Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
alışırsınız zamanla daha çok yeni
işyerlerinde söylenmeyen insan çoktur
siz işinize bakın mesainizi bitirin çıkın boşverin herkese de güvenmeyin yakın arkadaş olmayın
Merhabalar ben güzellik spa merkezinde işe başladım. Sorum şu tam ortama alışamadım. Çay kahve ortalığın temizliği ve mutfak işim. Yıllardır evde kafama göre takılıyordum. Şimdi sorumluluklarim daha da arttı gibi geliyor. Bir de yaşı ufak kızlar var. Benimle yaşıt olanlar da var sürekli şikayet ediyorlar özellikle müşterilerden . Ben daha pozitif biriyim içim daraliyor bazen. Sizin çalışma ortamıniz nasi
Merhabalar ben güzellik spa merkezinde işe başladım. Sorum şu tam ortama alışamadım. Çay kahve ortalığın temizliği ve mutfak işim. Yıllardır evde kafama göre takılıyordum. Şimdi sorumluluklarim daha da arttı gibi geliyor. Bir de yaşı ufak kızlar var. Benimle yaşıt olanlar da var sürekli şikayet ediyorlar özellikle müşterilerden . Ben daha pozitif biriyim içim daraliyor bazen. Sizin çalışma ortamıniz nasi