yeni ameliyat oldum

Asena sagol canım sanada ii bayramlar öncelikle..
Benim ameliyat öncesi resmimi çekti yine ;sanırım tasarımı ozaman yaptı tekrar.. Ne bileyim Ufuk beyin bu yönünü (aklındakini yapma) biliyordum sen deyince bunu düşündürdü bana..
Ameliyat ve görüşmem arasında nerdeyse üç hafta var..
hoş görüşmede ameliyatı ve tarihini belirlemiştik ,normalde görüşmenin ertesi haftası olacaktı ama ben sonra erteledim ekime iş nedeniyle..
Bu süreç düşündükçe canımı sıkıyor daha titiz davrananilirdim kahretsin çok sabırsız tezcanlıyım:((
Yarın bantlar çıkınca şöle bi bakayım bakalım Ufuk beyin yorumu ne olacak eseri ile ilgili :)
Sen yarın kaçta orda olacaksın belki birer mrb deriz? :)

Ah ben bu mesajı şuan görüyorum:(
Uzun sarı saçlarınmı vardı senin?Üstünde siyah yırtık bir kot?
Tek başınamıydın?
Aslında çok haklısın biliyomusun daha çok gidip gelip daha vurgulayabilirdik istediğimizi.
Ama en nihayetinde tatlım bu adamın bi tarzı var.Yaptığı burunlara bakınca anlaşılıyo öyle kalkık kavisli burunlar yapmıyo mesela.
Bir Can kopal tarzı değil,duyduysan o doktoru.
Neyse alçı çıktı bantlar geldi hala nasıl bi şekli var belli değil.
Şişliği sordum elbette geçecek dedi elimi burnuma koydu bak nasıl şiş dedi falan filan.
Neyse yine negatife düştüm daha fazla yazmıyım:)
Sanki o bekleyen burunlar arasında bence en şiş benimkiydi:(

cnm endişelenme, şu an benımde 9. gunum burnumun ucu top gibi mi desem domuz burnu gibi mi desem öyle şiş ve çirkin görünüyor ama daha çok yeniyiz o yuzden boyle, zamanla şişlikler inecek merak etme. Alçı süreleri doktordan doktora değişiyor, benim bir hafta kaldı alçı burnumda ama arkadaşımın annnesi bir kaç sene önce olduğunda onun iki hafta kalmış alçısı burnunda, merak etme endişelenecek bir durum yoktur hangi doktora ameliyat oldun adı ne

Burda sizinle konuşmak insanın içini rahatlatıyor yoksa inanın kafayı yemek üzereyim.bana burnunun fotosun mail atar mısın bende sana yollarım.başkalarının burnu ameliyattan kısa süre sonra nasıl görünüyor çok merak ediyorum da.bir sakıncası yoksa tabii.
sevgiler

Olumlu düşünmeye çalışın benimde burnumun ucu çok şiş..önden bakınca aynı eski burun büyüklüğüm
Ama sabretmeliyiz şuan daha erken söylenenlere göre
Buarada alçı bildiğim kadarıyla bi hafta kalıyo hep ama acaba Dr un bayramda çalışmıuormu bayrama denk geldiği için yapmış olabilirmi?[/QUOTE

Bayram tatilinden ziyade ameliyat esnasında kıkırdak dokumun zayıflığı o kadar problem çıkarmış ki belki bu yüzden alçıyı fazla tutmak istemiş olabilir.
Benim burnumun ucu eskisinden de büyük.Fotoğraflarını mail atar mısın?ben de sana yollarım çok mu kötü ucu söyle bana ama tamam mı:52:

