• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni başlamış bir ilişkiden beklenti

xxxjuliet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
19
3
1
35
merhabalar, sevgilimle 3 ay önce tanışmıştık uzak ilişki olmasına rağmen herşey çok güzeldi nerdeyse 2 haftada bir görüşüyorduk, benim bulunudğum şehre geliyordu vesaire.. derken birden bana ben kıbrısa gitcem dedi ben de ayrıldım.şimdi ne alaka diyenleri duyar gibiyim:/
1.ben ona şehirdışına çıkarken plan yaparken dahi haber veriyorum.o niye planlı olan birşeyi bana birgün evvel söylüyor üstelik msjla.
2.kış günü erkek erkege tatil kıbrıs anlamsız
3.bana zaten sen de gelirmisn falan demek yok tam tersi.ben arkadşımla biyere gidemiycekmiyim illa seenle mi gitcem senle mi gitmek zorundayım sorular....
4.daha ilişkinin 4. ayı be insafsız
herneyse acaba ben bu çocuga 3 ay içinde aşık olmuş olabilitem yüzde kaç *** ve bu saçma konuya takılmam üzülmem gereksiz değilmi ama takıldım kaldım*** SONUÇ:kafam karışık arkadaşlar, çocuk ayrılmak istemiyor zaten bu konudaki tutumumu anlamsız görüyor...gerçekten ben mi büyütüyorum yoksa aynı şeye başka bır kızın tepkisi nolurdu:s

merhabalar, sevgilimle 3 ay önce tanışmıştık uzak ilişki olmasına rağmen herşey çok güzeldi nerdeyse 2 haftada bir görüşüyorduk, benim bulunudğum şehre geliyordu vesaire.. derken birden bana ben kıbrısa gitcem dedi ben de ayrıldım.şimdi ne alaka diyenleri duyar gibiyim:/
1.ben ona şehirdışına çıkarken plan yaparken dahi haber veriyorum.o niye planlı olan birşeyi bana birgün evvel söylüyor üstelik msjla.
3.bana zaten sen de gelirmisn falan demek yok tam tersi.ben arkadşımla biyere gidemiycekmiyim illa seenle mi gitcem senle mi gitmek zorundayım sorular....
herneyse acaba ben bu çocuga 3 ay içinde aşık olmuş olabilitem yüzde kaç *** ve bu saçma konuya takılmam üzülmem gereksiz değilmi ama takıldım kaldım*** SONUÇ:kafam karışık arkadaşlar, çocuk ayrılmak istemiyor zaten bu konudaki tutumumu anlamsız görüyor...gerçekten ben mi büyütüyorum yoksa aynı şeye başka bır kızın tepkisi nolurdu:s

aynen çocuk haklı tutumun anlamsız ve saçma... zaten sen kendi ağzınla söylüyorsun bi kaç aylık ilişkide evliymişiniz gibi davranmasını bekleyemezsin

Gelecek yorumların çoğunluğunu tahmin ediyorum ama bu tip hareketler bana ters açıkçası. Zaten uzakmışsınız da devam edecek mantıklı sebepleriniz varsa edin,yoksa ayrılın

haha evet kendimi fazla kaptırdım sanırım bir konuda doğru. ama ben kendim ona bak şu tarihte şuraya gideceğim diyorum o niye bana aynı muameleyi yapmıyor da 2 3 haftadan planlar yapılmış biletler alınmış.ee ben yarın kıbrısa gitcem. yani sanki beni önemsemiyor diye hissettim.önemsese daha önceden haber verebilirdi en azından ben de konuyu büyütmezdim:/

Sana emrivaki yapmış. Tepkini ölçüyor. Ya ayrılacaktır yada bu emrivakilere alisacaksin

evet ceyz. bana da ters geliyor.karşılıklı bir şey bu.3 ay boyunca her ne olursa birbirimize haber veriyorken bir anda böyle birşey çıkarmasını garipsedim:S üstelik ben ona zaten bi yere gidemezsin beni de davet etmeliydin giibi bir baskı yapacak da değilim.

