Aşılama yeni aşılama yaptıracaklar(TEMMUZ 2013)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar aşılama öncesi mutlaka rahim filmi isteniyor mu

Aşılama,sperm ve yumurtanın buluşmasını kolaylaştırmak için uygulanan bir tedavi şekli. Şayet tüplerde tıkanıklık varsa bu buluşma gerçekleşemez ve yapılan işlem boşa yapılmış olur.. Tıkanıklık olup olmadığı ise rahim filmi çekilerek teşhis edilebilir.

aşılama olan kızlaaaaar

bir şey soracağım hepinize.
jeliboncey yenez paradius(yanlış yazdım galiba:9:) ve diğerleri.
aşılama işleminden hemen önce doktor yumurtanıza baktı mı çatladı mı çatlamadı mı diye.

bana pztsi baktı akşam 8 de çatlatma iğnesi oldum.
çarşamba da hiç yumurtalara çatladı mı diye bakmadan direk aşılama yaptı.
sizinkiler nasıl oldu lütfen anlatır mısınız?

bu arada hala adet olamadım bugün 33.günüm.
yumurtam çatlamadı ve kiste döndü gibi geliyor bana.

aşılama olan kızlaaaaar

aşılama işleminden hemen önce doktor yumurtanıza baktı mı çatladı mı çatlamadı mı diye.

Canım bana da bakmadı Dokturum . 33 Gün oldu ve sen hala test yapmadın mı? Çok sabırlısın ;)

Son düzenleme:
Canım banada bakmadı Dr. um Ama merak ettim hangi pazartesi,hangi çarşamba? Şayet geçtiğimiz hafta ise nasıl 33 gün oldu? Neden hala test yaptırmadın? ;)

:1::1:heea biraz açıklayıcı olmuş yazım:27::27::37:
yani doktor bakmadı aradan 2 gün geçince aşılama yaptı onu anlatmak için öyle dedim.
22 temmuzda muayene oldum 24 temmuzda da direk aşılama yaptı.
yanı 24 temmuz günü de bakması gerekirdi yumurta var mı yok mu diye bana göre.
kanımdan östrojen seviyemi kontrol etmişti.
sanırım kesin çatlayacağımı düşündü.
test yaptırdım canım kandan 27.günde negatif :ssz:
yani adetin 27.gününde aşılamanın 13.gününde kandan baktırdım.

Son düzenleme:
:1::1:heea biraz açıklayıcı olmuş yazım:27::27::37:
yani doktor bakmadı aradan 2 gün geçince aşılama yaptı onu anlatmak için öyle dedim.
22 temmuzda muayene oldum 24 temmuzda da direk aşılama yaptı.
yanı 24 temmuz günü de bakması gerekirdi yumurta var mı yok mu diye bana göre.
kanımdan östrojen seviyemi kontrol etmişti.
sanırım kesin çatlayacağımı düşündü.
test yaptırdım canım kandan 27.günde negatif :ssz:
yani adetin 27.gününde aşılamanın 13.gününde kandan baktırdım.

Hımmm anladım şimdi canım. Ben pazartesi kontrole gittim. Pazartesi gece 12 de iğnemi yaptım.36 saat sonra yani çarşamba öğlende hiç muayene edilmeden aşılamam yapıldı.Bekliyorum...

Hımmm anladım şimdi canım. Ben pazartesi kontrole gittim. Pazartesi gece 12 de iğnemi yaptım.36 saat sonra yani çarşamba öğlende hiç muayene edilmeden aşılamam yapıldı.Bekliyorum...

hadi hayırlısı inşallah olur canım..

beni de pzt si muayene etmişti akşam saat 20,00da iğneni yap göbekten dedi.
çarşamba da saat 11.00da aşılamamı yaptı.
kandan baktırdım negatif ama hala da adet olamadım patlıyorum.

ya ben de doktora suç buluyorum da bakması lazımdı diye.
demek ki rutin bu. bakmadan da anlıyorlar çatladığını.

bir de biz kendimiz de deneyelim istedik ama 3 gün yasak ilişki dedi.
size öyle uyarıda bulundu mu?
ağır iş yapma ağır kaldırma dikkat et ama günlük işlerine devam et dedi.

doktorum çok iyi ama bu sebepten bırakmayı düşündüm de sırf bakmadı diye:9:

aşılama olan kızlaaaaar

bu arada hala adet olamadım bugün 33.günüm.1113

Merhaba Canım
Benimde aynen senin yazdığın gibi oldu.Çatlatma iğnesi yapmıştım cumartesi gecesi pazartesi hiç muayene olmadan direk saat 13:00 de aşılamam yapılmıştı.Ben jel kullanıyordum test sonucu negatif çıkınca jeli bıraktım ertesi gün adet olmuştum.

aşılama olan kızlaaaaar

Canim aynen oyle oldu, son kontrolde bakti, su gun su saatte catlatma ignesi yap dedi ve asilama gunu kontrol etmeden dogrudan asilama yapti

Jeliboncey bugun test yapacaktın ne oldu merak ediyorum:26:
Ocean sen ne yaptın düşük oldu mü?:50:Paradeisos vardı birde kalan o ne oldu cevaplarınızı bekliyorum ve dualarimdasiniz

Ocean canim aynen oyle oldu, son kontrolde bakti, su gun su saatte catlatma ignesi yap dedi ve asilama gunu kontrol etmeden dogrudan asilama yapti. Catlatma ignesinin bir gece oncesine kadar iliski serbest dedi, sonra asilmaya kadar perhiz, asilamanin oldugu gece ve ertesi gun mutlaka iliski , sonrasi size kalmis ama iliski esnasinda salgilanan sivilar, dollenmeyi kolaylastiran sivilarmis bir de henuz catlamamis yumurta varsa diye... O yuzden oneriyorlarmis asilamada

Son düzenleme:
Jeliboncey bugun test yapacaktın ne oldu merak ediyorum:26:
Ocean sen ne yaptın düşük oldu mü?:50:Paradeisos vardı birde kalan o ne oldu cevaplarınızı bekliyorum ve dualarimdasiniz

Maalesef benim negatif canim 0.12 cikti deger. :( bir ay ara verip tekrar deneyecegiz dedi doktor. Umarim bekleme surecinde kendiliginden hamile kalirim.

