yeni ayrılma sonrası doğum günü mesajı hkk

ceylinadaquiet

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
50
2
40
Merhaba Arkadaşlar;
1.5 yıllık süren ilişkim sonucunda erkek arkadaşımdan aramızda ki problemler sonucunda ayrıldık. Son dönemde beni çok yormuştu. Yaklaşık bir aya yakın süreç oldu. Olumlu bir ayrılık olmadı. Ve bu süreçte Face ten de sildi beni. Bu hareketini de hiç hoş karşılamıyorum. Ayrılıktan sonra hiç iletişimimiz olmadı. Ve yarın doğum günü. Bir yanım doğum gününü kutla diyor diğer yanım kutlama. Bilemiyorum, kararsız kaldım.

Aslında bana kızar gibisiniz hissediyorum, haklısınız da. Sizce ne yapayım.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar;
1.5 yıllık giden erkek arkadaşımdan aramızda ki problemler sonucunda ayrıldık. Son dönemde beni çok yormuştu. Yaklaşık bir aya yakın süreç oldu. Pek olumlu bir ayrılık olmadı. Ve bu süreçte Face ten de sildi beni. Ayrılıktan sonra hiç iletişimimiz olmadı. Ve yarın doğum günü. Bir yanım doğum gününü kutla diyor diğer yanım kutlama. Bilemiyorum, kararsız kaldım.
Aslında bana kızar gibisiniz hissediyorum, haklısınız da. Sizce ne yapayım.

Kutlama... Yani doğum günü olunca ne oluyor. Normal bir gün işte..

Ya da kutla kutla ki, kendini daha da birşey sansın.

biz ne kadar kutlama desekte ben kalıbımı basarım kutlayacaksın :KK66:
1 ay oldu hiçbir tepki vermedim. %50 ve %50 yim ama ne bileyim insan yine de üzülüyor. Şu anda iç huzurum var ama kutlamam . Saygı olarak kutlamak istedim . Fakat iyi ayrılmadık onun yönünden. Ben yine de hakkımı helal ettim. Kutlayıp ta onun egosunu çok tavan yapmak istemem.

ben 4,5 yıllık sevgilimin kutlamamıştım o dönem ayrıydık.İyi ki kutlamamışım :KK70:

Dogum gununu kutlamak: bana ettigin herseyi hakettim. Hersey cuk diye uzerime oturdu hic zoruma gitmedj. Dogru tum dediklerjn. Ben hakettim tum o yaptiklarini..su anda herseyi hakettigim icin ve hic zoruma gitmedigi icin bu soylediklerini.... iyiki dogduuuunnnn. Iyiki varsin.
Iyiki agzima ....
Tesekkurler.
Demektir.

X