Yeni Anne Olanlarr....

tşk ederim tatlım.
ama herkezin doğrusu farklıdır.
ben üye olmamayı tercih ettim.
olanlara da saygım sonsuz.

semacım karışıklıklar olmuş düzeldi şimdiiiii
zeynepçim yarın 11 de randevu var sorucam bakalım sanırım bünyesi kabul etmedi.nasıl çıkardı kocaman şeyler ii zehirlenmedi yavrum yaa

geçmiş olsun tatlım
bilgilendir bizide
gerçekten çok enterasan bir durum.
şaşırdımm....

benim kayınbeper hasta iyi degil ya eşimde üzülüyor ne yapsam teselli olmuyor bayada yaşlı 75 yaşında her hastalık var
ben annemi 16 yaşında kaybettim

Evet Bugün Kontrolümüz Vardi...artik Kilo Alimimiz Hiç Gibi Bişey 4. Ayda 8 Kilo 61 Cm Idi .3 Haftada 300 Gr Almiş Ilk Defa
4 Ay+3 Hafta=8300 Olmuş Bi Yandanda Sevindimm.dra Az Almiş Dedim Artik Böle Alacak Dedi Kilosu Ii Zaten Dedi
Yarin Kan Grubuna Baktiricam Sikmayayim çocuğu Dedim
Haftayada Prenevar Aşimiz Varr
şifa Olsun Tüm Bebeişlere
62 Cm 8300 Olmuşuk

benim kayınbeper hasta iyi degil ya eşimde üzülüyor ne yapsam teselli olmuyor bayada yaşlı 75 yaşında her hastalık var
ben annemi 16 yaşında kaybettim

GEÇMİŞ OLSUN CNM YAŞLI DEME YA BENİM DEDEM YENİ ÖLDÜ 86 YAŞINDA BİLİYOSUNN
ALLAH RAHMET EYLESİN TATARCIM

Bünyesi Eritmemiş Fitili Seri Numarasinii Yazcam Bi Ara Varsa Kullanmayin Sizdee
Yeni Alinn
Günde 1 Kere Kaka Yapmasi Normal Dedi
öptm Gelcem Vbi Ara Tepiniyo Kucağimda

maşşşlahhhhh canımmmmmmmm
bende merak ediyom yaaaaaaaaaaaaaaaa kilosunu catlıcam
bana kilo aldı gibi geliyor

maşallah yağmuraaaa koca kız olmuşşş, allah nazardan korusun, kiloyu dert etme bence, sağlığı yerinde olsun kilonun önemi yokk, gerçi çevredekiler gözleriyle tartarlar sürekli, onlara neyseeee

saolun kızlar eşim ii gözlemci bu konuda almadı dedi almadı diyodum ya 5 saat emmiyo ve ağlamıyo diye bi yandan da sevindimmm aslında taşıması zor oluyodu :)fitilin seri nosunu yazıyorumm8699542890037
mesajda attım şikayette ettim
1 aylık bebeişler gördümmm hepsi ağlıyo bizimkide onları inceliyoduu
abla olmuşta inceliyo zilli

canım teşekkürler.doktordan gelince n olur banada haber ver...sanırım 40 ımız çıkana kadar böyle olacağız...

Merhaba canım. Dr. geldik. İlk aşımızı olduk. Neyseki bu aşı ateş yapmıyormuş. Aklında bulunsun seninde. Herşeyimiz iyi gidiyormuş 1,500 gr. almış boyumuzda 4 cm uzamış çok şükür. Ben sütüm yetmiyor diye çok ağlıyordum ama gerek yokmuş. Acemi annelik bu olsa gerek...
Ikınma konusuna gelince tamamen gazla ilgiliymiş. Özellklede emdikten sonra gazını çıkartmak çok önemliymiz. Ama benim zillim bir uydumu top patlasa uyanmıyor. Ne yapıcaz bilmiyorum.CADIARZU 2-3 aydan sonra düzelir dedi.

tşk ederim tatlım.
ama herkezin doğrusu farklıdır.
ben üye olmamayı tercih ettim.
olanlara da saygım sonsuz.

Aklın yolu 1 'dir diye bi laf wardır bilirsin eminimki
Herkesin doğrusu farklı değildir zeynepcim,herkesin TERCİHLERİ farklıdır
Yoksa 2*2 = 4 'tür değil mi?Bu kişiden kişiye göre değişir mi ?
Sana nacizane tawsiyem sawunduğun şeyi muhakkak mantıklı bir sebebe dayandır, werdiğin site linkinde bile gayet güzel yorumlarla açıklanmış,okusaydın göndermezdin heralde.
Neyse bu konu daha uzar ama istemiorumda daha fazla uzamansını konuşulacak yer burası değil çünkü,mesgul etmeyelim forumu.Kapattım
Öpüyorum seni canım

Selam herkese
umarım iyisiniz
gülden fitille ilgili sıkıntı yok dimi ?????????
kilosu için endişelenme zaten bizde bu ay öle 1- 1,5 kilo falan almadık
400 gr beklentimiz 5. ay bitiminde demişti doktor

ek gıdaya başlıyomusun ???????????

uykusu konusunda aman maşallah de :)) bu zamanları arayacaksın
gaz hareketsizlikten olur,emerken uyuyrsa da yan yatır cnnm
sewgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…