- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #2.181
slm bende 15 günlük anneyim bizim sorunumuzda emmeme göğsümü tutmuyor bende pompyla sağıp biberonla veriyorum zor oluyor napacam bilmiyorum fikri olan varsa yardımcı olabilirmi
çok stres yapmayın:1hug:,sizin bebişnin büyüyor,ne güzeloğlum 4 aylık daha ek gıdaya başlamadık ama dün gece doymak bilmedi sütüm bitti ama hala açtı bu gibi durumlarda neyle doyurmam gerek , ağır gelirmi bilen varsa yardımcı olsun. ek gıdaya başlamamız mı lazım acaba gün içerisinde de sık acıkmaya başladı şaşırdım kaldım. Dün saat 3 e kadar uğraştım.
KESTANE KEBAP ACALE CVP... :)
kızlar bugün cnm çok sıkkınnnnn ya sütümü bile etkiledi bi garibim ya ne yapsam kiiiiiiiiii sigaradan da tiksindim zaten emziriyorum ama çığlık atmak istiyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ortada sorun yok ama bi kötüyüm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
arkadaşlar lohusalık döneminde alerji olan varmı bütün vücudum kabarıyor ve sabahlara kadar kaşınıyorum ellerim zaten berbat durumda yüzüme kadar kabarmış durumdayım gitmediğim doktor kalmadı doğum yapalı 19 gün oldu sezeryanla oldum doktor ameliyatta sürülen dezenfektan yapmıştır dedi her gün iğne allerji hapları kii doktor kullanma sütüne geçer diyo kimisi geçer ama sadece biraz uyku yapar diyo kullanmazsan geçmez dediler ama kullanıyorum hala geçmiyor lütfen yardım edin bilgisi olan var mı kafayı yemek üzereyim artık
burada ben de yeni anneyim.bugün 1 ayımız doldu ama dün öyle bişey yaşadık ki hiç sevinemedim.bebeğim bronşit oldu.şimdi uyuyo ara ara öyle bir öksürüyo ki içimden bişeyler kopuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?