Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercektenmi bilemiyorum çok fazla ve beyaz kasinti çok yok ama rahatsız edici tedirgin oldum . tesekkur ederimmmBu bebeğinin tutmadigini değil aksine tutundugunu gösterir hamilelikte bu akıntı çoğalır umarım bebeğin seninledir canim
Kaşıntı da varsa mantar olabilir canımGercektenmi bilemiyorum çok fazla ve beyaz kasinti çok yok ama rahatsız edici tedirgin oldum . tesekkur ederimmm
Bende ondan korkuyorum tutmadi diyeKaşıntı da varsa mantar olabilir canım
Vajinal jel kullanıyor musun canım? Kullanıyorsan ondan olabilir.günler gecmiyor akıntı hala devam sulu beyazumarım tutmuştur
benm gibi olanınız yokmuuuuu
Anladım canım o zaman bir fikrim yok.inşaallah tutunmuştur yavrun sana.Hayir cnm hiçbirşey vermedi ki
Tesekkur ederiiimmm insallaaaaah insallaahhhAnladım canım o zaman bir fikrim yok.inşaallah tutunmuştur yavrun sana.
canım gebeliğin ilk ayında bu şekilde akıntı olması normaldir. aşılama yapmışsın umarım bebeğin sana tutunmuştur. ben daha önce bir kez aşılama yapmıştım bendede akıntı olmuştu ama benim aşılamam tutmadı. tüp bebekle gebe kalabildim. eyer sürekli olan bir akıntı ise ve mantardan şüpheleniyorsan bununla ilgili doktoruna danışarak gerekli ilaçların kullanımı ile bundan kurtulabilirsin.bilgin vardır mutlaka ki mantar yada herhangi bir enfeksiyon vicutta varsa tutunmayı etkileyen bir durum yaratır.ama bu aşılamadan sonra nükseden bi durumsa mantardan korkmana gerek yok.bide piskoloji etkiler fazla endişelenme anı yaşa umarım güzel haberler alırsın.Arkadaşlar ben 5 aralik cuma günü asilama oldum ama sorunum suan çok akintim var beyaz sulu şekilde . bi bilgisi önerisi olan varmi. Bebeğim tutmamis olabilirmi çok kafama takiyorum..