• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni anneyim adetim gecikti bakar mısınız

Bugün eczaneden bi idrar testi aldım yapıcam birazdan ama korkuyorum aceba beli olur mu 6 gün oldu gecikti
Ben de bebegim 5 aylikken ilk adetimi oldum. Bu ay tam 15 gün gecikti. Biz de prezervatifle korunduk hep ama yine de insanin içine kuşku düşüyor. Test yapmaya cesaret edemedim bir türlü ama cok sükür gecen hafta adet oldum. Insallah hayirlisi olur hakkinizda.

Ben de bebegim 5 aylikken ilk adetimi oldum. Bu ay tam 15 gün gecikti. Biz de prezervatifle korunduk hep ama yine de insanin içine kuşku düşüyor. Test yapmaya cesaret edemedim bir türlü ama cok sükür gecen hafta adet oldum. Insallah hayirlisi olur hakkinizda.
İnşllah bende olurum ya test yaptım ben bekliyorum bakalım inşallah çıkmaz

Merhaba arkadaşlar ben 5 ay önce sezeryanlı Doğum yaptım oğlum şuan 5 ay 13 günlük emziriyorum ve ilişkide afedersiniz prezervatif kullanıyorum bi iki defa prezervatif olmadan ilişki yaşadım ama eşim korunuyordu tabi doğumdan sonra hiç adet olmamıştım ta ki geçen aya kadar ocağın onunda oldum ama bugün üçtür geçiyo günüm korkmalı mıyım sürekli emziren bi anneyim yani korunmama rağmen olur mu aceba çok korkuyorum allah olmayanlara nasip etsin şimdilik çocuğum çok küçük olmasın ya sizce olur mu ?😱
Ben de geçen ay 5 gün, bu ay 3 gün gecikmeli oldum. Geçen ay test bile yapmıştım 🤦🏻‍♀️ Emzirmek hamile kalmaya engel değil, bu yüzden dikkat etmek gerekiyor. Eğer aklınız hep ordaysa test yapın

Back
X