Alemsin canim ya keyfimi yerine getirdin

cevaplarimi yazayim hemencik
Kullaniyorum ventolin degil ama o bana yaramiyor. Flixotide 250 mcg den baskasi duzeltmiyo beni. İlerledi diye 500 luk vermislerdi ama fayda etmedi. Kullanmadigimda ara verdigimde darlaniyorum. Gece yatmaya calisirken nefes aldigimdan emin olamiyorum huzursuzluk basliyo cami acasim geliyo odada bogulcakmisim gibi oluyorum sanki oksijensiz biyer gibi geliyor.
Anneni takma kafaya bosver benim annemde asiri duskun buda bi sorun. Soylemeyi hic dusunmuyorum bu sefer her firsatta onu yapma bunu yapma yorma kendini diye normal muhabbette bile ustelicek buda benim piskolojimi dahada bozar kendimi hasta gibi gormeye bslarim
Valla kimseye soylemedim ritm cihazini esim gormese onunda haberi olmicak bundan cunku aramiz bozuk benim yuzume bakmayan hastaligimi bilipte napcak faydasi dokuncak sanki. Biraz duz mantik oldugu icin dedigin gibi insanlara aciklasanda kalp hastasi olarak akillarda kalirsin bunu yapmicam.
Ben biseye sinirlenince yada beni cok sasirtcak uzcek heycan yapcak biseyle karsilastigimda gogsum havayla doluyo sisiyo yani cok derin nefes cekip tut mesele sonra icin hava doluken kisa kisa nefes alip ver ayni oyle oluyorum. Bi sure gecmiyor.
Bende bu soruyu bugun doktora sorcaktim kiz

ben kendimden emin degilim ama he agladigimda cok kotu okuyorum tik diye giderim bigun