yeni asilama oldum bi sorunum var

gloryrose

Meleğim benimle ol
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
98
43
53
Arkadaşlar ben 5 aralik cuma günü asilama oldum ama sorunum suan çok akintim var beyaz sulu şekilde . bi bilgisi önerisi olan varmi. Bebeğim tutmamis olabilirmi çok kafama takiyorum..

Bu bebeğinin tutmadigini değil aksine tutundugunu gösterir hamilelikte bu akıntı çoğalır umarım bebeğin seninledir canim

Bu bebeğinin tutmadigini değil aksine tutundugunu gösterir hamilelikte bu akıntı çoğalır umarım bebeğin seninledir canim
Gercektenmi bilemiyorum çok fazla ve beyaz kasinti çok yok ama rahatsız edici tedirgin oldum . tesekkur ederimmm

günler gecmiyor akıntı hala devam sulu beyaz :( umarım tutmuştur :( benm gibi olanınız yokmuuuuu

[QUOTE hasret41, post: 38268174, member: 207770"]Vajinal jel kullanıyor musun canım? Kullanıyorsan ondan olabilir.[/QUOTE]
Hayir cnm hiçbirşey vermedi ki

Arkadaşlar ben 5 aralik cuma günü asilama oldum ama sorunum suan çok akintim var beyaz sulu şekilde . bi bilgisi önerisi olan varmi. Bebeğim tutmamis olabilirmi çok kafama takiyorum..
canım gebeliğin ilk ayında bu şekilde akıntı olması normaldir. aşılama yapmışsın umarım bebeğin sana tutunmuştur. ben daha önce bir kez aşılama yapmıştım bendede akıntı olmuştu ama benim aşılamam tutmadı. tüp bebekle gebe kalabildim. eyer sürekli olan bir akıntı ise ve mantardan şüpheleniyorsan bununla ilgili doktoruna danışarak gerekli ilaçların kullanımı ile bundan kurtulabilirsin.bilgin vardır mutlaka ki mantar yada herhangi bir enfeksiyon vicutta varsa tutunmayı etkileyen bir durum yaratır.ama bu aşılamadan sonra nükseden bi durumsa mantardan korkmana gerek yok.bide piskoloji etkiler fazla endişelenme anı yaşa umarım güzel haberler alırsın.

Tesekkur ederim . asilamadan sonra 5 günü başladı bu akintilar ilk önce sulu beyaz şimdi sari gibi :( bugün bi hafta oldu asilama olali başkada bi belirti yokki bilemedim . inşallahmmeleğim benimledir

Soruyu soralı epey olmuş sonuç umarım pozitif çıkmıştır:) Kafası karışan başka arkadaşlar olursa diye yanıt vereyim istedim. Bende aşılamadan önce olmuştu doktora sorduğumda yumurtaların gelişiminin tamamlandığını yani ovulasyona hazır olduğunu gösterir ve spermin daha kolay ilerlemesini ve döllenmeyi sağlar demişti.

Arkadaslr bu asılama hangi degerlrde oluo yani sperm sayısı ve hareketlilşgi kacn altndaysa oluo sınır nrdr

Back
X