Yeni ameliyat oldum sürekli kötü hisler içindeyim

Aslinda bende ayni senin gibiyim biri ilan gecmis olsuna gelince hemen biyik ustunude gazli bezle kapatiyorum gostermiyorum burnu
E bilende konusuyo bilmeyende yok kavis var yok kavis az yok cok kalkik yok yamuk yok cikintili ohoooo agzi olan konusur hiiicc firsat verme kimseye iyilesme sureci cok uzun boyle kalmicagini bildigim icin benim icin rahat de kendine
Bak 3.gunum durum suan icin cok ic acici degil ama moralimi bozmuyorum
bigunmutlaka. Nasılsın iyi misin. Şu anki durumun nasıl :)

Arkadaslar ameliyattan 2 hafta sonra falan artik yan yatmaya basladim. Elimde degil aliskanlik. Sol tarafa yatiyorum kalktigimda boyleyim yani. Sol tarafim odemin fazla oldugu taraf ve sabah feci sisiyor. Bu sabah inanilmaz odemli uyandim soguk suya falan tuttum gecti o hali sukur.
Yatis pozisyonunuz naail sizin?

Arkadaslar ameliyattan 2 hafta sonra falan artik yan yatmaya basladim. Elimde degil aliskanlik. Sol tarafa yatiyorum kalktigimda boyleyim yani. Sol tarafim odemin fazla oldugu taraf ve sabah feci sisiyor. Bu sabah inanilmaz odemli uyandim soguk suya falan tuttum gecti o hali sukur.
Yatis pozisyonunuz naail sizin?
Ben ilk 2 hafta hep iki yastıkla yâri oturur uyudum sonra yan yatmaya başladım benim sol taraf hep ödemli ama sabahları burnum tamamen sisiyor ve üstü yağlı oluyor 50 gun oldu galiba artık pek saymıyorum

Ben ilk 2 hafta hep iki yastıkla yâri oturur uyudum sonra yan yatmaya başladım benim sol taraf hep ödemli ama sabahları burnum tamamen sisiyor ve üstü yağlı oluyor 50 gun oldu galiba artık pek saymıyorum
Benim de öyle kızılcım ya sabahki halim perişan oluyor yağdan parlayan bir burun ve sola doğru artmış ödemler :( Bu hafta doktoru arayıp sorucam bakalım

Benimde sabahlari davul gibi sis heryeri ve yağlı anca aksama dogru azaliyor. 2 yastikla cok yattim ama yok bana misin demiyor yine sis. Bende biraktim 2 yastigi simdi herturlu saga da yatiyorum sola da oylede sisiyo boyle de zaten.Arnica krem fln da hikaye azaltmiyor odemi falan zamandan baska hicbir cozumu yok bu isin

ben krem kullanmıyorum da kortizol hapı vermişti doktor günde yarım doz ödem için. Bana mısın demiyor.

Benim henüz 12.günüm diye mi bilmiyorum ama burun ucumdan baska hiç bi yerde ödemim şişliğim yok sonradanmı cıkıyo ödemler

sonradan çıkan hiç duymadım burnuna yapılan müdahale ile de ilgili bu durum. Benim burnuma her yerden müdahale edildiği için her yeri ödemli ama en çok burun ucu.

Benim eski burnumda kötü değildi cok büyük düzeltmeler olmadı belkide ondandır o zaman. Kemiğim kırılmadan falan yapıldı

Alçım çıkınca bant takıldı 4 gün kalsın dedi doktor ama ben dayanamadım 2.gün çıkardım :) şuan 2-3 gündür hiç bişey yok burnumda

Nasılsın AhlarAğacı? Burun son durumu nedir? Benim tıkanklık devam tamamen geçmedi ama ilk zamanlara göre azaldı.

Son bir haftadir burnum cok kotu bir sekil aldi. Bunun duzelecegini de sanmiyorum. Burun ucu derim cok cirkin zaten doktor buna bi sey yapamaz evet. Ama artik bu haline tahammul edemiyorum. Eski burnum ozleyemeyecegim kadar kotuydu ama bu burnu da sevmiyorum sanirim artik. Ucu beni cok rahatsiz ediyor. 6 ay sonra falan ucunu kaldirtsam acaba. Bu cirkin goruntu gecer mi :(
Dertlesmeye cok ihtiyacim var.

Back
X