Yeni ben'in günlüğü

yeniben

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2012
21
0
16
İzmir
herkese merhabalar,

günlüklere baktım evlendikten sonra kilo alanlar sonra hamile kalanlar ve üzerine alınan kilolar genelde hepimizin problemi aynı :)

bende evlendim kilo almaya başladım sonra hamile kaldım yedim yedim sonra emziriyorum dedim yedim yedim yedim ve 75 oldum. 2 sene önce 59 kiloya düştüm ve ikinci kez hamile kaldım hamilelikte değil ama doğumdan sonra yine kilo aldım oldum 71 kilo :( . Yani ilk hamileliğimden ders almadım sizin anlayacağız.

Neyse diyorum artık olan oldu . Şimdi bu kiloları verme zamanı .

DAHA ÖNCE BAŞARMIŞTIM YİNE BAŞARACAĞIM

bu sabah ki kilomu bildiriyorum ve diyete başlıyorum.

kilo: 68.5,
ilk hedef kilo :60

ağustos sonunda bu kiloda olmak istiyorum. Acelen yok mu diyeceksiniz belki var ama ben öyle hızlı kilo veremiyorum 2 çocuk iş ev derken ağır diyet yapamıyorum o zaman diyeti bırakıyorum. Yavaş olsun benim olsun

merhaba:3:
günlüğün hayırlı olsun
çok güzel bir karar vermişsin
hem 3 ayda 8.5kg hedef en ideali, bir diyetisyene gitsen o da aynını verirdi tebrik ediyorum
ben her zaman elimden geldiğince destek veririm
sorun veya sorunun olursa bana özelden ulaşabilir, paylaşabilirsin
tekrardan aramıza hoşgeldin
sevgiler...:16:

Son düzenleme:
umarim basarili olursun canim,istedikten sonra birde istikrarli bir sekilde pes etmeden devam edebildikten sonra mutlaka basarirsin.. kolay gelsin sana simdiden :-)

lily86 ve sedef_79 teşekkür ederim.

Yoğunluktan çok fazla fırsat olmuyor bugünlerde foruma girmeye. Diyete devam bugünlerde tartı yüzümü güldürüyor. Buraya günlük açmadan öncede dikkat ediyordum fakat aynı yerde sayıklıyordum ama artık direnci kırdım galiba.
Bu sabah tartıda 66.9'u gördüm şükürler olsun. İnşallah böyle devam ederim.

DÜNKÜ MENÜM :

Sabah : 1 dilim ekmek + 2 k.k kadar peynir + domates+salatalık + şekersiz çay
ara : 2 adet erik
öğlen : 5 y.k kabak + 1 küçük kase yoğurt + 1 dilim ekmek
ara : 10 ad. kiraz + 6 ad. çubuk kraker
akşam : salata + tavuk

1 bardak yeşil çay içtim.
Su içmeyi unutuyorum su miktarını da arttıracağım. 1 litre gibi içmişimdir.

dünkü menüm

sabah : 1 dilim ekmek üzerine sürülmüş lor peynir 1 bardak süt
ara : 1 ad hurma
öğlen : 6 y.k kabak ymeği + 1 küçük kase yoğurt + 1 dilim ekmek
ara : 10 kiraz + 1 erik + 1 ceviz
ara : 1 küçük kase yoğurt + 2 ad. bisküvi
akşam : 5 y.k kuru fasulye + salata

itiraf ediyorum kızımın dondurmasından 2 kere yaladım :(

birde dünkü menümü yazayım

sabah : 1 dilim üzerine lor peyniri sürülmüş ekmek
öğlen : tek dürümlü döner + ayran
akşam : 2 y.k kısır + 1 ad. yaprak sarma + 1 ad mercimek köfte +2 parmak genişliğinde bir parça börek
ara : 10 ad. kiraz + 3 ad. erik

dün bütün gün dışarıda işlerim vardı akşam da kızımın meziniyeti vardı böyle tuhaf bir menü oldu

ne kadar çok ara vermişim bu kadar zamanda ne yaptım yedim yedim yedim bir ara 66 hatta 65'i görmüştüm ki bir bıraktı baktım olmuşum 69 yine. Sil baştan başlamak lazım bazen diyorum ve en baştan başlıyorum. Yarından itibaren günlüğümü tam tutmaya başlıyorum.
N:e kadar iradesizim kilo vermek konusunda. Kendim için yapmam gerekşyor biliyorum ama yapmıyorum nedir beni durduran içimdeki tembellik. Bu sefer içimdeki yeme canavarına yenilmeyeceğim ve başaracağım.
Yarın sabah tartılıyorum ve başlıyorum.

ilk önce kilomu yazayım 68.2 kiloyla diyete başlıyorum.

bugün :

sabah : 1 dilim ekmek + 3 ad. zeytin + 1 parça peynir + domates
öğlen : 1 tost + 1 y.k kadar ciğer
akşam menüm şöyle olacak : kuru fasulye + salata yada yoğurt

Back
X