- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #1.861
cnm o sitedeki yorumlarıda okudunmu acaba,okumadıysan okumanı tawsiye ederim.hatta bir tanesini yazayı buraya ;
Arkadaşlar internet bu,söylenilen şey internetin her sayfası için geçerli mühim olan irade ve ne yaptığnı bilmek bende face book kullancısıyım ben böle şeyler görmedim aramak bile aklıma gelmedi.yorumu sizlere bırakıyorum
üstüne söylenecek tek sey yok ...
ne aramak istersen İNTERNETTE onu bulursun,sadece facebookta değil.
umarım aydınlamışsındır guzelim
semacım karışıklıklar olmuş düzeldi şimdiiiii
zeynepçim yarın 11 de randevu var sorucam bakalım sanırım bünyesi kabul etmedi.nasıl çıkardı kocaman şeyler ii zehirlenmedi yavrum yaa
benim kayınbeper hasta iyi degil ya eşimde üzülüyor ne yapsam teselli olmuyor bayada yaşlı 75 yaşında her hastalık var
ben annemi 16 yaşında kaybettim
Bünyesi Eritmemiş Fitili Seri Numarasinii Yazcam Bi Ara Varsa Kullanmayin Sizdee
Yeni Alinn
Günde 1 Kere Kaka Yapmasi Normal Dedi
öptm Gelcem Vbi Ara Tepiniyo Kucağimda
Evet Bugün Kontrolümüz Vardi...artik Kilo Alimimiz Hiç Gibi Bişey 4. Ayda 8 Kilo 61 Cm Idi .3 Haftada 300 Gr Almiş Ilk Defa
4 Ay+3 Hafta=8300 Olmuş Bi Yandanda Sevindimm.dra Az Almiş Dedim Artik Böle Alacak Dedi Kilosu Ii Zaten Dedi
Yarin Kan Grubuna Baktiricam Sikmayayim çocuğu Dedim
Haftayada Prenevar Aşimiz Varr
şifa Olsun Tüm Bebeişlere
62 Cm 8300 Olmuşuk
Evet Bugün Kontrolümüz Vardi...artik Kilo Alimimiz Hiç Gibi Bişey 4. Ayda 8 Kilo 61 Cm Idi .3 Haftada 300 Gr Almiş Ilk Defa
4 Ay+3 Hafta=8300 Olmuş Bi Yandanda Sevindimm.dra Az Almiş Dedim Artik Böle Alacak Dedi Kilosu Ii Zaten Dedi
Yarin Kan Grubuna Baktiricam Sikmayayim çocuğu Dedim
Haftayada Prenevar Aşimiz Varr
şifa Olsun Tüm Bebeişlere
62 Cm 8300 Olmuşuk
canım teşekkürler.doktordan gelince n olur banada haber ver...sanırım 40 ımız çıkana kadar böyle olacağız...
tşk ederim tatlım.
ama herkezin doğrusu farklıdır.
ben üye olmamayı tercih ettim.
olanlara da saygım sonsuz.
uykusu konusunda aman maşallah de :)) bu zamanları arayacaksınMerhaba canım. Dr. geldik. İlk aşımızı olduk. Neyseki bu aşı ateş yapmıyormuş. Aklında bulunsun seninde. Herşeyimiz iyi gidiyormuş 1,500 gr. almış boyumuzda 4 cm uzamış çok şükür. Ben sütüm yetmiyor diye çok ağlıyordum ama gerek yokmuş. Acemi annelik bu olsa gerek...
Ikınma konusuna gelince tamamen gazla ilgiliymiş. Özellklede emdikten sonra gazını çıkartmak çok önemliymiz. Ama benim zillim bir uydumu top patlasa uyanmıyor. Ne yapıcaz bilmiyorum.CADIARZU 2-3 aydan sonra düzelir dedi.
uykusu konusunda aman maşallah de :)) bu zamanları arayacaksın
gaz hareketsizlikten olur,emerken uyuyrsa da yan yatır cnnm
sewgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?