Yeni Anne Olanlarr....

slm bende 15 günlük anneyim bizim sorunumuzda emmeme göğsümü tutmuyor bende pompyla sağıp biberonla veriyorum zor oluyor napacam bilmiyorum fikri olan varsa yardımcı olabilirmi

slm canım benim oğlum da ilk günler almadı memeyi annem şekerli su sürdü 1 -2 kere sonra aldı ve memeye alıştı. Bir arkadaşım da biboronla verdi ama sonra memeyi hiç almamaya başladı bence biborona alışmasındansa şekerli suyu dene ama yinede sen bilirsin. Yaparsan işallah iyi bir sonuç alırsın. Sonucu bildirirsen sevinirim bu arada benim bebeğim artık 4 aylık ve hala emiyiyor. işallah yardımcı olurum kaydirigubbakcemile5

oğlum 4 aylık daha ek gıdaya başlamadık ama dün gece doymak bilmedi sütüm bitti ama hala açtı bu gibi durumlarda neyle doyurmam gerek , ağır gelirmi bilen varsa yardımcı olsun. ek gıdaya başlamamız mı lazım acaba gün içerisinde de sık acıkmaya başladı şaşırdım kaldım. Dün saat 3 e kadar uğraştım.
KESTANE KEBAP ACALE CVP... :)

merhaba benimde 3 aylık oğlum var akşam yatırırken 1 kere mama veriyorum saat 23 de 3 saat uyuyor gece de emziriyorum bence sende mama yedir ama günde bir kereyi geçmesin ben her emzirmeden sonra su içiyorum sütüm artıyor sende öyle yap

merhaba bende aranıza yani katıldım.11 günlük anneyim.benimde ilk günler sütüm gelmedi ama şimdi gayet iyiyiz.ben doktorun tavsiyesiyle kuru incir,üzüm ve kayısı hoşafını içiyorum hergün.ayrıca taze meyve suyu ve gaz yapmasın diye bebe çayı içiyorum.sadece bebeğim uyku sorunu yaşıyor,yarım saatte bir uyanıyor.zamanla düzelir diye sabrediyoruz bakalım..

bütün yeni olan annelere bebişleri analı babalı büyüsün inşl,uyku ilk üç ay bebeklerde yarım saat sürüyor,ondan sonra bir saate kadar yurlar,büyüdükçe daha da rahatlarsınız,sizin şu an en iyi yapabiliceyi:bol-bol su,ve sıvı,ve meyve tüketmek ve iyiuyumak,bırakın ev işleri,bebek uyuduğunda siz de yatın,siz dinlendiğiniz zamanda süt daha da bollaşir

çok stres yapmayın:1hug:,sizin bebişnin büyüyor,ne güzel,bazen bebekler doymamış gibi görünsede aslında onlar sadece emme hissini ihtiyaci duyorlar:ecrin_bebek:,eğer bebeğinizin kilosu iyise merak edecek bir şey yok demek,dr danışın,kilosuna baksın, ve benim bebeğim mesele 4aylikken gece hiç yatmazdı:1no2:,bütün geceyi ben kucakta onu dulaştırırdım,yoksa cak-cak bayırırdıkafamçokkarıştı,gündüzse melek gibiydı,mışıl mışıl uyurdu:1shok:,sebebi ise bebekler bazen gece-gündüzü karıştırırlarmış,onları alışana kadar biz perişan durumuna dönyoruz:roflol:kaydirigubbakcemile5,her şeyı yoluna girer

arkadaşlar lohusalık döneminde alerji olan varmı bütün vücudum kabarıyor ve sabahlara kadar kaşınıyorum ellerim zaten berbat durumda yüzüme kadar kabarmış durumdayım gitmediğim doktor kalmadı doğum yapalı 19 gün oldu sezeryanla oldum doktor ameliyatta sürülen dezenfektan yapmıştır dedi her gün iğne allerji hapları kii doktor kullanma sütüne geçer diyo kimisi geçer ama sadece biraz uyku yapar diyo kullanmazsan geçmez dediler ama kullanıyorum hala geçmiyor lütfen yardım edin bilgisi olan var mı kafayı yemek üzereyim artık

kızlar mrnn konuyu ben acmıstım ama uzun zamandır ugramıyodummmm dıger actıgımız topıkteydımm bı bakınayım dedım yazdıklarınızı gordumm .)))

canım bende alerjı oldum kabardım oldum kasınmaktann doktor ılac vermıyodu emdırdıgım ıcın bı karısım yazdı ezcane yaptı ılacı krem cok ıyı geldı gectıkk ayaklardan basladı basımdan cıktıı dıyebılırım kasıntı :)))

bende yenı anneyım slm kızlar gecen haftA DOGUM YAPTIM cok sukur gobegım cogu gııtti ama kahverengı cızgı duruyor nezaman gecer bır fıkrınız varmı

merhaba bugün anneliğimin 44, günü aslanlar gibi bi oğlum oldu çok mutluyuz...:))))))))))

işte bende tamda boyleyım yaww logusalık depresyonu falanmı acabamirmirmirmir

ben de doğum yaptıktan 7-8 saat sonra bir kaşıntı başladı ki anlatamam.heryerim kaşındı.hastane koridorlarında dolandım durdum.biraz unutayım kaşımayım diye ama nafile.üstümdeki herşeyi çıkarmak istiyorum bi taraftan bi taraftan annem üşütürsün giyin diyor.ama 2 gün sürdü ve sonunda geçti.birşey kullanmadım.sanırım serumdandı.umarım geçmiştir seninki de ...

burada ben de yeni anneyim.bugün 1 ayımız doldu ama dün öyle bişey yaşadık ki hiç sevinemedim.bebeğim bronşit oldu.şimdi uyuyo ara ara öyle bir öksürüyo ki içimden bişeyler kopuyo.

Karına darbe tabikide bebeğe zarar verir anne olmanın özelliğide bu heralde korumak bebeğine dikkat et bende yeni anne oldum iş karındakiyle bitmiyo doğduktn sonra daha da çok korumak gerekiyo dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…