yeni başladım yardım:)

nny_23

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
8
0
6
Osmaniye
bu benim ilk diyet günlüğüm:) artık kilo vermem lazm:) yaşımın 2 katı görünmekten sıkıldım:( ve bende başlıyorummmm:)

bu benim ilk diyet günlüğüm:) artık kilo vermem lazm:) yaşımın 2 katı görünmekten sıkıldım:( ve bende başlıyorummmm:)

kilo:
hedef kilo:

şeklinde düzenle bence canım. Hoşgeldin aramıza. Ne diyeti yapıyorsun. Paylaş her gün yediklerini . Destek olalım :)

tam nasıl düzenleyeceğimi bilmiyorum bu konuda yardıma ihtiyacım var:( şuan sınav dönemndeyim vücudumu su ile diyete alıştırmaya çalışıyorum. belirli bir diyet programı değil aklımdaki.

boy: 164
kilo: 88
hedef kilo: 60
temmuz sonunda hayaatıma yeni bir görüntüyle başlayacağım inşa'Allah:)

boy: 164
kilo: 88
hedef kilo: 60
temmuz sonunda hayaatıma yeni bir görüntüyle başlayacağım inşa'Allah:)

öncelikle hayirli olsun canim :) anlladigim kadariyla temmuz sonuna 60 kg ollmak istiyorsun fakat daha kücük bir hedef koymani öneririm :) mesela 70 ! cünkü 28 kilo o sürede cok büyük bir hedef. neler yiyip ictigini yazarsan sana yardimci olmak isterim

evet fazla gibi ama bayramdan sonra nişanım var ve ben o gün mükemmel olmak istiyorum :(

elbette haklisin ama sagligindan olmandan cok da önemli degil bence :) onun yerine 70 kg ya inip ama bu sürecte iyi bir spor yapip 60 kg gibi görünebilirsin :)

Son düzenleme:
aslında 4 gün oldu başlayalı 5 gündeyim:)
yaptığımı anlatayım. okudum ki insan vücudu rahat bir beslenmeden sonra direk yasaklarla dolu bir diyete girerse bunu kaldıramazmış. öncelikle yavaş yavaş azaltarak bol su tüketerek vücudu alıştırın diyor. bende öyle yaptım. yaklaşık 2 aydır şeker kullanımım çok alt seviyede. yani halsizleşirsen tüketiyorum. 4 gndürde yemeklerden en az yarım saat önce yemekten snra en az 1 saat sonra olmak kaydıyla gnde 2-5 l su içiyorum. zaten günde 2 öğün tüketiyorum. 2 ara öğünle beraber.

kahvaltım:)
yarım lt su

1 günlük bekletilmiş kepek ekmeği (sindirimi daha kolay oluyor diye)
max 4 dilim kepek ekmeği
peynir
haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı reçel
şekersiz çaay
domates, salatalık, nane, maydanoz:)

1 saat snra 1 litre su

ara:)
3 kayısı
1 litre su

ikindi:)

en az yarım saat önce yarım litre su
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt
6-7 kaşık bulgur pilavı

2 saat sonra 1 litre su

akşam

meyve :)
şekersiz çay:)

yatmadan:)

3-4 kuru kayısı
1 litre su

elimde devamlı su taşıyrum. gnlük 1 saat yürüyorum yada yarım saat dans ediyorum mezdeke tarzı. 5. gndeyim:)

yaptığımı anlatayım. okudum ki insan vücudu rahat bir beslenmeden sonra direk yasaklarla dolu bir diyete girerse bunu kaldıramazmış. öncelikle yavaş yavaş azaltarak bol su tüketerek vücudu alıştırın diyor. bende öyle yaptım. yaklaşık 2 aydır şeker kullanımım çok alt seviyede. yani halsizleşirsen tüketiyorum. 4 gndürde yemeklerden en az yarım saat önce yemekten snra en az 1 saat sonra olmak kaydıyla gnde 2-5 l su içiyorum. zaten günde 2 öğün tüketiyorum. 2 ara öğünle beraber.

yarım lt su

max 4 dilim kepek ekmeği
peynir
haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı reçel
şekersiz çaay

1 saat snra 1 litre su

3 kayısı
1 litre su

1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt
6-7 kaşık bulgur pilavı

2 saat sonra 1 litre su

akşam

3-4 kuru kayısı
1 litre su

elimde devamlı su taşıyrum. gnlük 1 saat yürüyorum yada yarım saat dans ediyorum mezdeke tarzı. 5. gndeyim:)

genel olarak iyi görünüyor beslenme sistemin sadece sana bi önerim kepek ekmegi yerine tam bugday ekmegi tüket derim hem daha saglikli hem daha cok tok tutuyor :) bir de aksamlari 6 -7 kasik pilav yerine nu 4-5 kasiga indirmen zamanla baya bi fark edecektir :)

6-7 kaşık pilav çok görünüyor ama ben en geç yemeği 3 te yediğim için akşama gözüm dnüyr azaltınca tutmuyr yani:S

yarım lt su

max 4 dilim kepek ekmeği
peynir
haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı reçel
şekersiz çaay

1 saat snra 1 litre su

3 kayısı
1 litre su

1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt
6-7 kaşık bulgur pilavı

2 saat sonra 1 litre su

akşam

3-4 kuru kayısı
1 litre su

canım inşallah gidecek o kilolar hiç sıkma canını moral cok önemli ama sana bi tavsiyem var ilk hedefin 70 olsun hemde moralin bozulmaz cünkü 2 ayda 28 kilo cok fazla... ayrıca kahvaltıda bigün yumurta bigün peynir yemeni tavsiye ederim ikisini aynı günde yeme ve o ekmek sadece 1 dilim olsun...öğlenki sebze yemeğini yarım tabak yap ve akşamki meyveyi yeme bence akşam meyve yemek kilo yapar bunu unutma tatlım gündüz yemeye calış meyveni akşam 6 dan sonra su ve çay dısında bişi yeme sakın... inşallah nişanında cok güzel bi görüntüye sahip olursun sana başarılar canım...

6-7 kaşık pilav çok görünüyor ama ben en geç yemeği 3 te yediğim için akşama gözüm dnüyr azaltınca tutmuyr yani:S

anladim canim kendin nasil rahat ediyorsan tabi öyle yap :) ama niye o kadar erken yedigini yemegi anlamadim ben?

yeme içme işleminin erken bitmesinin doğru olduğunu düşünüyorumda. en geç 7 de bütün yeme içme meyve vs dahil btmiş oluyr iyi oluyr. midem yatarken çok rahat oluyr. suyuda içince tamamen temizlenmiş oluyr sabaha diye düşünyr ve hissediyorumda:)

yeme içme işleminin erken bitmesinin doğru olduğunu düşünüyorumda. en geç 7 de bütün yeme içme meyve vs dahil btmiş oluyr iyi oluyr. midem yatarken çok rahat oluyr. suyuda içince tamamen temizlenmiş oluyr sabaha diye düşünyr ve hissediyorumda:)

hi anladim :) bende en gec 5 bucuk- 6 da aksam yemegi yiyip günü kapatiyorum

of sınav dönemimden ötürü bir türlü istediğim istikrarı yakalayamıyorum devamlı çok çirkin hissediyrum ne olacak benim bu halim:(

Back
X