• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Ayrılan ve acısı daha çok taze olanlar :(

semanur1

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
60
0
6
Afyon
Erkek arkadaşımla 2gün önce ayrıldık. Sebep ise benim onu çok bunaltmam :( hatalı olduğumu biliyorum ama hiç aklıma gelmezdi ayrılacağımız :( şuan o kadar kötüyüm ki ne yiyorum ne içiyorum. nefes alamıyorum..... hele onu başka bir kızla gördüğümü hayal edip edip kahroluyorum. sürekli ağlıyorum :( ne yapmam gerekiyor nasıl biter bu acı.... Ben ona daha evvel defalarca ayrılalım demiştim o kabul etmedi benm gönlümü aldı hep. ilk defa o söyledi ayrılmalıyız diye... ağlaya ağlaya vedalaştık... beni çok sevdiğini ama ileride çok üzüleceğimize bitmesi gerektiğini söyledi :'( ne yapmam gerekiyor lütfenn akıl verin...

Seni çok iyi anlayabiliyorum.Ayrılma aşamasına gelmeden diğer yazdıklarını biz de yaşadık, bir şekilde görmezden geldik yaşanan kötü olayları ve barıştık.Ama düşünmüyor değilim, ileride bu anlaşmazları tekrar yaşayıp da ailesi yüzünde sürekli kavgalar edip kendimi harab edeceğime keşke bitsemiydi diye.ama cesaret edemiyorum..Belki de, bitmesi gerektiğini bile bile...

İleride bu kararın senin için daha iyi olacağını koy kafana.Ve emin ol ki en doğru karar budur.Bile bile lades olacağına şimdi 1 ay ağlayıp sızlanıp unutmak en güzeli bence.Evlenip boşandığını aynı eve girdiğini herşeyini paylaştığını düşününce daha acı.Allah sabır versin.Biraz da eğlenmene bak, arkadaşlarınla ailenle zamanını geçir bence.Tek başına kalmamaya çalış arkadaşım

Seni çok iyi anlayabiliyorum.Ayrılma aşamasına gelmeden diğer yazdıklarını biz de yaşadık, bir şekilde görmezden geldik yaşanan kötü olayları ve barıştık.Ama düşünmüyor değilim, ileride bu anlaşmazları tekrar yaşayıp da ailesi yüzünde sürekli kavgalar edip kendimi harab edeceğime keşke bitsemiydi diye.ama cesaret edemiyorum..Belki de, bitmesi gerektiğini bile bile...

İleride bu kararın senin için daha iyi olacağını koy kafana.Ve emin ol ki en doğru karar budur.Bile bile lades olacağına şimdi 1 ay ağlayıp sızlanıp unutmak en güzeli bence.Evlenip boşandığını aynı eve girdiğini herşeyini paylaştığını düşününce daha acı.Allah sabır versin.Biraz da eğlenmene bak, arkadaşlarınla ailenle zamanını geçir bence.Tek başına kalmamaya çalış arkadaşım

Çok zormuş çoookkk... İçimde hala bir ümit var o ümit olduğunda tekrar barıştığımızı hayal ettiğimde anca moralim yerine geliyor yoksa bitik durumdayım.. 23yaşındayım ve hakikaten olgun biriyim ama bu konuda kendimi bırakın liseyi ortaokullu aşk acısı çeken çocuklar gibi hissediyorum..

şimdiden onu bi kızla görürsem ne yaparım acaba diye düşünüyorum. Başkasına sarılacak, başkasına dokunacak, başkasının olucak bu beni mahvediyo....

