Yeni başlangıçlar için geçmişimi siliyorum

Sumelody

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
108
0
26
İstanbul
Herkese merhaba arkadaşlar.Ben iki sene önce SBS'den yeni çıkmış bir öğrenciydim.Her zaman kısa boylu olduğumdan her zaman kilolu görünürdüm.Ancak gel gör ki lise hayatımda bunu değiştirmek istedim.Ancak çok yanlışlar yaptım hatalar yaptım.Hastahanelik dahi oldum.Sağlıksız bir şekilde verdiğim kiloları tabi ki geri aldım.Şimdi gerçeğe dönme zamanı.Bu sefer sağlıklı kilo verip geri kilo almayacağım.Vücuduma bir daha zarar vermeyeceğim.Ayrıca YGS ve LYS için çalışmalarıma başlayacağım için ders çalışırken yemeğe saldırmamam lazım.Boyumun da uzamasını istiyorum.Ama ben doğru bir şekilde yaşarsam düzenli beslenirsem ve spor yaparsam hepsini gerçekleştirebileceğime inanıyorum.Neden olmasın ki ?

İnsan azmettiği kadar başarır :23:

Son düzenleme:
Herkese merhaba arkadaşlar.Ben iki sene önce SBS'den yeni çıkmış bir öğrenciydim.Her zaman kısa boylu olduğumdan her zaman kilolu görünürdüm.Ancak gel gör ki lise hayatımda bunu değiştirmek istedim.Ancak çok yanlışlar yaptım hatalar yaptım.Hastahanelik dahi oldum.Sağlıksız bir şekilde verdiğim kiloları tabi ki geri aldım.Şimdi gerçeğe dönme zamanı.Bu sefer sağlıklı kilo verip geri kilo almayacağım.Vücuduma bir daha zarar vermeyeceğim.Ayrıca YGS ve LYS için çalışmalarıma başlayacağım için ders çalışırken yemeğe saldırmamam lazım.Boyumun da uzamasını istiyorum.Ama ben doğru bir şekilde yaşarsam düzenli beslenirsem ve spor yaparsam hepsini gerçekleştirebileceğime inanıyorum.Neden olmasın ki ?

İnsan azmettiği kadar başarır :23:

Sınava çalışırken vücutta şeker gereksinimi oluşuyor. Durum böyleyken daha fazla yemek yiyorsun. Abur cubura daha fazla yöneliyorsun. Ayrıca hareket etme oranı aşırı düştüğü için kilo almak kolaylaşıyor.

Sınava çalışırken sporunu yapar düzenli beslenirsen beynine (hafıza-yorgunluk vs) ve vücuduna iyilik etmiş olursun. Tabi bu arada uyku düzenini kurmalısın.

Yemeklerini azar azar ye. Molalarda su veya ayran içebilirsin.

Sınava çalışırken vücutta şeker gereksinimi oluşuyor. Durum böyleyken daha fazla yemek yiyorsun. Abur cubura daha fazla yöneliyorsun. Ayrıca hareket etme oranı aşırı düştüğü için kilo almak kolaylaşıyor.

Sınava çalışırken sporunu yapar düzenli beslenirsen beynine (hafıza-yorgunluk vs) ve vücuduna iyilik etmiş olursun. Tabi bu arada uyku düzenini kurmalısın.

Yemeklerini azar azar ye. Molalarda su veya ayran içebilirsin.

Ben de öyle düşünüyorum zaten en iyisi çabalarımız boşa gitmesin sonra :32:

Canım canım canııııım inanıyorum başarcaksın hem boyun uzayacak hemde sağlıklı bir biçimde kilo vereceksin :nazar:

Sevgili günlük bugün sabah kahvaltımı yaptım.Kahvaltıda 3 zeytin, 2 dilim peynir, bol dereotu, maydonoz ve limonlu salata yedim.Buun yanında yarım litre su içtim ve bir bardak yeşil çay bitirdim.Ardından yaklaşık 75 dakika orta tempoda yürüyüş yaptım.Gelince 1 büyük çay bardağı kadar yarım yağlı süt içtim.Şimdi 2500 ip atladım.Daha 1.5 litre suyum bitiremedim ama bitireceğim şimdi :47: Birazdan 200 mekik çekeceğim ve bölgesel eritme hareketleri yapacağım.Karnım nedense hiç acıkmadı ama akşam acıkmamak için bir şeyler yedireceğim kendime :27: Şimdilik hoşçakal akşam yine buradayım :3:

Sevgili günlüğüm
Öğlen bir şey yemedim zannettim ama biraz fazla doydum sanki :26: Galiba küçük tabak yerine büyük tabakta yiyince şiştim.Neyse gelelim ne yedim.Kocaman tabak semizotu yemeği yedim.Yanında 1 kase yoğurt, 1 dilim kapuz ve son olarak 1 salatalık yedim.Sonradan canım çok tatlı çektiğinden kayısıya saldırdım.Yaklaşık 10-15 tane yemiş olabilirim :18: Sonrada 1 litre su içtim.Sanırım bu yüzden taş gibi oldu karnım :17: Yemekten önce 100 mekik çekmiştim birazdan yeşil çay içip akşamda 2500 ip atlayıp 100 mekik daha çekiceğim birde hareket etcem.Bugünlük bu kadar hoşçakal :3: :3: :3::3:

Son düzenleme:
Canım günlüğüm bugün sana sabah yazamadım maalesef tahlil yaptırmak zorundaydım bu yüzden kahvaltımı yapamadım çünkü karnımın aç olması lazımmış :25: Sonra geldim yarım litre yağsız sütümü içtim de kendime geldim yanına da çubuk krakerimden yedim bir de yarım litre su yetti bana :32: Sonra da saçımı güçlendirmek için kına yaktık bu yüzden daha egzersiz yapamadım zaten boynumu dik tutumak bile bir egzersiz şu an o kadar ağır ki.Zaten belime kadar saç var bir de hepsine kına yaktık :33: Sonra da yeşil çayımı aldım açtım bilgisiyarı bir güzel dinlendim :51: Şimdi de akşam yemeğimi yemiş bulunmaktayım.1 kase yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 porsiyon çorba (ne çorbas olduğunu unuttum :52: ) 5 yemek kaşığı semizotu yemeği, 1 dilim de karpuz yanında suyumu da içtim şiştim valla :32:
Akşam saçımı yıkadıktan sonra yürüyüş yapıp mekik çekmem lazım tabi birde 2500 ip atlamam lazım ah bir de eritme hareketleri tabi çok yorulacağım kesin :50: Şu 20 dakikalık basen eritme hareketleri 2500 ipten daha çok yoruyor cidden ama dayanacağım dayanmam lazım :ssz: Akşam tekrar yazacağım yoksa eminim kaytaracağım spor yapmayacağım akşama görüşürüz o halde :3: :16:

Ben geldim dün arkadaşlarımla dışarıda buluştuğumdan ip atlayamadım ama yürüdüm en azından hareket ettim :9: Bu sabah her zamanki standart kahvaltımı yaptım peynir, yeşil çay, zeytin, ekmek, salatalık.Sonra da bir saat yürüyüş yaptım.Şimdi ip 2000 ip atlayacağım ve eritme hareketleri yapacağım.Birde Leslie programları varmış ona başlamayı düşünüyorum.En azından 3 milliği yaparım :23: Haftaya da yüzmeye başlıyorum zaten tahliller tamam tek fotoğraf kaldı :34: Şimdi yanımda 1.5 litrelik su şişemle oturuyorum ama kalkmam lazım yoksa olmaz :50: O zaman görüşürüz öğle yemeğinden sonra geri gelirim :51:

Canım canım canım ben geldim yine :3:

Bugün Leslie Sansone hareketleri yapmaya başladım baktım hereks övüyor eğlenceli ama gerçekten, Leslie bir renk katıyor güler yüzüyle :33: Çoğu kişi 1 milden başlasa da ben spora alışkın olduğum için 5 mil yaptım yetti zaten :9: Bugün ip atalayamıyorum neden mi çünkü dün yeni ip aldım ama boyu çok uzun kısaltamadım kestim ama yine dönüyor atlarken sinirlendim bende ama en azından 2000 atlamadan uyumam :20: Birde basen hareketlerimi bitirmem lazım.Birazdan yemeğimi yiyeceğim ve bugünki yemek listemi kapatacağım :56: Sonra full gaz ilk basen hareketleri sonra ip.Akşam yatmada önce Leslie 3 mil yapabilirim belki :51: Gelişmlereden snei haberdar ederim şimdilik hoşçakal :54:

Canımcım ben geldi birazdan yatacağım.Bugün Leslie 5 milden sonra bitkin düştüm anca 1000 tane ip atlayabildim.Akşam eve geldiğimde saat 8 olduğundan bir armut, 300 ml yağsız süt içtim.3 yemek kaşığı türlü yemeği ve son olarak altınbaşak diyet bisküvisi :50: Bu bisküvi bende alışkanlık olmuş canım çekip duruyor :50: oysa bir paketi 200 kalori :43: Ama bırakacağım bunu da.Şimdi 50 mekik çektim birde yaklaşık 20-30 dakika bölgesel ertime hareketi yaptım.Le:10::10:lie 3 mil yapacaktım ancak annem yat dediğinden 1 milini bitirebildim.Yarına kısmetmiş.Akşam yediklerimi yakamasam da metobolizmam hızlandı en azından diye kendimi avutuyorum oysa ben sadece armut yiyip ve süt içecektim bu son olsun :41: Şimdi duş alıp uyuyacağım dinlenme zamanı :32: 3 litre suyumu da bitirdiğimden içim rahat uyuyabilirim :51:

Canım bugün geç kalktım kaç gündür uykumu düzgün alamıyordum ama olsun.Birazdan kahvaltı edeceğim ve vesikalık çektirmeye gideceğim.Sonunda şu yüzme işlemleri tamamlanıyor ve ben yüzmeye başlıyorum :46: Bu yüzden sabah yürüyüşümü yapamasam da mutluyum hoş içimi kemirmiyor değil :18: Artık eve gelince direk spor yapcam bugün hadi bakalım :9: Bugün kü spor programımı şöyle düşünüyorum.Öğlen Leslie 5 mil.Ynaında 2500 ip atlama.100 mekik 100 at karın 100 tane de yandan kas çalışması yapacağım.E tabi basenler iççinde ayrı ayrı 5 li hareketlerim var ikisini de yapacağım.Yani canım çıkcak kesin :31: Olsun akşam da aynısını yapacağım.Bir tek leslie 3 mil diye diye değiştirebilirim.Ama o kadarını yaptıktan sonra 2 mil daha fazlayı da yapabilirim değil mi :34: Bundan sonra daha fazla dikkat etmem gerekiyor ki artık bir değişim yaşayabiliyim akşam 7'den sonra meyve ve yemek yemeyi kesinlikle bırakacağım çünkü sabah çok şişkinlik yapıyor :25: Şimdi kahvaltımı yapmaya gidiyorum her zamanki kahvaltım düzeni değiştirmiyorum onda :33: Görüşürüzzz :3:

Canım canım bugün sporların hepsini tamamlayamadım ama aclem yok yavaş yavaş başlasam diye düşündüm.Gelelim yemeğime öğlen 400 ml yağsız süt içtim.Yanında altınbaşak yedim bu sondu bir daha almam yani bitirmek için yedim diyet bisküvü diyorlar 200 kalori :20:
Her neyse bugün kötü olan çekirdekti çok çok çok çekirdek yedim başladım dizi başında tut tutabilrsin beni.500 gramlık paketi tek başına bitrdim ne yapacağım:18: Allahtan saat 3-4 gibi yemiştim birde akşam olsaydı düşünemiyorum.Saat 5-6 gibi 3 küçük tabak türlü yemeği yedim ama 3 tabak dediğime bakma dibi kalmıştı ben de şu kadar yeter diye az az koydum yani 2 tabak filan.Yarım porsiyon yayla çorbaı içtim.2 kase de yoğurt yedim.Akşam 8 gibi de 1 armut ve 2 avuç kuru kayısı yedim menümü kpatıım.Ama 4.5 litre de su içtim zorlamadan hem de.Umarım yediklerim sindirilmeden atılır çok yedimmm çünkü :25: Ben diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum bunun için az az her şeyden yemem lazım ama böyle yapmaya devam edersem ne yaparım :25: Ama olsun gitcek bu fazlalıklar sözüm söz belki başkalrı 3 ayda 15 kilo verir belki 20 ama ben 6 ay bile olsa o 8 kilo fazlalığı vereceğim seni çok çok öptüm :16:

Son düzenleme:
Tatlım yine geldim zayıflayana kadar durmak yok.Bugün sadece bir pişmalığım var spor yapamadım dolu olduğumdan ama yapacağım birazdan söz.Leslie 5 mil yapacağım.100 mekik çekeceğim birde 1000 ip atalayacağım.Bacak hareketlerimi de yapıp duş alıp yatacağım.Bugün dünkü gibi yemedim şükür :3: Dün çok üzüldüm açıkçası böyle yaptığımdan.ne mi yedim bugün sabah her zaman ki gibi salata, peynir, yeşil çay, su, zeytin yedim.Sonra ders çalıştım arkadaşımla dolayısıyla spor yok birde geç kalkmıştım da :26: Eve geldim 1 avuç kuru kayısı yedim.Yanında 1.5 litre su içtim yani yemem 1.5 saat filan sürdü ama dondurma yemek istiyordum bastırdı onu :46: Sonra 1 kase yoğurt ve bir küçük tabak bamya yedim.1 dilim kadar da kavun.Sonra alışverişe çıktım ama bazı kıyafetleri isteyipte alamadım fiziğim yüzünden bu yüzden daha da hırslandım görmen lazım :25: Fiziğime bakmak bile istemiyorum :50: Ama başaracağım inanıyorum hiç bir zaman güzel bir fiziğim olmayabilir boyum kısa olduğundan ama en azından onu fit tutabilirim en azından sağlıklı olabilirim değil mi ben böyle düşünüyorum demin de 7 erik filan yedim.Yaklaşık 4 litre su içtim ve sporu yaptıktan sonra yarım litre daha içerim bugünlük hoşçakal yarın bol bol sporlu günler :3:

Son düzenleme:
SANA YAZMAYALI KAÇ GÜN OLMUŞ BÖYLE İNANMIYORUM KENDİME.İhanet ettiğim için özür dilerim :25: Vallaha sana öyle ihanetler ettim ki ama istediğimden değil cidden :43: Kilo alıp almadığımı bile bilmiyorum tartım kafayı yedi.Bir çıkıyorum 45 diyor hemen 1 saniye sonra tekrar çıkıyorum 51.Delireceğim ama yenisini alacağım.Tatlım san eski programmlarımı yazamayacağım ama bugünden itibaren tekrar devam edeceğim Fightingg !! :41:

Back
X