yeni başlayan iliskide hediye önerisi

zafya

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
3.670
1.497
398
İstanbul
Arkadaslar Merhaba

şuanda yeni başlayan bir ilişkim var. erkek arkadaşımin doğum günü yaklaşıyor. ne almam gerektiğini bulamıyorum.

tv sektorunde çalışıyor ama ilgilendigi alanlar futbol ve spor. forma al demeyin formasi var ☺ spor la ilgili ekipmanları bile var pilates lastiği eldiveni vs. parfüm alsam çok sıradanmış gibi geliyor. ne almaliyim işin içinden çıkamıyorum. Özel birsey olmasını istiyorum. onerilerinizi bekliyorum.

Playstation oynuyorsa oyun alabilirsin.
Ama ben yeni ilişkide kıyafetten yanayım.

Bun Design bence yeni ilişkiler için ideal bir yer. Genelde esprili ama çok da pahalı olmayan hediyeler varç Mesela televizyonla alakalı bir işi varsa orada televizyon şeklinde fotoğraf çerçevesi var, fotoğrafçılıkla ilgilenen biriyse objektif şeklinde kupalar var. Bir göz atın bence.
Bunun dışında sinema falan ilgi alanına giriyordur o sektördeyse biraz paraya kıyarım diyorsan da en sevdiği yönetmenin tüm filmlerinin serisini alabilirsin mesela. Bana sevgilim yapmıştı ilk senemizde inanılmaz mutlu olmuştum.

Çok pahalı birşey almayın ilişkinin geleceği henüz belli değil. Ben hediye alıp ayrıldıktan 6 ay sonra hala parasını ödeyenler tanıyorum. :D

Spor almanagi:KK53: tişört olabilir, ayrılırsan içine oturmayacak bir şey olsun bence. Daha çok yeniymissiniz.

Yaş önemli bir unsur.Ben kol düğmesi sevenlerdenim. Evet işi gereği çok kullanmaz belki ama özel günler için ideal bir hediyedir.Parfüm biraz tanıyınca alınacak bir hediye.Şık bir Polo T shirt alabilirsin.

Yeni başlayan ilişki kısmı tamam da, ne kadar yeni, ne kadar bütçeniz var bilseydik, ona göre de öneride bulunabilirdik.
Kitap... Madem spor ve futbol ilgi alanı, mesela; Futbol Ansiklopedisi...
Bilgisayar oyunu seviyorsa; Witcher 3, Fallout 4, bu yılın favori oyunlarından... Eşimle oynuyoruz, bayılıyoruz.
Burada bir arkadaşa daha önermiştim; quadcopter... Feci eğlenceli bir şey, sıradan bir oyuncak değil.
Hiçbiri olmazsa, aksiyon seviyorsa, Bayrampaşa'daki İkea'nın orada bungee jumping şeysi kurmuşlar yine. Oraya atlayışa götür, başını döndür. :KK53:

Şu üzerine isim yazilan esyalar var kisiye özel diye onlardan alabilirsin bir tane seçip. Zaten çoğu şeyin ustune yazıyorlar.

Back
X