Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu benim ilk diyet günlüğüm:) artık kilo vermem lazm:) yaşımın 2 katı görünmekten sıkıldımve bende başlıyorummmm:)
boy: 164
kilo: 88
hedef kilo: 60
temmuz sonunda hayaatıma yeni bir görüntüyle başlayacağım inşa'Allah:)
boy: 164
kilo: 88
hedef kilo: 60
temmuz sonunda hayaatıma yeni bir görüntüyle başlayacağım inşa'Allah:)
evet fazla gibi ama bayramdan sonra nişanım var ve ben o gün mükemmel olmak istiyorum![]()
aslında 4 gün oldu başlayalı 5 gündeyim:)
yaptığımı anlatayım. okudum ki insan vücudu rahat bir beslenmeden sonra direk yasaklarla dolu bir diyete girerse bunu kaldıramazmış. öncelikle yavaş yavaş azaltarak bol su tüketerek vücudu alıştırın diyor. bende öyle yaptım. yaklaşık 2 aydır şeker kullanımım çok alt seviyede. yani halsizleşirsen tüketiyorum. 4 gndürde yemeklerden en az yarım saat önce yemekten snra en az 1 saat sonra olmak kaydıyla gnde 2-5 l su içiyorum. zaten günde 2 öğün tüketiyorum. 2 ara öğünle beraber.
kahvaltım:)
yarım lt su
1 günlük bekletilmiş kepek ekmeği (sindirimi daha kolay oluyor diye)
max 4 dilim kepek ekmeği
peynir
haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı reçel
şekersiz çaay
domates, salatalık, nane, maydanoz:)
1 saat snra 1 litre su
ara:)
3 kayısı
1 litre su
ikindi:)
en az yarım saat önce yarım litre su
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt
6-7 kaşık bulgur pilavı
2 saat sonra 1 litre su
akşam
meyve :)
şekersiz çay:)
yatmadan:)
3-4 kuru kayısı
1 litre su
elimde devamlı su taşıyrum. gnlük 1 saat yürüyorum yada yarım saat dans ediyorum mezdeke tarzı. 5. gndeyim:)
aslında 4 gün oldu başlayalı 5 gündeyim:)
yaptığımı anlatayım. okudum ki insan vücudu rahat bir beslenmeden sonra direk yasaklarla dolu bir diyete girerse bunu kaldıramazmış. öncelikle yavaş yavaş azaltarak bol su tüketerek vücudu alıştırın diyor. bende öyle yaptım. yaklaşık 2 aydır şeker kullanımım çok alt seviyede. yani halsizleşirsen tüketiyorum. 4 gndürde yemeklerden en az yarım saat önce yemekten snra en az 1 saat sonra olmak kaydıyla gnde 2-5 l su içiyorum. zaten günde 2 öğün tüketiyorum. 2 ara öğünle beraber.
kahvaltım:)
yarım lt su
1 günlük bekletilmiş kepek ekmeği (sindirimi daha kolay oluyor diye)
max 4 dilim kepek ekmeği
peynir
haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı reçel
şekersiz çaay
domates, salatalık, nane, maydanoz:)
1 saat snra 1 litre su
ara:)
3 kayısı
1 litre su
ikindi:)
en az yarım saat önce yarım litre su
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt
6-7 kaşık bulgur pilavı
2 saat sonra 1 litre su
akşam
meyve :)
şekersiz çay:)
yatmadan:)
3-4 kuru kayısı
1 litre su
elimde devamlı su taşıyrum. gnlük 1 saat yürüyorum yada yarım saat dans ediyorum mezdeke tarzı. 5. gndeyim:)
6-7 kaşık pilav çok görünüyor ama ben en geç yemeği 3 te yediğim için akşama gözüm dnüyr azaltınca tutmuyr yani:S
yeme içme işleminin erken bitmesinin doğru olduğunu düşünüyorumda. en geç 7 de bütün yeme içme meyve vs dahil btmiş oluyr iyi oluyr. midem yatarken çok rahat oluyr. suyuda içince tamamen temizlenmiş oluyr sabaha diye düşünyr ve hissediyorumda:)