Yeni başlangıçlar güzeldir ....

eminim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
1.893
1.748
158
37
Herkese merhaba
Öncelikle geçmişi anlatmakla başlamayacağım bu sefer su an 73 kiloyum 170 boyundayım ve yaz bitene kadar 64 hedefim ...
Günlük resimli menü paylaşmaya çalışacağım elimden geldiğince buradayım ...bana katılır yorum yaparsanız memnun olurum ...

image.webp 25.04.2016

Herkese merhaba
Öncelikle geçmişi anlatmakla başlamayacağım bu sefer su an 73 kiloyum 170 boyundayım ve yaz bitene kadar 64 hedefim ...
Günlük resimli menü paylaşmaya çalışacağım elimden geldiğince buradayım ...bana katılır yorum yaparsanız memnun olurum ...
Hadı hayırlısı olsun: )

Merhaba kızlar Yen'i başlangıçlar güzeldir. Demişim 7 gün sonra hamile kalmışım ... çok komik ve tuhaf bir duygu şimdi 6 gün oldu Doğum yapalı bir kız evladım oldu çok şükür rabbime... kilo haricinde hayatımda herşey yolundaydı çok şükür şimdi Yen'i bir serüvene başlıyorum
Hikayemden biraz bahsedeyim size 65 kşlı ile evlendim 2012 yılında tam bir sene. Sonra bir oğlum oldu ama Doğum da tam 28 kilo alarak rekor kırmıştım bitmeyen bir iştahım vardı neyse 3 sene boyu ca zorla 73 kiloya indim çinkü iştahlı bir kadınım ne yazık ki ...
Bu hamileliğimde hem kilolu hamile kaldım hem de dikkat etmeme ragmen gene 95 ile Doğuma girdim tam bir hüsran bugün 6. Günüm sezeryan Doğum yaptım hala sgrılsrım var Yen'i hayata uyum sağlamaya çalışıyorum .. malum 2 çoçuklu hayat zor olacak ama ben üstesinden geleceğim inş
Bu sefer emzirirken kilo vermek hedefim yanı sağlıklı ürünler tüketerek hamur işi ekmek şeker den uzak durarak bir beslenme düzeni yapacağım şimdilik iyi gidiyor şeker ihtiyacını hurms ve kuru incirle bastırıyorum marul yeşillik ve bol su içiyorum bide bitki çaylarıyla geçiyorum umarım böyle devam eder ...
Gelelim burda olma sebebime burda günlük yediklerimi payalasacagım ve zamanı geldiğinde yaptıgım sporlardan bahsedeceğim.,,,, haydi bismiallah

Merhaba kızlar bir sabah tartıldım 89 kiloyum 40 ım çıkana kadar vücuttan ödem atacağım Emin'im ama gene de dikkat edeceğim yediklerime bugün sadece sabah kahvaltı da ekmek yedim ..
Kahvaltı : peynir zeytin domates haşlanmış yumurta tereyağı incir reçeli tahin pekmez ( az az ) dereotu nane maydonoz rezene kimyon çayı bir dilim ekmek
Ara : havuç
Öğlen : 2 adet kabak dolması bir kase pekmezli yoğurt
Ara: 2 adet incir
Aksam ; fırında tavuk yiyeceğim bide biraz pilav bol bol su bitki çayı hurma
İncir yiyorum

Eklentiler

• IMG_8863.webp
    IMG_8863.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 39
Hayır dediklerim baklava misafirlere indirdim ama ben yemedim

Hayırlı olsun canım emziren anneler grubunda karşılaşmıştık fırsat buldukça buraya da uğrarım umarım istediğin kiloya düşersin bak gitmeye başlamış demekki ödemler 90 lı bi rakamdı diye hatırlıyorum ☺️