Ah ben bu mesajı şuan görüyorum:(
Uzun sarı saçlarınmı vardı senin?Üstünde siyah yırtık bir kot?
Tek başınamıydın?
Aslında çok haklısın biliyomusun daha çok gidip gelip daha vurgulayabilirdik istediğimizi.
Ama en nihayetinde tatlım bu adamın bi tarzı var.Yaptığı burunlara bakınca anlaşılıyo öyle kalkık kavisli burunlar yapmıyo mesela.
Bir Can kopal tarzı değil,duyduysan o doktoru.
Neyse alçı çıktı bantlar geldi hala nasıl bi şekli var belli değil.
Şişliği sordum elbette geçecek dedi elimi burnuma koydu bak nasıl şiş dedi falan filan.
Neyse yine negatife düştüm daha fazla yazmıyım:)
Sanki o bekleyen burunlar arasında bence en şiş benimkiydi:(

Evet tatlım talihsizlik oldu senden cevap gelmeyince pek canlı bi iletişim kurmak istemediğini düşündüm halbuki export ile kanka olmuşsunuz bile :))
Ben de sarı saçlıydım;bekleyenlerin çoğu sarıydı buarada:)) kırmızı pantolon kot gömlekli olandım..
Herkesin kim olduğunu çözdüm anlıcan :))
Neyse gelelim konuya bant ların hayırlı olsun;)
Burnun çok şiş şuan ;çok belli..bişey demek için çok erken daha.sabret sende canım.
Banada şeklin netleşmesi için üç ay dedi .çok şişmiş şuan...3 ay sabah akşam masaj !! Benim gibi tembel bi insana!! Ve çıkar çıkmaz unuttum masajları..acaip balık hafızayım:((

Evet tatlım talihsizlik oldu senden cevap gelmeyince pek canlı bi iletişim kurmak istemediğini düşündüm halbuki export ile kanka olmuşsunuz bile :))
Ben de sarı saçlıydım;bekleyenlerin çoğu sarıydı buarada:)) kırmızı pantolon kot gömlekli olandım..
Herkesin kim olduğunu çözdüm anlıcan :))
Neyse gelelim konuya bant ların hayırlı olsun;)
Burnun çok şiş şuan ;çok belli..bişey demek için çok erken daha.sabret sende canım.
Banada şeklin netleşmesi için üç ay dedi .çok şişmiş şuan...3 ay sabah akşam masaj !! Benim gibi tembel bi insana!! Ve çıkar çıkmaz unuttum masajları..acaip balık hafızayım:((
Evet biz Yasemin'le aynı gün ameliyat olduk o günden beri birbirimize teselli durumu:)
Senin kim olduğunu çok net olmasa da tahmin ettim girişte lobide cam kenarında oturuyordun değil mi?
Evet ben de senin burnunu inceledim şişlik var ama öyle göze çarpan bir nahoşluk yoktu bence
Şuan en şiş benim ki kimse benden şiş olamaz:(
Hatta Ufuk beye hastalar olarak birbirimizi görmesek daha iyi olur bence dedim .
Neden dedi ?ister istemez insan kıyaslıyor morali bozuluyor.
Ya ilk muayene odasına giren sarışın bir kız vardı onun da bantları çıktı sen onu gördünmü?
Minicik bir burun ne Şişlik ne bişey çok güzeldi ya.
Neyse bekleyelim:)
Senin artık başka bir işlem yok sanırım kontroller ve masaj
Nasıl bantları çıkınca daha iyimisin bugün?

Evet biz Yasemin'le aynı gün ameliyat olduk o günden beri birbirimize teselli durumu:)
Senin kim olduğunu çok net olmasa da tahmin ettim girişte lobide cam kenarında oturuyordun değil mi?
Evet ben de senin burnunu inceledim şişlik var ama öyle göze çarpan bir nahoşluk yoktu bence
Şuan en şiş benim ki kimse benden şiş olamaz:(
Hatta Ufuk beye hastalar olarak birbirimizi görmesek daha iyi olur bence dedim .
Neden dedi ?ister istemez insan kıyaslıyor morali bozuluyor.
Ya ilk muayene odasına giren sarışın bir kız vardı onun da bantları çıktı sen onu gördünmü?
Minicik bir burun ne Şişlik ne bişey çok güzeldi ya.
Neyse bekleyelim:)
Senin artık başka bir işlem yok sanırım kontroller ve masaj
Nasıl bantları çıkınca daha iyimisin bugün?

