yeni ameliyat oldum

Edacım ben izmirde oldum ist u bilmiyorum
Ama ist olsaydı sanırım Emre beyi düşünürdüm ,en güvenilir o gelmişti(forumu yazın taradım edindiğim fikir buydu)
Konuştuğun kişinin ağrısının olması seninde yasıcan anlamına gelmez İnan bünyeden bünyeye fark ediyor, düşünsene ben zerre acı çekmedim sadece çok hafif bi agrımsı sızı oldu 7. Günümdü sanırım (dışarı çıkmıştım akşama yakındı hava serinlemeye baslamıştı burun çok hassas ya hemen üşüdü)
ama İnan ağrı demeye utanırım yani okadar minnak bişeycik :))

İzmir'de kime oldunuz. Bende İst oturuyorum. İzmir'de Halis Ünlü'ye olmak istiyorum.

ben çok kararlıydım ama ameliyathanenin kapsında "ne yapıyorum ben yaa?" dedim. o paniği yaşamış biri olarak takdir ettim sizi. :)

sakin olmak kadar güzel bir şey yok.biraz öncede tampon çıktı dr bile cesaretimden dolayı takdır ettı..geçecek şeyler için kendini korkutmanın bı anlamı yok..:52:

Canımm nasıl oldu burnun bır şıkayetın yoktur umarım, ya benım kemerın yerıne konulan kıkırdak gıttıkçe belırgınleşıyor çok morelım bozuluyor, burun sırtım dumduz durmuyor resmen kahroluyorum

Canım şükür iyiyim ama genel anlamda çok mutlu olduğumu söyleyemem ama dr mun söylediği 3 aylık süreyi beklicem.
benim seninki gibi bi sıkıntı yok şükür ama
1- dikişlerim atmadı daha ön sağ kısımdaki ve bugün 1 ay oldu
2-tıkanıklık hala var bıktım okyanus suyu /serum uygulamaktan

mutlu olmamamın nedeni kanatların hala bana geniş geliyor olması..
dr umla son kontrolde bunu konuştuk..çok zor bi burnumun olduğunu kanatları daraltıp daraltmamakta kararsız kaldığını ;daraltınca geri dönüşün olmadığını söyledi ama daraltmasa ilerde daraltılabileceğini ekledi;burnu kapatınca son bi kez bakıp buşeklin uygun olcanı düşündüğünü oyüzden daraltmadığını ama 6 aylık süre sonunda istediğim gibi olmazsa/hala geniş bulursam;beş dakkalık bi işlem ile daraltacağını söyledi ki ikna ediciydi..
içim rahatladı ama işte ilk seferde beklediğim sonucu görmek isterdim..ne bileyim bakalım işte..

ama sorun işte benim sabırsız olmam ..şu masajlar bi zor geliyo bilseniz..

Canımm nasıl oldu burnun bır şıkayetın yoktur umarım, ya benım kemerın yerıne konulan kıkırdak gıttıkçe belırgınleşıyor çok morelım bozuluyor, burun sırtım dumduz durmuyor resmen kahroluyorum

canım hani görmediğim için bişey diyemiyorum ama nolur moralini bozma
sabırlı olman lazım bekle bakalım biraz masajını yap dr unun dediğinin dışına çıkma
dediğim gibi bende çok mutlu değilim
ve gördüğüm bu forumda tüm okuduklarımdan anladığım bu iş tamamen şans işi ,cidden

yagmurcum inan seni çok ii anlıyorum
ama moralini yüksek tutup pozitif olmaya çalış tatlım
sonuçta düşünceni olumlu tutarak mutlu olabilirsin;
geriye dönüş yok ama düzelme şansı/ istediğin sonucu alma ümidin var

ben ii olcana inanıyorum tatlım sen de inan..

canım hani görmediğim için bişey diyemiyorum ama nolur moralini bozma
sabırlı olman lazım bekle bakalım biraz masajını yap dr unun dediğinin dışına çıkma
dediğim gibi bende çok mutlu değilim
ve gördüğüm bu forumda tüm okuduklarımdan anladığım bu iş tamamen şans işi ,cidden

yagmurcum inan seni çok ii anlıyorum
ama moralini yüksek tutup pozitif olmaya çalış tatlım
sonuçta düşünceni olumlu tutarak mutlu olabilirsin;
geriye dönüş yok ama düzelme şansı/ istediğin sonucu alma ümidin var

ben ii olcana inanıyorum tatlım sen de inan..

Canım benım cok sagol ınsallah dedıgın gıbı olur

estetik international da 2013 yılı sonunda burun ameliyatı oldum, zamanla burnum genişledi kontrole gittim zamanla oturucak dendi, 1 sene sonra gittim herşey normal dendi. Şuanda burnum eskisinden daha geniş ve orta kısmı çöktü, estetik international ı aradığımda ameliyat eden doktorun muayene ücretinin 400tl olduğunu ona göre gelmemi söylediler. Söylediklerine zaman aşımına uğramış, en başından beri şikayetlerim devam ederken ameliyatı yapan doktorun hasatyı kontrol etmek için 400tl yi telefonda istemesi kadar çirkin birşey duymadım hayatımda.

Back
X