Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizdede Çok fena kabizlik oluyor.bugün fitil kullandım ından sonra kakasini yaptı.eğer böyle dvm ederse hipp kullanacağımMama öneriniz nedir . Aptamil kullanıyorum doğduğundan beri 60 gunluguz şuan aptamil kabız yaptı ve gaz o yüzden değiştirmek istiyorum
aptamil conformil o zaman kullanın gazlı bebekler içinMama öneriniz nedir . Aptamil kullanıyorum doğduğundan beri 60 gunluguz şuan aptamil kabız yaptı ve gaz o yüzden değiştirmek istiyorum
aptamilin conformilini ya da bebelac goldu dene o zamanMama öneriniz nedir . Aptamil kullanıyorum doğduğundan beri 60 gunluguz şuan aptamil kabız yaptı ve gaz o yüzden değiştirmek istiyorum
aptamil kabız yapmaz ki içeriğinde prebiyotik var o mamanın ve anne sütüne yakın tek mama , bu ayda bebeklerde gaz da olur kabızlıkta anne süt alan bebekte bile kabız oluyor o zaman anne sütünden mi keseceğizMama öneriniz nedir . Aptamil kullanıyorum doğduğundan beri 60 gunluguz şuan aptamil kabız yaptı ve gaz o yüzden değiştirmek istiyorum
sma da prebiyotik yok bilginiz olsu nnben sma öneririm
gidalarla destekliyorum zaten 18 aylik herseyi yiyor artik gunde 1 kez mama iciyor oyuzden cok onemli degil olmamasisma da prebiyotik yok bilginiz olsu nn
Bende ona geceyim bari çok kusuyor aptamil AR ye geçtik mecburBen de aptamil kullandım ilkin ama bebeğim hep kustu çok ağır geldi bebelac kullanıyorum 6 aydır çok memnunum
Malasef yaptı sonra alıştı derken bu sefer kusma başladı ve Ap tamil ar kullanmaya başladık . Ben anne sütü neredeyse hiç veremedimaptamil kabız yapmaz ki içeriğinde prebiyotik var o mamanın ve anne sütüne yakın tek mama , bu ayda bebeklerde gaz da olur kabızlıkta anne süt alan bebekte bile kabız oluyor o zaman anne sütünden mi keseceğiz
Anne sütü alamıyor . Göğüs ucum hiç yoktu beni emmedi. Sağarak verdim bir ara rahatsızlandım düzenli sağamadım sütüm kesildi 1 aydaBizde ilk 2.5 Ay aptamil kullndk sonra bebelaca gectk
Anne sütü aliyomu yanında?
Bence denemelisiniz ben 9 aydır kullanıyorumMalasef yaptı sonra alıştı derken bu sefer kusma başladı ve Ap tamil ar kullanmaya başladık . Ben anne sütü neredeyse hiç veremedim![]()
Çok teşekkür ederim. Kusma sorununu çok fazla . Şu an 3 buçuk aylık . AR mama biraz kesti ama ondada balık yağı falan yok içinde. Içim hiç rahat etmiyorBence denemelisiniz ben 9 aydır kullanıyorum
Birde siz tecrübeli anneyi bulmuşken birşeyler sorsamBence denemelisiniz ben 9 aydır kullanıyorum
Birde siz tecrübeli anneyi bulmuşken birşeyler sorsamUyku düzeniniz ne zaman oldu ? Bizim bebiş. 3 saatte bir mama için uyanıyor . 10 da yatıyor 5 a kadar 3 sefer muhakak mama için kalkıyor . Bazen uyuması 1 saat sürüyor. Ne zaman şöyle deliksiz 5 saat falan uyuruz
Tabi istediğinizi sorabilirsiniz seve seve yardım ederim size. Bizim uyku düzenimiz hiç olmadı maalesef. Benim bebeğim kolikti ve uyumayı hiç sevmiyordu. 5 ay boyunca hiç uyumadik baktım düzelecek gibi değil araştırdım ve milupa iyi geceler cayi başladım. Ve faydasını gördüm önce 70 ml gündüz 70 ml gece veriyordum ama 2 aydır sadece gece son mamasıyla veriyorum. Uygulama indirdim ve bebeğimin mama bez uyku saatlerini not almaya başladım ve her gün aynı saatlerde yaptım herşeyini. Hemen düzene girdi uykusu.Tabi gündüz yine uyumuyor. En fazla 40 dk uyuyor ama gece uyuyor çok şükür. (Benim bebeğim anne sütü almıyor)