Evet ben de başka bir arkadaşla konuşuyordum doğru..
O ilk giren arkadaş zaten minyon bi yapıya sahip ; bence öncesindede iri yada geniş bi burnu yoktu yoksa ödemlerle öle minicik durmaz..çok hoştu evet
ama dikkat ettinmi bilmem herkesin burnu bence aynı Ufuk beyin bence bi stili var..yanımdaki arkadas bana katılmadı ama ..
Evet benim ciddi bişey olmazsa üç ay sonra kontrolüm ve o süreye kadar masaj :(((
Keşke masaj olmasaydı bence sürecin en zorlarından biri bu arkadaslar ; düzenli sabah akşam 5er dakka:(((
Bantlar çıkınca valla psikolojik olarakta fiziksel olarakta aynıyım!! Ne mutsuz ne mutlu..hiç bana göre değil beklemek sabretmek ama yapcaz artık:((
Tıkanıklığım yoğun ,hala bişey var gibi gergin hassas bi burun ;bu hissizlik bayağı bi devam etcekmiş..
Bakalım esas zor süreç başlıyor.. :)))

Evet ben de başka bir arkadaşla konuşuyordum doğru..
O ilk giren arkadaş zaten minyon bi yapıya sahip ; bence öncesindede iri yada geniş bi burnu yoktu yoksa ödemlerle öle minicik durmaz..çok hoştu evet
ama dikkat ettinmi bilmem herkesin burnu bence aynı Ufuk beyin bence bi stili var..yanımdaki arkadas bana katılmadı ama ..
Evet benim ciddi bişey olmazsa üç ay sonra kontrolüm ve o süreye kadar masaj :(((
Keşke masaj olmasaydı bence sürecin en zorlarından biri bu arkadaslar ; düzenli sabah akşam 5er dakka:(((
Bantlar çıkınca valla psikolojik olarakta fiziksel olarakta aynıyım!! Ne mutsuz ne mutlu..hiç bana göre değil beklemek sabretmek ama yapcaz artık:((
Tıkanıklığım yoğun ,hala bişey var gibi gergin hassas bi burun ;bu hissizlik bayağı bi devam etcekmiş..
Bakalım esas zor süreç başlıyor.. :)))
Allah Allah sen o kadar kanlı bıçaklı ağrılı günlerde bile şikayet etmedi neden bu masaj olayı ağır geldi ?
Günde iki kez toplam 10 dk dimi yanlış anlamadım?
Şişmenin yapılan işlemin büyüklüğüyle alakalı olduğunu düşünüyorum bende daha kemikli büyük burunlar daha şişiyor.
Haklısın o kızın kendi de minyondu.
Evet Bencede benziyor yada şöyle diyim çoğu benziyor.
Mesela Yasemin'in burnuyla benim ki benzemiyor.
Benimki daha kalkık ve büyük onunki daha ufak ve inik duruyo.
Ama genel olarak düz burunlar bence Ufuk beyin tarzı.
Ya benim çok kemerli bi burnum vardı sonuç ne olursa olsun o burundan daha küçük bi burun olduğu kesin.
Böyle avutuyorum kendimi şuan.

Allah Allah sen o kadar kanlı bıçaklı ağrılı günlerde bile şikayet etmedi neden bu masaj olayı ağır geldi ?
Günde iki kez toplam 10 dk dimi yanlış anlamadım?
Şişmenin yapılan işlemin büyüklüğüyle alakalı olduğunu düşünüyorum bende daha kemikli büyük burunlar daha şişiyor.
Haklısın o kızın kendi de minyondu.
Evet Bencede benziyor yada şöyle diyim çoğu benziyor.
Mesela Yasemin'in burnuyla benim ki benzemiyor.
Benimki daha kalkık ve büyük onunki daha ufak ve inik duruyo.
Ama genel olarak düz burunlar bence Ufuk beyin tarzı.
Ya benim çok kemerli bi burnum vardı sonuç ne olursa olsun o burundan daha küçük bi burun olduğu kesin.
Böyle avutuyorum kendimi şuan.

