Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim de tek çocuk her şey ikinci el aldık, kıyafetler hediye geldi en doğrusunu yaparsınız ikinci el alın. Ona özel olan eşyaları o kadar çok ki ne giydiği değil onun giymesi onun o yatakta yatması özel olan özel olan eşyanın yeniliği değil hoş ben minimalist biriyim hepsini attım kimini de verdim kimini de tanıdık mağazasına satması için hediye ettim .Öncelikle hayırlı akşamlar
Allah nasip ederse haziran gibi bir evladımız olucak ben fikir amaçlı kıyafet eşya vs bakıyorum bunları bakarkende nedense sürekli temiz ama ikinci el şeyler bakıyorum ilk bebeğimiz olucak çevremdeki herkes hep az olsa bile kendin al bakış açısıyla yaklaşan insanlar oldu böyle bi durumda kendimi sorguluyorum maddi durumumuz çok şükür kötü değil ama böyle bu düşüncelerdeyim örneğin beşik mi temiz neredeyse hiç kullanmayan bebekler yatmadığı için elden çıkaran insanlar var 1000₺ iken 400 500 e alabilirim diyorum sonuçta ne gerek var diye düşünüyorum sonra da ya o herşey ona özel mi olmalı neden ben bukadar hesapçıyım diye düşünüp kendime kzııyorm bu konuda fikirlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum
Bizimde maddi durumumuz herşeyi sıfır almaya elverişli ama çoğunu ikinci el aldım. Park yatak ve pusetini 2.el aldık ve tertemiz sabunla yıkadık balkonda kuruttuk. İçinin yaylı yatağını ve reflü yataklarını sıfır aldık ama hijyen açısından. Kıyafetlerin çoğunuda bir uygulamadan aldım hatta etiketli geldi yarı fiyatına. Bebeklere zaten kıyafette çok para dökmenin Pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum hele bizimkiler ikiz, herşeyden iki tane almak sarsıyor insanıÖncelikle hayırlı akşamlar
Allah nasip ederse haziran gibi bir evladımız olucak ben fikir amaçlı kıyafet eşya vs bakıyorum bunları bakarkende nedense sürekli temiz ama ikinci el şeyler bakıyorum ilk bebeğimiz olucak çevremdeki herkes hep az olsa bile kendin al bakış açısıyla yaklaşan insanlar oldu böyle bi durumda kendimi sorguluyorum maddi durumumuz çok şükür kötü değil ama böyle bu düşüncelerdeyim örneğin beşik mi temiz neredeyse hiç kullanmayan bebekler yatmadığı için elden çıkaran insanlar var 1000₺ iken 400 500 e alabilirim diyorum sonuçta ne gerek var diye düşünüyorum sonra da ya o herşey ona özel mi olmalı neden ben bukadar hesapçıyım diye düşünüp kendime kzııyorm bu konuda fikirlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum