Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar aşılama öncesi mutlaka rahim filmi isteniyor mu
aşılama olan kızlaaaaar
bir şey soracağım hepinize.
jeliboncey yenez paradius(yanlış yazdım galiba) ve diğerleri.
aşılama işleminden hemen önce doktor yumurtanıza baktı mı çatladı mı çatlamadı mı diye.
bana pztsi baktı akşam 8 de çatlatma iğnesi oldum.
çarşamba da hiç yumurtalara çatladı mı diye bakmadan direk aşılama yaptı.
sizinkiler nasıl oldu lütfen anlatır mısınız?
bu arada hala adet olamadım bugün 33.günüm.
yumurtam çatlamadı ve kiste döndü gibi geliyor bana.
Canım banada bakmadı Dr. um Ama merak ettim hangi pazartesi,hangi çarşamba? Şayet geçtiğimiz hafta ise nasıl 33 gün oldu? Neden hala test yaptırmadın?![]()
heea biraz açıklayıcı olmuş yazım
yani doktor bakmadı aradan 2 gün geçince aşılama yaptı onu anlatmak için öyle dedim.
22 temmuzda muayene oldum 24 temmuzda da direk aşılama yaptı.
yanı 24 temmuz günü de bakması gerekirdi yumurta var mı yok mu diye bana göre.
kanımdan östrojen seviyemi kontrol etmişti.
sanırım kesin çatlayacağımı düşündü.
test yaptırdım canım kandan 27.günde negatif
yani adetin 27.gününde aşılamanın 13.gününde kandan baktırdım.
Hımmm anladım şimdi canım. Ben pazartesi kontrole gittim. Pazartesi gece 12 de iğnemi yaptım.36 saat sonra yani çarşamba öğlende hiç muayene edilmeden aşılamam yapıldı.Bekliyorum...
aşılama olan kızlaaaaar
aşılama işleminden hemen önce doktor yumurtanıza baktı mı çatladı mı çatlamadı mı diye.
bu arada hala adet olamadım bugün 33.günüm.1113
aşılama olan kızlaaaaar
bu arada hala adet olamadım bugün 33.günüm.
Jeliboncey bugun test yapacaktın ne oldu merak ediyorum:26:
Ocean sen ne yaptın düşük oldu mü?Paradeisos vardı birde kalan o ne oldu cevaplarınızı bekliyorum ve dualarimdasiniz
Merhabalar şöyle bir göz attım yazılanlara ama bir hamiş göremedim. Bende Temmuzda aşılama iyiki yaptırmamışım dedim. Ben aşılama için Ağustos ayını seçtim. Bugün 2 ci iğnemi olacağım. İNŞALLAH ŞAMSIM YÜZÜME GÜLER. Allah hepinizin yüzünü güldürsün
Maalesef benim negatif canim 0.12 cikti deger.bir ay ara verip tekrar deneyecegiz dedi doktor. Umarim bekleme surecinde kendiliginden hamile kalirim.
Elbetteki. Göz attım dedim tamamını okumamıştım zaten. Çok sevindim.senin adına inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirir meleğini kucağına alırsın hayırlısıyla.bir hamis benim cok sukur ama bu ayla olacak birsey degil tatlim nasip isi![]()
Elbetteki. Göz attım dedim tamamını okumamıştım zaten. Çok sevindim.senin adına inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirir meleğini kucağına alırsın hayırlısıyla.
insaallah cnm..
biraz sert cikmis olabilirim kusura bakma lutfen ama burada ki asilama yaptiran anne olmak icin cirpinan insanlar "iyi ki de temmuz ayinda asilama yaptirmamisim bak tutmazmis" mesajini algilayip(ki sende bilirsin cok hassas oluyoruz bu konuda) uzulebilirler.. biraz daha hassasiyet lutfen.. insaallah senin ilk asilamada tutar da bu hayal kirikligina ugramazsin icten dua ediyorum
butun anne olmak isteyenlere![]()
Bencede canım kismet degilmis.Ben asilamadan once laporoskopi olmustum o yuzden umitliydim hersey cok iyi gitmisti.O yuzden resmen şok yaşadım. İnşallah sizlerden guzel haberler gelir.