Hayırlı olsun canım emziren anneler grubunda karşılaşmıştık fırsat buldukça buraya da uğrarım umarım istediğin kiloya düşersin bak gitmeye başlamış demekki ödemler 90 lı bi rakamdı diye hatırlıyorum ☺️
TSK ederim Can'ım beni yanlız bırakmazsan sevinirim . Sen kendinden biraz bahset neler yaptın kaç kilosun kaç aylık bebeğin kaç çoçuğun var yasın kaç ? Tanımak isterim seni

Merhaba kızlar bugün sabahtan hastanedeydik çok sağlıksız bir gün oldu ama mecburdum .
Sabah hırma 2 tane . Bir simit meyve suyu
Öğlen ; hamburger patates kızartması (oğlumla beraber yedim yarım sayılır )
Saat 3 gibi : mercimekli bulgur pilavı yoğurt soğan azıcık ekmek .
Ara: hurma
Rezene kimyon çayı süt artırıcı çay
Su daha az içtim ama aksama kadar 3 bulur
Şimdilik bu kadar Bakalım ilerleyen saatler nasıl gidecek

TSK ederim Can'ım beni yanlız bırakmazsan sevinirim . Sen kendinden biraz bahset neler yaptın kaç kilosun kaç aylık bebeğin kaç çoçuğun var yasın kaç ? Tanımak isterim seni
Canım geç gördüm kusura bakma 30 yaşındayım çalışıyorum ilk kızım 3,5 yaşında anaokuluna gidiyo ikinci kızım 3,5 aylık kv bakıyo sağolun bizimle kalıyo yemeği de yapar sağolsun size göre daha rahatım yani Doğumdan çıktığımda cesaret edip tartılamadım 40 ı çıktığında diyetisyene gittim 97.1 gördüm şok oldum 1 ay diyetisyenle 94 oldum baktım hem süt azalıyo hem kilo az gidiyo bıraktım buraya yazmaya başladım şu an 91,5 bence iyi gidiyorum menülerimi burdan da paylaşırım sende paylaş ki yediklerini ve yememen gerekenleri gör:KK54:@eminim

birde daha yeni Doğum yaptın dikişlerin var ilerleyen zamanlarda Leslie yi öneririm

Canım geç gördüm kusura bakma 30 yaşındayım çalışıyorum ilk kızım 3,5 yaşında anaokuluna gidiyo ikinci kızım 3,5 aylık kv bakıyo sağolun bizimle kalıyo yemeği de yapar sağolsun size göre daha rahatım yani Doğumdan çıktığımda cesaret edip tartılamadım 40 ı çıktığında diyetisyene gittim 97.1 gördüm şok oldum 1 ay diyetisyenle 94 oldum baktım hem süt azalıyo hem kilo az gidiyo bıraktım buraya yazmaya başladım şu an 91,5 bence iyi gidiyorum menülerimi burdan da paylaşırım sende paylaş ki yediklerini ve yememen gerekenleri gör:KK54:@eminim
Tamam Can'ım ama bu ara dikkat edemiyorum yediklerime ben 88 kiloyum 170 boyundayım öğretmenim ama atanamadım şimdilik evdeyim . 10 gün kadar geçsin evde lessi ve dansla vermeyi düşünüyorum inş

Ödemler gidiyor ama hedefe daha çok var ve halan hiç birşey yokuna girmedi zaten daha erken ama bir an önce iyileşmek istiyorum iştahımı daha tsm kontrole alamadım Can'ım birşeyler cekiyor abur cubur yok kola YÖK çerez Yok ekmek az artık . Bakalım ağıra ne zaman başlayacağım
Hedeflerim öncelikle 2 çoçuğum olduğu için evde spor yapmaya çalışacağım lessi ve dansla vermeye düşünüyorum .evde ekiptik bisikletim var pilates setim herşeyim var ams yapacak gücüm olacak mı bilmiyorum umarım başarırım

16.00
Aksam yemeğim : 1 tabak ıspanak
bir kase sarımsaklı Dereotlu yoğurt
Bir dilim ekmek
18.00 bir adet muz

Back
X