Yeni arkadaşlıklar

Bensiz Aska Doyma

Ol de Rabbim olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
1.973
326
113
Meraba bayanlar,hayatım cok monotonlastı dıyebılırım dugun hazılrıkları dısında ,arkadas yok hıc bırsey yok ,artık pc bıle sıkar oldu ,gezmeyı tozmayı seven bır yapıya sahıp degılım ,gezersemde nısanlımla vakıt gecrıyorum,arkadas cevrem coktur guvenım yok ,kalmadı bırakmadılar ,herkezın yuzu bır sahte guluyor ,kımseye guvenemez oldum ,herseyde bır beklentı bır ıstek arkadaslık dostluk sonmus gıtmıs.Bunaldım ...Yeni arkadaslıklar ıstıyorum yalansız ,dolansız...

Son düzenleme:
Hanımlar 38 yasındayım, Ankara da yasıyorum arkadas cevremi degıstırmek&genısletmek ıstıyorum..buradan tanısmak ısteyebılecek kısılerle önce yazısıp tanısabılırız.. (internetten karsıcınslerın tanısmasını cok da saglıklı bulmuyorum ama hemcınslerımle tanısmaya gercekten kafa arkadaslar edınmek ıcın sıcak bakabılırım...)

Hanımlar 38 yasındayım, Ankara da yasıyorum arkadas cevremi degıstırmek&genısletmek ıstıyorum..buradan tanısmak ısteyebılecek kısılerle önce yazısıp tanısabılırız.. (internetten karsıcınslerın tanısmasını cok da saglıklı bulmuyorum ama hemcınslerımle tanısmaya gercekten kafa arkadaslar edınmek ıcın sıcak bakabılırım...)

Merhaba bende Ankaradayım evliyim 24 yaşındayım.Yazmak isterseniz buralardayım

kadınlar kulubunden aydında 4 kız buluşmuştuk :) çok hoştu yaa aralarında en küçük bendim gerçi :)

burada kazandığım çok güzel arkadaşlıklarım oldu, kısa sürede çok şey paylaştığımız ve dostluk yolunda ilerleyen..
dostluk güzel şey, yeter ki düzgünleri çıksın karşına :34:

ben istanbulda yaşıyorum evliyim bi çocuğum var ama arkadaşım pek yok burdan kuracağımız dostluklarla benimde belki bir arkadaşım olur diye düşündüm benim gibi düşünen yokmu

Back
X