Yeni Arkadaşlar Yeni Ben

mavisim22

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
82
16
18
Ne zamandır aklımda kendi konumu açmak vardı çünkü gerek dersler olsun gerek ev hali olsun internete ne zaman gireceğim belli olmazdı bu yüzden de diğer konulara ayak uyduramadım ve kendi konumu açıyorum. Şuan 16 yaşında 1.70 boyunda ve 84.9 kiloyum(çok fazla biliyorum)ve artık bu durumdan çok sıkıldım.ilkokul ve ortaokul yıllarında da kiloluydum bunu o zaman çok fazla önemsemezdim ama artık liseye başlayınca insanlar çok eleştirmeye başladı ve benim canım da çok sıkkın.Zaten yüzümde büyük bir ben var bu bile insanların bakışlarını benim üstüme çekiyor bide kilolu olunca işler daha da zorlaşıyor.Bende karar verdim artık kilo vercem ve özgüvenimi tekrar kazanacağım.konuyu takip eden olur mu bilmiyorum ama siteye girebildiğim sürece her gün burdayım.eğer takip eden olursa da hergün girme zorunluluğu yok istediği zaman girebilir.çok fazla uzattım inşallah biran önce kilolarımdan kurtulurum.
HEDEF:56 KİLOGRAM

Ve işte sabah kahvaltım:kk77:
Bir bardak şekersiz çay(gerçi şekersiz olduğu için pek içemedim ama alışırım elbet :confused:)
Bir dilim peynir
üç zeytin
bir dilim ekmek (yufka ekmek tükettiğim için onun dörde biri bir dilim oluyor ama ben dörtte birden biraz daha az yedim )
2 çay kaşığı çilek reçeli
1 küçük boy domates
ara öğünde elma yedim
şimdiye kadar tükettiğim su 1 litre

Ve işte sabah kahvaltım:kk77:
Bir bardak şekersiz çay(gerçi şekersiz olduğu için pek içemedim ama alışırım elbet :confused:)
Bir dilim peynir
üç zeytin
bir dilim ekmek (yufka ekmek tükettiğim için onun dörde biri bir dilim oluyor ama ben dörtte birden biraz daha az yedim )
2 çay kaşığı çilek reçeli
1 küçük boy domates
ara öğünde elma yedim
şimdiye kadar tükettiğim su 1 litre

cnm 1 yufka 8 dilim ekmeğe denk geliyor

diyet boyunca tüketme o kadar mahsum değil anlayacağın

ve öğlen yemeğinden önceki spor (spor sayılırsa eğer )
leslie sansone 1 mil + 5 dk ip atlama (ip atlayamıyorum nedense :KK43:)

Topiğimde tekrar aktifim.Uzun süredir ortalarda olmamamın sebebi internetimde sıkıntı olmasıydı artık tekrar burdayım konuya gözatanlar olursa hepinize merhaba :KK24:gerçi o zamandan bu yana üzülerek söylemek gerekirse bir kilo alarak 85.8 kg olmuşum:mad:ama artık düzenli girebileceğimden sıkıntı olmayacak zaten yarından itibaren de yediğim şeyleri paylaşacağım hadi insallah istediğim kiloya ulaşırım

Topiğimde tekrar aktifim.Uzun süredir ortalarda olmamamın sebebi internetimde sıkıntı olmasıydı artık tekrar burdayım konuya gözatanlar olursa hepinize merhaba :KK24:gerçi o zamandan bu yana üzülerek söylemek gerekirse bir kilo alarak 85.8 kg olmuşum:mad:ama artık düzenli girebileceğimden sıkıntı olmayacak zaten yarından itibaren de yediğim şeyleri paylaşacağım hadi insallah istediğim kiloya ulaşırım
Canım ben senden büyüğüm ama kilolarımız ve boylarımız hemen hemen aynı. Sende benim gibi yemeği çok seviyorsun tahminimce. Benim nacizane tavsiyem, ilk etapta diyet yapma. Gerçekten biz çok yiyen insanlara göre değil diyet bence. Sadece akşam yemeğini erken yemeğe çalış ve düzenli olarak günde 2 saat yürüyüş yapmaya çalış. Düzenli sporu hayatına kattıktan sonra atıyorum 1 -2 ay sonra diyet deneyebilirsin belki. Ama şuan denemeni tavsiye etmem. Çünkü hemen bırakırsın. Zaten yaşın çok küçük şuan senin metobolizma roket gibi hızldıır:) Yani biraz yürüyüşle bile kilo verebilecğeine inanıyorum ama düzenli yapmaya çalış mutlaka. Öpüyoruuum. İnş istediğin kiloları veririsin.:KK200:

Canım ben senden büyüğüm ama kilolarımız ve boylarımız hemen hemen aynı. Sende benim gibi yemeği çok seviyorsun tahminimce. Benim nacizane tavsiyem, ilk etapta diyet yapma. Gerçekten biz çok yiyen insanlara göre değil diyet bence. Sadece akşam yemeğini erken yemeğe çalış ve düzenli olarak günde 2 saat yürüyüş yapmaya çalış. Düzenli sporu hayatına kattıktan sonra atıyorum 1 -2 ay sonra diyet deneyebilirsin belki. Ama şuan denemeni tavsiye etmem. Çünkü hemen bırakırsın. Zaten yaşın çok küçük şuan senin metobolizma roket gibi hızldıır:) Yani biraz yürüyüşle bile kilo verebilecğeine inanıyorum ama düzenli yapmaya çalış mutlaka. Öpüyoruuum. İnş istediğin kiloları veririsin.:KK200:
öncelikle beni dikkate alıp mesaj yazdığınız için teşekkür ederim. ve malesef dediğiniz gibi yemeyi seviyorum. aslında benim topiğim tam olarak diyet amaçlı değil öyle kendime şunu yemicem şunu yapıcam falan diye sınırlandırmadım. şimdilik sadece şekeri ve tuzu azaltmaya çalışıyorum. okulum da eve uzak olduğu için günlük 1 saat yürüyorum. derslerim düzene girdikten sonra belki yürüyüşlere de başlarım ek olarak.Beslenme düzenimde de sadece karbonhidratı çok almamaya çalışıyorum o kadar.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.saygılar

Back
X