Selam kızlar, ben çok yeni (1.5 haftalık) bir anneyim ve maalesef çok acemiyim, panikliyor, bocalıyor ve kendimi çaresiz hissediyorum, eminim benim gibi hisseden bir sürü anne vardır. Bebeğin dilini öğrenmek zaman alacak bu süreci daha rahat geçirmek için bilmediklerimiz hakkında (emin olduğunuz konularda) tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum.
Biz yeni anneler sorunlarımızı ve sorularımızı buraya yazalım, ben başlıyorum.
Bebekleri gece uykusuna alıştırmak için yapabileceğimiz neler var?
Bebeğimizin ufak tefek huzursuzluklarının sebeplerini nasıl anlarız. Mesela ayaklarını toplarsa gazı var, bunu hemen öğrendik. Ama gaz için yeni doğan bebeklerde neler kullanabiliriz.
Ya bir sürü şey var aklımda ama ilgilenen olmazsa boşa yazmış olmak istemem. Umarım ilgi görür ve yeni annelere yardımcı sürekli bir başlık haline gelir. Hepinizi öpüyorum
Biz yeni anneler sorunlarımızı ve sorularımızı buraya yazalım, ben başlıyorum.
Bebekleri gece uykusuna alıştırmak için yapabileceğimiz neler var?
Bebeğimizin ufak tefek huzursuzluklarının sebeplerini nasıl anlarız. Mesela ayaklarını toplarsa gazı var, bunu hemen öğrendik. Ama gaz için yeni doğan bebeklerde neler kullanabiliriz.
Ya bir sürü şey var aklımda ama ilgilenen olmazsa boşa yazmış olmak istemem. Umarım ilgi görür ve yeni annelere yardımcı sürekli bir başlık haline gelir. Hepinizi öpüyorum