- Konu Sahibi AnneyimBen
-
bizde banyo yaptık bugün zehra ay sinir oluyorurn sürekli kakası sırtına çıkıyor diyorum ben mi bağlamayı beceremiyorum:uhm:
Bugün banyo yaparken hiç ağlamadı hatta hoşlandı bile banyodan. Ben prima kullanırken çok çıkıyo kakası sırtına. Elimdekileri bitireyim bir daha almayacağım primayı, benim kızıma huggies daha iyi geldi.
ay kızlar bebegimin parmagı yandı sabadan yurutecte gezerken sen git yapış sobaya ne agladı su toplamış yavrum hemen silverdin sürdüm alahtan acısını aldı da sustu sobanın önune bir şey koymak lazım
ay kızlar bebegimin parmagı yandı sabadan yurutecte gezerken sen git yapış sobaya ne agladı su toplamış yavrum hemen silverdin sürdüm alahtan acısını aldı da sustu sobanın önune bir şey koymak lazım
arkadaşlar oğlum 3 aylık genelde uykusu düzenlidir,ama dünden belli sadece karnı acıktığında uyanıyor ağlamıyor fazla uyanık kalmıyor ateşi,burun akıntısı felanda yok artık endişelenmeye başadım şimdi yine uyuyor akşam doktora götürmeyi düşünüyorum sizce götürmeliyimmi...
saol esmacımm iyi bebişimm sen nasılsınn senin bebişte yaşına girmeden bütün dişleri çıkaracak galiba bizim bebişte tık yokk çok kaşınıyor yavrumun dişleri ama çıkmadı bir türlüü.kızım artık anne baba aba diyorrr
maşallah esmacımm nazar değmesin oğluşuna bizim bebişte 9 200 k 68 boy olmuş boyu biraz kısa bana çekmişş nsağlıkları yerinde olsunda boy kilo farketmezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?