Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadı hayırlısı olsun: )Herkese merhaba
Öncelikle geçmişi anlatmakla başlamayacağım bu sefer su an 73 kiloyum 170 boyundayım ve yaz bitene kadar 64 hedefim ...
Günlük resimli menü paylaşmaya çalışacağım elimden geldiğince buradayım ...bana katılır yorum yaparsanız memnun olurum ...
TSK ederim Can'ım beni yanlız bırakmazsan sevinirim . Sen kendinden biraz bahset neler yaptın kaç kilosun kaç aylık bebeğin kaç çoçuğun var yasın kaç ? Tanımak isterim seniHayırlı olsun canım emziren anneler grubunda karşılaşmıştık fırsat buldukça buraya da uğrarım umarım istediğin kiloya düşersin bak gitmeye başlamış demekki ödemler 90 lı bi rakamdı diye hatırlıyorum![]()
Canım geç gördüm kusura bakma 30 yaşındayım çalışıyorum ilk kızım 3,5 yaşında anaokuluna gidiyo ikinci kızım 3,5 aylık kv bakıyo sağolun bizimle kalıyo yemeği de yapar sağolsun size göre daha rahatım yani Doğumdan çıktığımda cesaret edip tartılamadım 40 ı çıktığında diyetisyene gittim 97.1 gördüm şok oldum 1 ay diyetisyenle 94 oldum baktım hem süt azalıyo hem kilo az gidiyo bıraktım buraya yazmaya başladım şu an 91,5 bence iyi gidiyorum menülerimi burdan da paylaşırım sende paylaş ki yediklerini ve yememen gerekenleri görTSK ederim Can'ım beni yanlız bırakmazsan sevinirim . Sen kendinden biraz bahset neler yaptın kaç kilosun kaç aylık bebeğin kaç çoçuğun var yasın kaç ? Tanımak isterim seni
Tamam Can'ım ama bu ara dikkat edemiyorum yediklerime ben 88 kiloyum 170 boyundayım öğretmenim ama atanamadım şimdilik evdeyim . 10 gün kadar geçsin evde lessi ve dansla vermeyi düşünüyorum inşCanım geç gördüm kusura bakma 30 yaşındayım çalışıyorum ilk kızım 3,5 yaşında anaokuluna gidiyo ikinci kızım 3,5 aylık kv bakıyo sağolun bizimle kalıyo yemeği de yapar sağolsun size göre daha rahatım yani Doğumdan çıktığımda cesaret edip tartılamadım 40 ı çıktığında diyetisyene gittim 97.1 gördüm şok oldum 1 ay diyetisyenle 94 oldum baktım hem süt azalıyo hem kilo az gidiyo bıraktım buraya yazmaya başladım şu an 91,5 bence iyi gidiyorum menülerimi burdan da paylaşırım sende paylaş ki yediklerini ve yememen gerekenleri gör@eminim