Aşılama yeni aşılama yaptıran varmı ben yaptırdımda

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sonuç beklemek çok zor arkadaşlar.günler geçmek bilmiyor.inşallah sonçları pozitif olurda bu kadar sıkınıtya değer.gülen sende 18 şubatta mı oldun aşılamanı?

selam arkadaslar bende aşılama yaptırcam şuan göbeğimden iğneleri yapıyorum doktorum bana ilaçda verdi coraspin megadyn folıc plus sizede vermıstı boyle ilaçlar

kızlar ben bugün kan sonucumu aldmım ve hamileyim inşallah sizlerinde tutar

Slm kızlar bende foruma yeni üye olanlardanım elenya kutlarım senin allah tamamını erdirsin inşallah bende 22 aylık evliyim polikistik over rahatsızlıgım var yumurtlama düzensizliği evlendiğimizden beri korunmuyoruz ama bir türlü gebelik elde edilemedi 4 aydır iğne tedavisi ve takip sonucu 07.03.2008 cuma akşamı ilk aşılamam yapıldı eşimin sperm hareketliliği 82 milyon inaşllah olmuştur kızlar artık bende anne olmak istiyorum bütün gün yatıyorum bişi olmasın die:)lülülülülülü 19 martta kan testi yaptırıcam inşallah olmuştur allah olmayanlara nasip etsin

Okadar Garipti Benimle Ayni şeyeleri Aşiyan Insanlari Okumak Ben Daha Aşilamaya Başlamadim
şuanda Folik Asitle Ve Glucophage 850 Mg 6 Ay Kullanicam Sonra Aşilama Denenecek

s.a arkadaşlar ben bu siteyi yeni buldum ve şuan sizin deneyimlerinize çok ihtiyacım var ben 5 yıllık evliyim ve 4 yıldır bebegimiz olmuyor işimiz geregi sürekli şehir degiştirmek zorundayız bu yüzden sürekli bi doktorum olmadı şimdi 4 aylık bi tedavi süreci geçirdim ve gebe kalamadım nisan ayında aşılama yapılacak dedi dr. ve ganol-f diye bi ilaç yazdı bu ilacı kullanan varmı aranızda bu arada eşimdede bendede bi sorun olmadıgını söylüyor böyle bi drurmda olpta aşılama ile hamile kalan varmı aranızda şimdiden allah hepinizden razı olsun birbirimize dua edlim

merhaba canım ganol-f ben kullandım ve daha kullanacagım göbekten yapılan bir igne göbekten oldugu için vücudun ve yumurtaların tedaviye daha çabuk cevap veriyor eger her ikinizdede bir problem yoksa inşallah daha çabuk olur rabbim kolaylık versin gülüm

merhaba arkadaşlar bende aşılama sürecine başladım salı günü adetimin 3. günüydü kan testi yaptırdım muayene oldum....prolaktinim biraz yüksek çıktı dostinex diye bir ilaç yazdılar...göbekten iğnelere başladım (puregon 300 lük ) yarın sabah tekrar kontrole gidicem tecrübeli arkadaşlar desteğinizi bekliyorum

allah kolaylık versin gülüm allah emeklerini boşa çıkarmasın ,bende aşılama yaptıracagım adetimi bekliyorum 3 .günü ignelere başlıyacagım rabbim herşeyin en iyisini bilir inşallah bizleri zorda koymaz allaha emanet ol canım
:teytey:

Selam arkadaşlar bende 19 03 2008 de aşılama oldum acaba beni ne gibi durumlar bekliyor tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

hayırlı olsun canım inşallah bebişine kavuşursun , dikkt et agır işler , kendini zorlayacak hareketler yapma , bünye ye ve ilaçlara göre belirtiler degişebilir ,sancın olabilir bence böyle şeyleri çok fazla takma ,kendini dinleme, inşallah sonu hayır olur canım allaha emanet ol

arkadaşlar bende pko var bir kez hamile kaldı ama bu 2 senemi aldı bebeğimi kaybettim tekrar hamle kalabilirmiyim bilemiyorum bende aşılama yaptırmak istiyorum ama eşimi buna bir türlü ikna edemiyorum.bebeğimi kaybedeli 2 ay oldu ama hala atlatabilmiş değilim.Bir an önce tekrar hamile kalmak istiyorum.Eşim psikolojimin farkında değil o yüzden pek önemsemiyor ama ben depresyonun eşiğindeyim.......inşallah sizler bebeklerinize kavuşursunuz

merhaba sitede yeniyim
ne kadar güzel hamileyim yazmışsın,ben de birgün bu lafı söyleyebilecekmiyim
aşılama düşünüyoruz bizde.aslında herhangibir sorun yok ikimizde de.ama 1 yıldır olmadı
beklemek çok yıpratıyor insanı.

MERHABA TATLIM BENDE 2 DÜŞÜK YAPTIM.ÖNÜMÜZDEKİ AY BANADA AŞILAMA YAPACAKLAR NASİPSE.İNŞALLAH HEPİMİZ ANNELİK DUYGUSUNU TADARIZ FAZLASIYLA.BİZİM BEBİŞLERİMİZ NAZLI GELMİYOLAR BİR TÜRLÜ...

MERHABA CANIM BEN DAHA YAPTIRMADIM ÖNÜMÜZDEKİ AY YAPTIRACAM NASİP OLURSA .TECRÜBEMİ DEĞİL AMA DUALARIMI PAYLAŞIRIM.ALLAH GÜZEL SONUÇ ALMAYI NASİP ETSİN.HAYIRLISI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…