Asenacım ben bu konularda tembelim malesef üç ay çok değilmi.. Bi de bastırarak yapıyosun kemiğin sızlıyor ki benim acı eşiğim çok yüksek..:((
boyunda aks bozukluğu /(düzleşme türü bişey/daha kötüsü )vardı ;egzersiz verdi Dr da kremler var diye iki günden sonra yapmamıştım
Ama bukez elim mahkum ..
Yapıyorum..
Bi de artık sallamıcam karar verdim şu üç ayı beklicem
ben sanırım bi şaheser bekliyodum bana vuu dedirsin.. Nasip artık..dediğin gibi içime sinmesede önceki halinden daha ii olduğu kesin..
Buarada okyanus suyu /serum süper bişi..
Şuan ameliyat sonrası en sağlam rahat nefesimi alıyorum sadece burnumdan artık agzımı hiç kullanmıyorum
Yastık sayısını ikiye indirdim oh misler gibi uyucam inş..

Ben 27.gundeyim burnumun yanlari cok sis, burnumun ucu kalkik ama asil dudagim kalkik duruyo bu ne zmn duzelir?dudaginda boyle farklilik olanlar oldu mu?

Kararını verdinmi
Kime olacaksın

canım benim amalıyat günüm bu cumartesi değişiklik yaptım eğer bi problem çıkmazsa cumartesi atay atabeye oluyorum.bak buda bilgisayardan yaptığı değişiklik. $ben.webp

slm amlıyat olalı bugun 14.gun tamponlarım alındıgında burnumun sıs olmasına ragmen goruntusu hıcte fena sayılmazdı ama su ıkı gundur burnumun cok kuculdugunu farkettım delıklerı havada tam bı domuzcuk gıbı acaba yuzumdekı sıslılerden dolayı gozume cok kucuk gelmıs olabılırmı

Son düzenleme:
slm amlıyat olalı bugun 14.gun tamponlarım alındıgında burnumun sıs olmasına ragmen goruntusu hıcte fena sayılmazdı ama su ıkı gundur burnumun cok kuculdugunu farkettım delıklerı havada tam bı domuzcuk gıbı acaba yuzumdekı sıslılerden dolayı gozume cok kucuk gelmıs olabılırmı

Canım hayırlı olsun :) hiç korkun olmasın ameliyatın daha çok yeni burnunun tam oturması 1 yıl olcak 6 ayda tam şeklini almış olur bu halinden eser kalmayacak günden güne burnun oturup güzelleşecek. Keyfine bak :)

Canım sıkma canını daha cok yeni. Sen farketmesek bile yanaklarında bile sislikler vardır ki benim oyle 22. Günümde olmama rağmen. 6 aya kadar sabret sonrasında yüzüne senkronize bi burnun olacaktir. 6 aydan önce moral bozmamak, kesin bi kanıya varmamak lazım :)

Son düzenleme:
canım benim amalıyat günüm bu cumartesi değişiklik yaptım eğer bi problem çıkmazsa cumartesi atay atabeye oluyorum.bak buda bilgisayardan yaptığı değişiklik.Eki Görüntüle 836584

Asmencim çook güzel olmuş tasarım
Yarın oluyosun ozaman
Okul çok yoğun buraya pek giremedim yeni gördüm
Hadi hayırlısı
İnş içine siner mutlu olursun sağlığına kavuşursun
Şimdiden geçmiş olsun
Ay buarada dolguya ayrı bi bayıldım

Back
X