- 6 Mayıs 2025
- 13
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi Serpilllss
Merhaba İstanbul'da yaşıyorum ve dost kardeş gibi olabileceğim kız arkadaşlar arıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuyor işte artık kimse kalmadı samimi olduğumZamana bırak
Dost arkadaş hatta kardeş gibi insanlar bulmak zaman emek ortak paydaşlar ister
Etrafta o kadar çok tanıdık arkadaş dostum vardı ki Şimdi diyorum az öz can olsun elimde 3 5 tane ya kalıyor
Buraya bi yazmak istedim var mı başka fikrinYanlış yerdesin :)
Kadınlarla kardeş gibi arkadaş olunmaz.Merhaba İstanbul'da yaşıyorum ve dost kardeş gibi olabileceğim kız arkadaşlar arıyorum.
Nerden arıyorsun? Burdan mı cidden? Kız gerçek hayatta bi arkadaşı dostu olmayanla ben niye arkadaş olayım? Demek var bi sorunlar sbsbsjs
Hayır var tabi ama çok sık görüsmuyoruzNerden arıyorsun? Burdan mı cidden? Kız gerçek hayatta bi arkadaşı dostu olmayanla ben niye arkadaş olayım? Demek var bi sorunlar sbsbsjs
Yoo kardeşimden de öte olduğum kız arkadaşlarım var hepsiyle de çok iyiyiz kişisel bi sorun bu genelde arkadaşım yok diyenler cidden sorunlu insan çıkıyor çünküKadınlarla kardeş gibi arkadaş olunmaz.
Niye???Kadınlarla kardeş gibi arkadaş olunmaz.
Herkes senin gibi arkadaşlarını kıskanmıyor, emin ol. Hem güzel hem de başarılı oldukları için gurur duyduğum birçok arkadaşım var.Kadınlarla kardeş gibi arkadaş olunmaz.
İş arkadaşı bile olsa her insanın en fazla 4 kişiyle düzenli hafta/ay/gün bir kere kahve içmesi gerekir benceKadınlarla kardeş gibi arkadaş olunmaz.
Aysenimi bir kere de dogru duzgun yorum yap be karşiimKadınlarla kardeş gibi arkadaş olunmaz.
O senin sorunun hoş bi kadın senle neden kardeş gibi olsun ki zaten hepsini kıskanmaktan öleceksinKadınlarla kardeş gibi arkadaş olunmaz.
Merhaba İstanbul'da yaşıyorum ve dost kardeş gibi olabileceğim kız arkadaşlar arıyorum.
BuldunuzmuuuMerhaba İstanbul'da yaşıyorum ve dost kardeş gibi olabileceğim kız arkadaşlar arıyorum.