Seni anlıyorum.
Aramızda bir yaş var seninle.
Aklımda hiç yoktu benimde ayrılığın.
Bir gün gitti.
Sonra ne mi oldu deli gibi aradım. Sonra bıraktım. 5 ay sonra bana bişiy oldu sanmış skype dan yazdı.
Yazdı da aradan 7 ay gecti neredeyse..
Şimdi:
ben eski benmiyim?
ya da bıraktıgı yerdemıyım?
ılk halımle sımdıkı bır mı? değil.
Velhasıl değmiyoooor
:34:

Seni anlıyorum.
Aramızda bir yaş var seninle.
Aklımda hiç yoktu benimde ayrılığın.
Bir gün gitti.
Sonra ne mi oldu deli gibi aradım. Sonra bıraktım. 5 ay sonra bana bişiy oldu sanmış skype dan yazdı.
Yazdı da aradan 7 ay gecti neredeyse..
Şimdi:
ben eski benmiyim?
ya da bıraktıgı yerdemıyım?
ılk halımle sımdıkı bır mı? değil.
Velhasıl değmiyoooor
:34:

Hani bazı kızlar derler ya ''ama ben onu unutmak istemiyoruuuummmm'' diye.. hep derdim ki ne saf kızlar var yaaa... Acı çekmek istiyor yani... Ama gerçekten unutmak istemiyorum,onu aldatıcakmışım,ona ihanet edicekmişim gibi geliyor.. Çünkü onunla mutlu olucağımıza,ömrümün sonuna kadar hayatımda onun olucağına o kadar inanmıştım ki... şimdi ise koca bir hayal kırıklığı.... ne yani yalan mıyıdı her şey? o kadar yaşadıklarımız? hayallerime ne oldu? hani beni çok seviyordu?? bana ''nolur beni bırakma'' derdi hep, ama beni bırakan o oldu :'(

kızlaaarrr size dünden beri yaşadığım gelişmeleri anlatmak istiyorum.... dün akşam en yakın arkadaşı aradı ve onun çok kötü olduğunu sürekli ağladığını beni çok sevdiğini falan söyledi. bende o istedi böyle olmasını ben elimden geleni yaptım ama bir şans dahi vermedi dedim. Arkadaşı ona demiş ki; adem bu kadar seviyorsun saçmalayın artık tabi ki barışırsınız demiş. o da tekrar aynı şeylerin olmasından korkuyorum ileride daha çok üzülmemizden korkuyorum demiş.... neysee derken kapattık telefonu gece ben onun facesine bir baktım ki benmle olan resimlerinin hepsini kaldırmış ama ilişki durumu hala var olarak gözüküyor... sizce nedir durum lütfen yorum yapın çok çaresizim :(

biz de yeni ayrıldık, arkadaş kalmaya karar verdik. sebebi ise ilişkimizin ayrıl barış çok laçka olması ve birbirimize tamamen zıt olmamız.:ssz:

kızlaaarrr size dünden beri yaşadığım gelişmeleri anlatmak istiyorum.... dün akşam en yakın arkadaşı aradı ve onun çok kötü olduğunu sürekli ağladığını beni çok sevdiğini falan söyledi. bende o istedi böyle olmasını ben elimden geleni yaptım ama bir şans dahi vermedi dedim. Arkadaşı ona demiş ki; adem bu kadar seviyorsun saçmalayın artık tabi ki barışırsınız demiş. o da tekrar aynı şeylerin olmasından korkuyorum ileride daha çok üzülmemizden korkuyorum demiş.... neysee derken kapattık telefonu gece ben onun facesine bir baktım ki benmle olan resimlerinin hepsini kaldırmış ama ilişki durumu hala var olarak gözüküyor... sizce nedir durum lütfen yorum yapın çok çaresizim :(

büyük ihtimalle o aratmıştır arkadaşına. arkadaşı ondan habersiz aramaz gibi geliyor. madem öyle niye ayrılıyorsun be adam

büyük ihtimalle o aratmıştır arkadaşına. arkadaşı ondan habersiz aramaz gibi geliyor. madem öyle niye ayrılıyorsun be adam

bende öyle düşünmüştüm ama sanırım arkadaşının aradığından haberi yok yada sonradan öğrendi,yoksa neden faceden benim resimlerimi kaldrsın ki? :( çok kötü durumdayım şuan... arkadaşı çarşamba günü aradı bni bugün cuma hala ses seda yok ve ben çok çaresizim.....

ayrıl barış yapmaktan dolayı ayrıldıysanız eğer biraz zaman verin kendnize geri barışırsınız, çünkü birbiriniz olmadan yapamazsınız gibime geliyor...

Back
X