Merhabalar şöyle bir göz attım yazılanlara ama bir hamiş göremedim. Bende Temmuzda aşılama iyiki yaptırmamışım dedim. Ben aşılama için Ağustos ayını seçtim. Bugün 2 ci iğnemi olacağım. İNŞALLAH ŞAMSIM YÜZÜME GÜLER. Allah hepinizin yüzünü güldürsün

Merhabalar şöyle bir göz attım yazılanlara ama bir hamiş göremedim. Bende Temmuzda aşılama iyiki yaptırmamışım dedim. Ben aşılama için Ağustos ayını seçtim. Bugün 2 ci iğnemi olacağım. İNŞALLAH ŞAMSIM YÜZÜME GÜLER. Allah hepinizin yüzünü güldürsün

bir hamis benim cok sukur ama bu ayla olacak birsey degil tatlim nasip isi ;)

Maalesef benim negatif canim 0.12 cikti deger. :( bir ay ara verip tekrar deneyecegiz dedi doktor. Umarim bekleme surecinde kendiliginden hamile kalirim.

cok uzuldum cnm rabbim gonlune gore versin insaallahhhh tez zamanda doldursun kucaklarinizi sizinde benimde

Elbetteki. Göz attım dedim tamamını okumamıştım zaten. Çok sevindim.senin adına inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirir meleğini kucağına alırsın hayırlısıyla.

insaallah cnm..
biraz sert cikmis olabilirim kusura bakma lutfen ama burada ki asilama yaptiran anne olmak icin cirpinan insanlar "iyi ki de temmuz ayinda asilama yaptirmamisim bak tutmazmis" mesajini algilayip(ki sende bilirsin cok hassas oluyoruz bu konuda) uzulebilirler.. biraz daha hassasiyet lutfen.. insaallah senin ilk asilamada tutar da bu hayal kirikligina ugramazsin icten dua ediyorum
butun anne olmak isteyenlere:34:

Son düzenleme:
insaallah cnm..
biraz sert cikmis olabilirim kusura bakma lutfen ama burada ki asilama yaptiran anne olmak icin cirpinan insanlar "iyi ki de temmuz ayinda asilama yaptirmamisim bak tutmazmis" mesajini algilayip(ki sende bilirsin cok hassas oluyoruz bu konuda) uzulebilirler.. biraz daha hassasiyet lutfen.. insaallah senin ilk asilamada tutar da bu hayal kirikligina ugramazsin icten dua ediyorum
butun anne olmak isteyenlere:34:

Haklısın insan hassaslaşıyor bu durumlar bu süreç insanı yıpratıyor. Bende temmuz ayında tam 2 yıl olduki uğraşıyorum. bir sürü evrelerden geçtim. Sadece temmuz ayında kendime 1 ay daha şans vereyim belki kendiliğinden kalırım düşüncesiyle yoksa ayla ne ilgisi varki rabbim ol dedikten sonra ayı günü bırak sanise bile beklemez olur. Bakalım ilk aşıla dediğin gibi inşallah tutar tutmazsa daha aşılama denemekte istemiyorum zaten direkt tüp bebek deniyeceğim.

Bencede canım kismet degilmis.Ben asilamadan once laporoskopi olmustum o yuzden umitliydim hersey cok iyi gitmisti.O yuzden resmen şok yaşadım. İnşallah sizlerden guzel haberler gelir.

kızlar ben de 12 temmuzda 2. aşılamamı olmuştum ve bu aşılamadan çok umutsuzdum. çünkü eşimin sperm hareketliliği de düşük çıkmıştı benim de kapalı tüpümün olduğu taraftaki yumurtam gelişmişti. ama adet günün 2 gün gecikti, sonrasında da bitmeyen kahverengi lekeler ki hala devam ediyor. adet gecikmesinden 5 gün sonra kan testi 98, 2 gün sonrasında 128 çıktı. dün 397 olmuş; ama beklenen değerlerin çok altında. doktor da ben de dış gebelikten şüpheleniyor. yarın yine kan testi, heralde bu hafta netleşir durumum. ben şimdiden sağlıklı kafayla laparoskopi yaptıracağım yeri ayarladım. umarım bahaneyle kapalı tüpümü de açabilirler. bunları yaşamak, adet olup yine olmadı üzüntüsünden kat kat daha zor. şimdi kurbanlık koyun gibi bekliyorum sonucu. laparoskopiden de korkuyorum. doktor tek tüpümü açmak için önermişti, ben o zaman yine korkup istememiştim, şimdiyse mecburum.

benim aşılama yaptırdığım yerdeyse aşılama olduğum gün dahil 3 gün mutlaka ilişki, sonrasında gün aşırı devam edin dediler.

Son düzenleme:
Back
X