canım keske calısmak zorunda olmasaydım malesef mecbur kaldım dogumdan sonra bazı seyler yüzünden yoksa ben bakmak istiyordum yavrumaBaşkasına güvenmektense kv daha mantıklı canım. Bak mesela içmiyorum demiş içmiş belkide bebeğinin yanında içti. Ne kadar sorumsuzluk. Evde ne yaptığını bilemezsin nasıl davranıyor.
Benimde çalışmamamın sebebi bu güvenemiyorum kimseye.
Canim bizim bakicimiz da gunde 2-3 tane icer. Oglum uyurken, balkonda icer. Bence bebeginin yaninda icmiyorsa sorun yok.9.5 aylık ogluma bakıcı aradık tavsiye üzerine temiz yüzlü iyi dedik baktık . 1 ay deneyelim dedim. zaten 5 gün kayınvalide buradaydı . anne sen göster sonra uyutmayı felan o yapsın dedim.
dün gitti kayınvalide .
bugun eve geldim cocuk bisküvi kokuyor kv veriyordu esim kızmıstı bende acaba bisküvimi verdi dedim kabını aradım bulamadım . cöpe baktım tezgahın üstündeki çöp magaza posetindeydi onun agzını baglamıs iki kez.actım sigara kokuyor .azdı içindeki ama izmarit yok
döktüm tek tek baktım üç tane ıslak pecetelere koymus içip içip .
kadınada kayınvalidem sigara içiyormusum demişti oda yok demişti.cok gıcık oldum
burayada acmıstım konu kv ler gelmek istiyor bakmak için .sanırım öyle olacak .
biz içmiuoruz içiyorsada düzgünce söyleseydi . bida düsünürdük ama bidaha nasıl güvenecegimCanim bizim bakicimiz da gunde 2-3 tane icer. Oglum uyurken, balkonda icer. Bence bebeginin yaninda icmiyorsa sorun yok.
üçünüde çöpe atmıs küllerde baska ıslak pecetelerdeydiIzmariti tuvalete atmistir. Genelde oyle yapiyorlar. Zamanla daha iyi bir bakici bulursun, bu arada da kayinvalidene birakirsin.
geliuorum sıcak havada coukta süveter giyili.hemen cıkarıyorum uykudan sonra giydirdim dedi.Hem sigara içiyor hem yalan söylemiş. Güven olmaz. Balkonda bile içse içeri giriyor kokusu.
üçünüde çöpe atmıs küllerde baska ıslak pecetelerdeydi
Allahtan ilk tek kaldıkları günde gördümDelilleri karartiyor yani.Icmedigini soyleyip sigara icmesi. Bu daha kotu .
İmkanlar işte. Ben de çalışmak istiyorum kariyer yapmak ama çocuk sahibi olunca kendinden ödün veriyorsun İnş. Bi çözüm bulursun. Ama bakıcı işini iyi düşün. Yanında içmese dahi üzerinde bi koku var.canım keske calısmak zorunda olmasaydım malesef mecbur kaldım dogumdan sonra bazı seyler yüzünden yoksa ben bakmak istiyordum yavruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?