planlar yapılmış ve 1 gün öncesi söylemesi biraz tuhaf olmuş. demek ki siz sohbet muhabbet etmiyosunuz? ya da konuşma özürlü falan.

ama sizin tutununuz da cidden anlamsız. adam arkadaşlarıyla biyere giderken illa sizi davet etmek zorunda değil. kış günü de istediği yere gider.

aynen emrivaki birde sonrasında bu o dediği gün gidemiyor bir sebepten dolayı(ki sebebini bilmiyorum çünkü açıklama yapmayıp bu konuyu tartışmıyor bile kendisini haklı görüp benim anlayışsız olduğumu söylüyor) haftaya gidiyor .o aradada bak gitmedim ben haftaya gidicektim zaten de seni denedim diyor:S dengesiz içi boş tavırlar anlamda veremiyorum

Haklılık payın var ama, en azından ayrılığa kadar getirilecek bir durum yok.
Daha 4 ay diye sen kendin söylüyosun. 4 ay içinde bu kadar müdahale fazla olabilir bence.
Fazla kaptırmış ve gözünde çok büyütmüşsün ilişkiyi de, konuyu da.

KV_ ya aslında hergün arıyor konuşuyoruz. ama bu çocuk pek muhabbet edemiyor genelde sorular sorup beni konuşturmaya çalışıyor zaten gerçekten muhabbet eden biri olsa bana iki hafta veya bir ay öncesi biz arkadaşla böye bir plan tatil düşünüyoruz derdi heralde. muhabbet sohbet şekli de havada kalıyor

Karşıdaki beni ozgur bıraktığı kadar ozgur olabilmeli. Bana gelince olmaz kendine gelince karışma derse olmaz o is tabi ki..

siz durumu düzeltin ve sizde bir hafta sonu kız arkadaşlarınızla plan yapıp bir gün önceden söyleyin :) kısasa kısas

Direk mi ayrıldınız? Yoksa içinize sinmeyen noktaları konuşup anlaşamayıp mı?

aradan bir hafta geçti sonra aslında haklısın özür dilerim falan dedi ama nedense benim içim soğudu bir yandan da seviyor gibiyim napıcam bilemedim bende biraz zaman ver hatta ben düşüniyim dedim

aradan bir hafta geçti sonra aslında haklısın özür dilerim falan dedi ama nedense benim içim soğudu bir yandan da seviyor gibiyim napıcam bilemedim bende biraz zaman ver hatta ben düşüniyim dedim
aradan bi hafta geçti dediğine göre kıbrısa falan gitti geldi yani demi?

ben soruları sordum ne zamn belli oldu gitmeniz ben niye şimdi öğreniyorum falan diye bana hiçbir şey söylemedi bu konuyla alakalı ayrılık konusunda ciddi olduğuu anlamadı sanırım ben 3 4 gün yazmayınca aramalrına bakmayınca bu sefer haklısın duyarlı olamadım bu konuda artık düzeltelim arayı dedi. ben de madem öyle bana söyle soruların cevabını diyince ancak işte 2 3 hafta önce belliydi o ara aldık bileti arkadaşım kız arkadaşından a yrılmıştı morali bozuktu ben de değişiklik olur diye kırmadım bileti aldık dedi. en azından bana biraz da olsa hak verdi diye düşünüyorum.

hayır işte bir haftada gidememiş çünkü izinleri iptal olmuş büyük ihtimal onun nedenini de tam söylemiyor gidemedik dedi sadece. yarın gidicekmiş

siz durumu düzeltin ve sizde bir hafta sonu kız arkadaşlarınızla plan yapıp bir gün önceden söyleyin :) kısasa kısas
bu kısas olayını zaten yapmam lazım içimde kalmadan hatta aa ben istanbuldayım bu arada dicem mesela:D öyle birgün önceden de yok söylemek madem öyle

ben ona şehirdışına çıkarken plan yaparken dahi haber veriyorum

niye? bunu o mu talep etti size uygun gelen mi buydu. eğer o talep etti ise siz haklı gibisiniz ama yok bence ilişki böyle olmalı deyip kendiniz bu huyu edindiyseniz siz haksızsınız.

Back
X