- Konu Sahibi yagmur2014
geçmiş olsun arkadaşım,doktorunuz kim acaba ve fiyat verebilir misiniz?
ben ankarada gazide oldum. ameliyatımı başasistan aynur hanım yaptı. 1000 tl civarında tuttu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun arkadaşım,doktorunuz kim acaba ve fiyat verebilir misiniz?
zaten su koskoca forumda benım kadar sakın kımse amelıyata girmemistir...
Edacım ben izmirde oldum ist u bilmiyorum
Ama ist olsaydı sanırım Emre beyi düşünürdüm ,en güvenilir o gelmişti(forumu yazın taradım edindiğim fikir buydu)
Konuştuğun kişinin ağrısının olması seninde yasıcan anlamına gelmez İnan bünyeden bünyeye fark ediyor, düşünsene ben zerre acı çekmedim sadece çok hafif bi agrımsı sızı oldu 7. Günümdü sanırım (dışarı çıkmıştım akşama yakındı hava serinlemeye baslamıştı burun çok hassas ya hemen üşüdü)
ama İnan ağrı demeye utanırım yani okadar minnak bişeycik :))
ben çok kararlıydım ama ameliyathanenin kapsında "ne yapıyorum ben yaa?" dedim. o paniği yaşamış biri olarak takdir ettim sizi. :)
sakin olmak kadar güzel bir şey yok.biraz öncede tampon çıktı dr bile cesaretimden dolayı takdır ettı..geçecek şeyler için kendini korkutmanın bı anlamı yok..![]()
bir kez daha takdir ettim :)![]()
geçmiş olsun, allah acil şifalar versin,inşallah istediğiniz gibi olur...
izmir'de kime oldunuz. Bende ist oturuyorum. Izmir'de halis ünlü'ye olmak istiyorum.
ufuk bilkay a oldum
Canımm nasıl oldu burnun bır şıkayetın yoktur umarım, ya benım kemerın yerıne konulan kıkırdak gıttıkçe belırgınleşıyor çok morelım bozuluyor, burun sırtım dumduz durmuyor resmen kahroluyorum
Canımm nasıl oldu burnun bır şıkayetın yoktur umarım, ya benım kemerın yerıne konulan kıkırdak gıttıkçe belırgınleşıyor çok morelım bozuluyor, burun sırtım dumduz durmuyor resmen kahroluyorum
canım hani görmediğim için bişey diyemiyorum ama nolur moralini bozma
sabırlı olman lazım bekle bakalım biraz masajını yap dr unun dediğinin dışına çıkma
dediğim gibi bende çok mutlu değilim
ve gördüğüm bu forumda tüm okuduklarımdan anladığım bu iş tamamen şans işi ,cidden
yagmurcum inan seni çok ii anlıyorum
ama moralini yüksek tutup pozitif olmaya çalış tatlım
sonuçta düşünceni olumlu tutarak mutlu olabilirsin;
geriye dönüş yok ama düzelme şansı/ istediğin sonucu alma ümidin var
ben ii olcana inanıyorum tatlım sen de inan..
yok nefes alıyorum ınce borular var tamponda normal aynı nefes almam.cok rahat ectı ılaclara basladım