Yeni anne adaylari ve bilgili hanımlar yardım ediiiin... :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi NiEl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NiEl

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
66
0
16
Azerbaycan
Selamun Aleykum. Hanımlar ben bu gün adet olacaktım ama olmadı. Adete 3 -4 gün kala test yapıyom negatif. Bu gün de yaptım aynı sonuç. Ama bazı belirtiler hiss ediyorum sanki. Arasıra az az midem bulanıyo, başım dönüyor sanki. Uyumak istyorum. Belim bazen kırılicakmış gibi agrıyor. Ha bide bir şeyler geliyor sanıyorumki adet oldum gidip bakıyorum sarıya benzer akıntı geliyor. Yaşadığım yerde kan testi yaptırmaya yer yok. Yapmıyorlar. Ben şimdi ev ortamında nasıl emin olayım? Umutlanmak da istemem. Ateş ölçme ile hamileliği bilmek oluyormuş da acaba nasıl yapıyorlar bilen varsa yazsın lütfen.

Selamun Aleykum. Hanımlar ben bu gün adet olacaktım ama olmadı. Adete 3 -4 gün kala test yapıyom negatif. Bu gün de yaptım aynı sonuç. Ama bazı belirtiler hiss ediyorum sanki. Arasıra az az midem bulanıyo, başım dönüyor sanki. Uyumak istyorum. Belim bazen kırılicakmış gibi agrıyor. Ha bide bir şeyler geliyor sanıyorumki adet oldum gidip bakıyorum sarıya benzer akıntı geliyor. Yaşadığım yerde kan testi yaptırmaya yer yok. Yapmıyorlar. Ben şimdi ev ortamında nasıl emin olayım? Umutlanmak da istemem. Ateş ölçme ile hamileliği bilmek oluyormuş da acaba nasıl yapıyorlar bilen varsa yazsın lütfen.

Karbonat ve limonla gebelik testi | Hamilemiyim Moda Sağlık Gebelik Kadın Sitesi - Melekler Mekanı

burdan bilgi edinebilirsin canım internetten buldum

Bugün adet olacaktım demişsiniz. Hamileyim demek için çok erken bir süreç . En az 1 hafta geçmesi lazım testte çıkabilmesi için.
1 hafta beklemenizi tavsiye ederim . Belirtiler psikolojik olabilir. Ben her ay yaşıyorum onları. Ama her ay kırmızıları görüyorum .
Sarıya benzer akıntı hiç hoş gelmedi bana dr görünmenizde fayda var. Ateş ölçme vs kesin sonuçlar değil.
Dediğim gibi 1 hafta beklemeli ve sonra test yapmalısınız.

Tabi herşey allahtan belkide gerçekten hamilesinizdir allah bilir şu anda :34:

adet günü geçmeden hatta adet en az bir hafta geçmeden mide bulantısı, baş dönmesi belirti olamaz. 50 gündür kusan biri olarak yazıyorum bunları. herkeste aynı şey olmaz belki ama artan hormonlarla mide bulantısı doğru orantılı oluyor. yani midenizi bulandıracak kadar hormon salgılıyorsanız hamilelik testinde mutlaka çıkması lazım. ben adetime 4 gün kala testte pozitifi gördüm. adet günü bhcg 800 küsürdü. ama mide bulantım 10 gün sonra başladı.

testler negatifse adetinizin geçmesini bekleyin. geç döllenme olabilir. ama mide bulantısının ya da baş dönmesinin şimdiden belirti olacağını sanmıyorum. hakkınızda hayırlısı olsun.

Bugün adet olacaktım demişsiniz. Hamileyim demek için çok erken bir süreç . En az 1 hafta geçmesi lazım testte çıkabilmesi için.
1 hafta beklemenizi tavsiye ederim . Belirtiler psikolojik olabilir. Ben her ay yaşıyorum onları. Ama her ay kırmızıları görüyorum .
Sarıya benzer akıntı hiç hoş gelmedi bana dr görünmenizde fayda var. Ateş ölçme vs kesin sonuçlar değil.
Dediğim gibi 1 hafta beklemeli ve sonra test yapmalısınız.

Tabi herşey allahtan belkide gerçekten hamilesinizdir allah bilir şu anda :34:

İnşallah canım. Bekliyim o zaman

adet günü geçmeden hatta adet en az bir hafta geçmeden mide bulantısı, baş dönmesi belirti olamaz. 50 gündür kusan biri olarak yazıyorum bunları. herkeste aynı şey olmaz belki ama artan hormonlarla mide bulantısı doğru orantılı oluyor. yani midenizi bulandıracak kadar hormon salgılıyorsanız hamilelik testinde mutlaka çıkması lazım. ben adetime 4 gün kala testte pozitifi gördüm. adet günü bhcg 800 küsürdü. ama mide bulantım 10 gün sonra başladı.

testler negatifse adetinizin geçmesini bekleyin. geç döllenme olabilir. ama mide bulantısının ya da baş dönmesinin şimdiden belirti olacağını sanmıyorum. hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben gec döllenmeden korkuyorum işte. Onun bir ziyanı olur mu gebelige?

Arkadaşlar sarıya benzer akıntı sorun olur mu? Cünki bende en son böyle akıntı oldugunda gebeydim ama grip yüzünden inkşafı durdu ve düşürmek mecburiyyetinde kaldım.

Ben gec döllenmeden korkuyorum işte. Onun bir ziyanı olur mu gebelige?
yoo neden olsun? önemli olan döllenmeden sonra sağlıklı gelişmesi. endişelenmek için çok erken. ben de aylarca belirti yaşadım. mide bulantısı da dahil. ama hamile olduğum ay hiç belirti yaşamadım. insan psikolojisi oyun oynuyor işte. çok şartlanmamak lazım. ben ne zaman çocuk fikrini attım aklımdan o ay hamile kaldım. allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah.

Acaba dogru mu bu? Umutlandırmsın sakın. Bi denerim. Teşekkürler.

doqru olup olmadıqını bende bılmıyorum hiç denemedim sadece size yaardımcı olabılmek için googleye yazdım bu cıktı bende işe yarar belkı diye size ilettim ben tesekkur edrım

Back
X