- Konu Sahibi gxoxzde defne
-
kızlar ben bugün kan sonucumu aldmım ve hamileyim inşallah sizlerinde tutar
gözdecim insallah pozitif sonuc alırsın.bende ikinciye basladım.allah banada nasip eder insallahyeni yani aşılama yaptıralı10 gün oldu çok merak ediyorum ağrım çok ya allahım inşallah bu sefer tutar
merhaba arkadaşlar bende aşılama sürecine başladım salı günü adetimin 3. günüydü kan testi yaptırdım muayene oldum....prolaktinim biraz yüksek çıktı dostinex diye bir ilaç yazdılar...göbekten iğnelere başladım (puregon 300 lük ) yarın sabah tekrar kontrole gidicem tecrübeli arkadaşlar desteğinizi bekliyorum
Selam arkadaşlar bende 19 03 2008 de aşılama oldum acaba beni ne gibi durumlar bekliyor tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
MERHABA TATLIM BENDE 2 DÜŞÜK YAPTIM.ÖNÜMÜZDEKİ AY BANADA AŞILAMA YAPACAKLAR NASİPSE.İNŞALLAH HEPİMİZ ANNELİK DUYGUSUNU TADARIZ FAZLASIYLA.BİZİM BEBİŞLERİMİZ NAZLI GELMİYOLAR BİR TÜRLÜ...canım benim inşallah aşılaman tutarda o güzel duyguyu sende tadarsın bende bebek istiyorum ve olmuyo 1 tane düşük yaptım klomen falan kullandım ama olmadı heralde 1 2 ay sonra bana da aşılama yapılacak ben korkuyorum ağrılı bi işlemmi anlatırmısınız biraz...
gerçekten canı gönülden dua edicem size anne olmanız için..rabbim bizim yüzümüzüde güldürür inşallah...
MERHABA CANIM BEN DAHA YAPTIRMADIM ÖNÜMÜZDEKİ AY YAPTIRACAM NASİP OLURSA .TECRÜBEMİ DEĞİL AMA DUALARIMI PAYLAŞIRIM.ALLAH GÜZEL SONUÇ ALMAYI NASİP ETSİN.HAYIRLISImerhaba arkadaşlar bende aşılama sürecine başladım salı günü adetimin 3. günüydü kan testi yaptırdım muayene oldum....prolaktinim biraz yüksek çıktı dostinex diye bir ilaç yazdılar...göbekten iğnelere başladım (puregon 300 lük ) yarın sabah tekrar kontrole gidicem tecrübeli arkadaşlar desteğinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?