- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi Truman Show
Merhaba herkese. Sali günü ameliyat oldum. 3. Gün tamponlarim alindi. Suan 5. Günüm. Buz hic koymadim agri olmadi sadece bir goz kapagim morardi. Yuzun biraz sisti o kadar. Antibiyotik c vitamini igne falan verdi doktor onlari kullaniyorum.
P.tesi gunu de alcim alinacak. Yani 7. Gun alinmis olacak ama arkadasim cok erken degil mi ayak falan kirilinca ne kadar kaliyor alcida dedi zaten karisik olan kafami iyice karistirdi.
Bir de suan burnum sis evet biliyorum ama alci cikinca seklini gorup sok yasamaktan ve uzulmekten cok korkuyorum.
Burun deliklerim sirayla tikanip duruyor her gun burnumla ilgili ruya goruyorum. Yuzum suan cok pis geliyor bandajlar yuzunden falan.
Dertlesmek istedim cok mu abartiyorum durumumu cok mu sabirsizim bilemedim
P.tesi gunu de alcim alinacak. Yani 7. Gun alinmis olacak ama arkadasim cok erken degil mi ayak falan kirilinca ne kadar kaliyor alcida dedi zaten karisik olan kafami iyice karistirdi.
Bir de suan burnum sis evet biliyorum ama alci cikinca seklini gorup sok yasamaktan ve uzulmekten cok korkuyorum.
Burun deliklerim sirayla tikanip duruyor her gun burnumla ilgili ruya goruyorum. Yuzum suan cok pis geliyor bandajlar yuzunden falan.
Dertlesmek istedim cok mu abartiyorum durumumu cok mu sabirsizim bilemedim
Son düzenleme: