Yeni anksiyete loading..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Peripadisahininkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
895
785
33
Zaten başka konularda panik biriydim şimdi bende yeni bir şey başladı.
Bir kere eşim gece kalkınca bayılmış, kafasını çarpmış bana dememiş, sonradan söyledi. Tansiyonum düştü, bişeyim yok diye.
Neyse bunun üzerinden 3-4 ay geçti çok şükür bi daha da olmadı. Ben hep gece kalktı mı diye kontrol ediyodum o ara.
Geçen de başı yataktan komple sarkmış kolları yere bırakmış bi şekilde yatıyodu, birden sıçrayıp bağırdım, meğer o halde uyuyomuş , uyandı 😂

Ondan sonra sürekli sıçrayıp uyanmaya başladım, normalde hafif horlar mesela dün gece de hiçbir tık ses çıkmıyordu, yine birden sıçradım ona doğru, uyku arası istemsizce oldu bu sanki benim kontrolümde değildi.

Napıcam bilmiyorum , gün içinde dert ettiğim bişey değil ama umarım geçici bir şeydir

Bu konu sanki daha önce vardı adam düşmüştü banyoda. Uyuya kalmıştı geri kalkıp yatağa gitmişti. O konu mu acaba.
Çok zor oluyorsa psikolojik destek alın

Bayılmasının gerçekten tansiyondan olup olmadığını öğrenirseniz belki sizin tedirginliğinize de faydası olur. Belki başka bir sağlık sorunudur. Bir yakınım bu şekilde 2 kez bayılmıştı, bir karaciğer rahatsızlığı çıkmıştı.

Zaten başka konularda panik biriydim şimdi bende yeni bir şey başladı.
Bir kere eşim gece kalkınca bayılmış, kafasını çarpmış bana dememiş, sonradan söyledi. Tansiyonum düştü, bişeyim yok diye.
Neyse bunun üzerinden 3-4 ay geçti çok şükür bi daha da olmadı. Ben hep gece kalktı mı diye kontrol ediyodum o ara.
Geçen de başı yataktan komple sarkmış kolları yere bırakmış bi şekilde yatıyodu, birden sıçrayıp bağırdım, meğer o halde uyuyomuş , uyandı 😂

Ondan sonra sürekli sıçrayıp uyanmaya başladım, normalde hafif horlar mesela dün gece de hiçbir tık ses çıkmıyordu, yine birden sıçradım ona doğru, uyku arası istemsizce oldu bu sanki benim kontrolümde değildi.

Napıcam bilmiyorum , gün içinde dert ettiğim bişey değil ama umarım geçici bir şeydir
Bu anksıyete hastalıgı tam olarak nedir tedavı gordugum sıra dr demıstı de aklım basımda fegıl hatırlamıom :)))

Bu konu sanki daha önce vardı adam düşmüştü banyoda. Uyuya kalmıştı geri kalkıp yatağa gitmişti. O konu mu acaba.
Çok zor oluyorsa psikolojik destek alın
yok o başkaydı ve konuyu açan üyenin kendisiydi düşüp bayılan sonra gidip yatağa geri uyuyan o.O

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X