Yeni Anne Olanlarr....

bizde banyo yaptık bugün zehra ay sinir oluyorurn sürekli kakası sırtına çıkıyor diyorum ben mi bağlamayı beceremiyorum:uhm:

Bugün banyo yaparken hiç ağlamadı hatta hoşlandı bile banyodan. Ben prima kullanırken çok çıkıyo kakası sırtına. Elimdekileri bitireyim bir daha almayacağım primayı, benim kızıma huggies daha iyi geldi.

canım bende prima kullanıyorum ama daha hiç çıkmadı arka tarafı daha yukarda kalacak şekilde bağlıyorsun değilmi yani ön arka eşit değilde arkası biraz daha yukarıda kalacak şekilde birde numarası da önemli biz 3 numaraya başladık çok memnunm primadan birde sık bez markası değiştirmek pişiğe yol açıyormuş haberiniz olsuuun

kızlar ya adet oldum mu olmadım mı anlayamadım bir türlü cumartesi azıcık bişey oldu okadar bidaha olmadı böyle bişi yaşayan varmııı

biz primadan hiç memnun kalmadık hep bacaklarını kesti .bayağıdır babystar kullanıyoruz ve çok memnunuz gerçi bacakları kesmesin diye hep bariyerleri primadada kesiyodum bunda da kesiyorummm...2 aydır falan 4 numara kullanıyoruz artık tam oluyo...ben hep 1 numara büyük kullandım şu ana kadar bazen benimkide fışkırtıyo özellikle sulu iseee

ay canım benim cok gecmis olsun ne kadar ağlamıstır yavrum kıyamam ya bizimkide gidiyo ama o anlıyo artık baktı sıcak hemen gülüyo geri geliyo çok yaramazlar çokkk

bende doğduğun beri prima kullanıyorum ve cok memnunum bulunduğum ilçe küçük olduğu için prima bulamadık ve molfix aldık mecburiyetten oğlumun altını hemen pisirdi sonra askere aldırdık bi bez için vana gitti valla primadan kesinlikle sasmam

kızlar oğlum dis çıkarıyo gece ateslendi fitil ve surup verdim sabah 6 ya kadar uyumadık 6 dan sonra 1 e kadar oğlumla uyumusuz babamızda gelmis bizi uyandırmaya kıyamamıs karakolda yemek yemis

geçmiş olsun canım bende çok korkuyorumm hemen sobaya doğru gidiyorrr ama önüne berşeyler koyuyorumm

arkadaşlar oğlum 3 aylık genelde uykusu düzenlidir,ama dünden belli sadece karnı acıktığında uyanıyor ağlamıyor fazla uyanık kalmıyor ateşi,burun akıntısı felanda yok artık endişelenmeye başadım şimdi yine uyuyor akşam doktora götürmeyi düşünüyorum sizce götürmeliyimmi...

canım bebeklerin uyku düzeni yasına kadar cok fazla değisiklik gösterebiliyo ama devamlı uyumasıda normal değil bence

saol esmacımm iyi bebişimm sen nasılsınn senin bebişte yaşına girmeden bütün dişleri çıkaracak galiba bizim bebişte tık yokk çok kaşınıyor yavrumun dişleri ama çıkmadı bir türlüü.kızım artık anne baba aba diyorrr

kızlar dün ateslendi diye ardayı doktorumuza götürdük ve dis çıkardığını onun için ateslendiğini söyledi 10 300 kılo ve 73 cm olmus doktor cok iyi normalde 1 yasındaki cocugun kılo ve boyuna sahip dedi cok sevindim valla boyumuz babamıza cekiyo sanırım babamızın boyuda 1.92 cm

canım ne kadarlık oldunuz massal erken söylemis seninki benimki anca söylemeye baslıyo anne baba dede mama

maşallah esmacımm nazar değmesin oğluşuna bizim bebişte 9 200 k 68 boy olmuş boyu biraz kısa bana çekmişş nsağlıkları yerinde olsunda boy kilo farketmezzz

kızlar doktorumuz bide biz 3 aylıkken balıkyağı surubu kullanmaya basladık onun çok etkisi vardır diyo iyiki kullanmıssın dedi içinde cok fazla vitamin varmıs baska yerde olmayan bütün vitaminler devam et kullanmaya dedi hem hastalıklara karsıda koruyomus yeni öğrendim

bugünn baba demeye başladııı evde ablamız varrr o üğretiyorr maşallah bebişimde hemennn öğreniyorr ama bir türlü emeklemiyorr yüz üstü koyuyorum kıyamet koperıyor hemen dönüyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…