Yeni bebekle beraber aynı stresler

ben 2. ve 3. doğumda kimseye minnet etmedim.
eşim izin aldı, onunla beraber hallettik ilk günleri.
ondan sonra zaten toparlanıyor insan.
eşine ya da kv ne 40 ım çıkınca beklerim de. ben öyle yaptım.
bana faydası olmayacaksa, eziyet etmesine de müsade etmem.

eşim izinde alır almasada çok yoğun olmaz o dönem işi heralde, haftada bikaç gğn evde kalabilir ama ben lohusalıkta annemin yanımda olmasını istiyorum aslında. Bende evde yatmam zaten gezeriz bile annemle :) birz şımartılmaya ihtiyacım avr sanırım, ve o günlerimi kvnin bir şekil yine zehir etmesinden korkuyorum.

Benimki olmayan Bebeğimi nasıl buyutucegini hayal ediyor
İlk 1 sene gitmiçekmiş yanımdan sonra da bebeği alıp en az 1 ay memleketine goturcekmis akrabalara gösterip altınları toplamak için

1 yaşındaki çocuk anneye bağlı olmaz mış zaten bizde rahat edermişiz bebek olmadan
Akla bakarmisin anca boş boş konuşup can sıksın işte artık diyorumki havlasın havlasın dursun bal10cukkk boşver

Hayır yani bide benim bebeğim olursa tüp bebek ile olcak 6.7 senedir evlat hasretiyle yanıyorum bide ona vercem Bebeğimi oldu canım

oo baya değişik bir tipmiş buda :) ne saçmalık. umarım iş ciddiye binince vazgeçer yada ona arka çıkan birilerini bulamaz etrafta.

Görümce gelmek istermi acaba onu hiç düşünmemiştim. İnş birde o gelmek istemez. gerçi böyle konularda muhakkak bilmişlik yapıp insanları yönlendirmeye çalışır falan. İşin kötüsü yaptıkları yemeğide yiyemem, abartmıyorum kvnin evinde dolaplar insanın eline yapışır. Eşim çok kalmalarına dayanamayacağımı gayet biliyor şuan ama yinede ara ara hatırlatmalıyım sanırım.
Onlarda beni kara kasima kara gozume gelmedi zaten.gecen gun gorumcem agzindan kacirdi aslinda gelmeyecektik ama abim arayip cok israr edince geldik.bzisiz yapamazsiniz diye dusunduk.bide gulerek soyluyo kendince espri yapiyo.hastanede yanimda yoktular ben ve esim yalnizdik hemsireler bebegimin altimi degistirdi dusunun.ayy hatirladikca sinirlendim.yerinizde olsam izin vermem annenizi cagirin bu dogumumda annem kalsin diyin

Onlarda beni kara kasima kara gozume gelmedi zaten.gecen gun gorumcem agzindan kacirdi aslinda gelmeyecektik ama abim arayip cok israr edince geldik.bzisiz yapamazsiniz diye dusunduk.bide gulerek soyluyo kendince espri yapiyo.hastanede yanimda yoktular ben ve esim yalnizdik hemsireler bebegimin altimi degistirdi dusunun.ayy hatirladikca sinirlendim.yerinizde olsam izin vermem annenizi cagirin bu dogumumda annem kalsin diyin

Zaten annem kalacak ve biz gelip kalalım diye teklif edemezler. ne zmn gelip ıkı üç gün bebeği görüp gitseler acaba diye düşünüyorum. Gelmişken uzun yol bir hafta kalalım deseler bile beni darlayacak, onun önüne geçmem lazım.

eşim izinde alır almasada çok yoğun olmaz o dönem işi heralde, haftada bikaç gğn evde kalabilir ama ben lohusalıkta annemin yanımda olmasını istiyorum aslında. Bende evde yatmam zaten gezeriz bile annemle :) birz şımartılmaya ihtiyacım avr sanırım, ve o günlerimi kvnin bir şekil yine zehir etmesinden korkuyorum.
susarsan kabul ediyorsun sanıyorlar.
o yüzden planın neyse, eşine sık sık anlat. kv ararsa ona da söyle.

ilk çocukta sustun, kendini paraladın da ne kazandın? iyi düşün.

her şey senin elinde.

Annen varken grlmeleri aslinda senin acindan iyi degil mi yalnizkrn daha cok muhattap olmak gerekiyor çünkü. Yardimi dokunmayan hic gelmesin ya sanki gezmdye geliyorlar

Annem zaten gelecek aslında, malum evde bir çocuk daha var, bir süre kalmasınıda isteyebilirm ve kalır ins. Annem her türlü hizmet eder zaten ama onlara ekstra hizmet etmek onuda sıkar, aynı zmnda gelmemeleri en iyisi belkide. ama o zmnda annem gitmeden gelmesinlermi diycem.
Nasıl hizmet beklenir kısmını azcık acıp içimi dökmek isterim, kızım en fazla 3 aylıktı, eşimin yeni evlenmiş bir arkadaşının eşine mecburen iki gün bizde kalmıştı. kv ile karşılıklı ayaklarını uzatıp oturup benden hizmet beklediler neredeyse. Baya muhabbete sarıp oturdular. Ne tarz bir manyaksınız siz diyemedim.

Doktor misafiri yasakladı de geç. Eşinin anası babası da olsa kimseyi misafir etmek zorunda değilsin. Ha gelirler yardımcı olurlar, külfet olmazlar, bu durum başka tabii. Ama gelip bir de hizmet bekleyecekse gelmesinler. Hayır bir de anladığım kadarıyla görüşmüyorsunuz, ne demeye yüzsüzlük edip de gelecekler??

Annemlerde 5 saat mesafede. Sanırım mecburen bir dönemde beraber kalacaklar. Bilmiyorum belkide annem gidene kadar gelmezler.
Eğer birlikte denk gelirlerse Annenle sende git. Psikolojim iyi değil biraz dinlenmek ve toparlanmak istiyorum de ve annenlerde kalmaya git. Oda annesiyle otursun hizmet etsin .

susarsan kabul ediyorsun sanıyorlar.
o yüzden planın neyse, eşine sık sık anlat. kv ararsa ona da söyle.

ilk çocukta sustun, kendini paraladın da ne kazandın? iyi düşün.

her şey senin elinde.
ilkinde nasıl bir kafa bulanmas yaşıyodum bende hayret ediyorum. Şimdi en azından kadını tanıyorum ve ne yapacağını kestiriyorum gelip uzun kalırsa. ıkı günden fazlasına müsade etmiycem.

Doktor misafiri yasakladı de geç. Eşinin anası babası da olsa kimseyi misafir etmek zorunda değilsin. Ha gelirler yardımcı olurlar, külfet olmazlar, bu durum başka tabii. Ama gelip bir de hizmet bekleyecekse gelmesinler. Hayır bir de anladığım kadarıyla görüşmüyorsunuz, ne demeye yüzsüzlük edip de gelecekler??

görüşmüyor değiliz ama ayda yılda bayramda seyranda anca bikaç gün. Yardım etmezler etselerde ettiklerine pişman ederler. inş iki günle bitiririm bu ziyaret olayını

Back
X