yeni baslayan bakıcı sigara içiyormus

missmadam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
4.066
2.780
83
9.5 aylık ogluma bakıcı aradık tavsiye üzerine temiz yüzlü iyi dedik baktık . 1 ay deneyelim dedim. zaten 5 gün kayınvalide buradaydı . anne sen göster sonra uyutmayı felan o yapsın dedim.
dün gitti kayınvalide .
bugun eve geldim cocuk bisküvi kokuyor kv veriyordu esim kızmıstı bende acaba bisküvimi verdi dedim kabını aradım bulamadım . cöpe baktım tezgahın üstündeki çöp magaza posetindeydi onun agzını baglamıs iki kez.actım sigara kokuyor .azdı içindeki ama izmarit yok
döktüm tek tek baktım üç tane ıslak pecetelere koymus içip içip .

kadınada kayınvalidem sigara içiyormusum demişti oda yok demişti.cok gıcık oldum

burayada acmıstım konu kv ler gelmek istiyor bakmak için .sanırım öyle olacak .

canım keske calısmak zorunda olmasaydım malesef mecbur kaldım dogumdan sonra bazı seyler yüzünden yoksa ben bakmak istiyordum yavruma

Canim bizim bakicimiz da gunde 2-3 tane icer. Oglum uyurken, balkonda icer. Bence bebeginin yaninda icmiyorsa sorun yok.

Belliki işe ihtiyacı var ve sigara içmesi de uygun değil
Kvnin yanında içmemiş ama gidince nasıl olsa gören olmaz deyip içmiş demekki
Yani yanlış anlamayın ama belkide sigarayı bebeğinizin yanında iciyorsa daha fena

Kv bı sorununuz yoksa baksın böyle uğraşmak daha kötü

Birde yanında içmede bile bu bebeğinizi yalnız bırakıp balkona başka odaya gitmesi demek
Bence konuşun

Ben çok kıllanırdım. Bir şey yapmadan önce karşıma alır sakince sorardım, söylerdim böyle böyle diye... içiyorsa işine son verirdim. Sadece bir insanın yanında içmek değil, o üste başa, ellere sinen sigara kokusunun da başka insanlara etkisi var çünkü. O kokuyu solumak da zararlı, adı bile var, buna da 3. elden sigara içmek deniliyor (third hand smoking diyeyim), yani çocuk onun zararını da görüyor.
Ben başkasınım üstündeki sigara kokusundan kendi genzimde hırlama başladığını, kendi boğazımın yandığını bilirim, öksürüğe tutulurum bazen mesela. Malesef elimde olmayan sebeplerden bu kokuya maruz kaldığım oluyor. Yani yanında içmediyse sorun yok diye bir şey yok. Üstü başı, eli sigara kokmayacak, benim standardım bu. Hiç bir şekilde iş öncesi ve iş arasında sigara içmeyecek yani.

bakıcı için daha çok küçükmüş yavrucak ama hayat şartları işte ... sigara içen ve yalan söyleyen bir bakıcının işine hemen son vermelisin bence kayınvalide candır

Izmariti tuvalete atmistir. Genelde oyle yapiyorlar. Zamanla daha iyi bir bakici bulursun, bu arada da kayinvalidene birakirsin.

Hem sigara içiyor hem yalan söylemiş. Güven olmaz. Balkonda bile içse içeri giriyor kokusu.
geliuorum sıcak havada coukta süveter giyili.hemen cıkarıyorum uykudan sonra giydirdim dedi.

bizim balkonda sigara içilince hemen anlatım ben koku doluyo içeriye heralde pencereleri acıyordu

Sigara içmesinden ziyade sigara içtiğini gizlediği ve yalan söylediği için ben böyle bir bakıcıyla çalışmazdım. Kayınvalideniz daha özenli bakar muhtemelen.

canım keske calısmak zorunda olmasaydım malesef mecbur kaldım dogumdan sonra bazı seyler yüzünden yoksa ben bakmak istiyordum yavruma
İmkanlar işte. Ben de çalışmak istiyorum kariyer yapmak ama çocuk sahibi olunca kendinden ödün veriyorsun İnş. Bi çözüm bulursun. Ama bakıcı işini iyi düşün. Yanında içmese dahi üzerinde bi koku var.
Benim görümcem de kullanır sigara küçük çocuğu var ama içtikten sonra ellerini yıkar dişlerini fırçalar üzerini değiştirir.
O kadar zahmet çekmektense içmem Daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…