• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bi aşk yeni bi diyet yine gülecek bi neden lazım

benherhalimleiyiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
300
60
53
Eveet kızlar ilk olarak merhaba :KK54:,
uzun zaman sonra yine burdayım peki neden burdayım? Çünkü kendimi kontrol altına almadığım zaman(buradaki gibi diyet günlüğü şeklinde ve destekler) devam edemiyorum ki edemedim ve üzerine kattım ve kilo aldım 112 oldum. Buna bir son vermek için buradayım. :KK58: Az önce hesabıma girmeden Hollywood diyetini okuyordum 1 ay süreli bakalım yarından itibaren minik değişikliklerle onu uyguluycam bir hafta ki işe yararsa devam ederim bir ay sonra yeni arayışlar içine girebilirim.
Umarım yeni yıla en azından bi 10-15 kilo eksik girerim çünkü şuan buna çok ihtiyacım var bir de birinden hoşlanıyorum ama yanaşamıyorum bile çünkü özgüven sıfır umarım beni anlıyorsunuzdur özgüvenimi kazanıp hareket edebilirim ancak bu yüzden de buradayım.
Saçmalamış olabilirim biraz uzun bir giriş yazısı oldu, benimle devam etmek isteyen olursa hem özelden hem günlükten yazabilir. Şimdilik iyi geceleer :cool::cool::KK37:

bugün başladım artık hem daha az yiyorum hem de altıdan sonra yemiyorum gerçi bugün ilk gündü ama bir tek yatarken yoğurt+limon+pul biber üçlümü yerim sonra da uyurum ama o elbisenin içine girene kadar durmayı planlamıyorum altıdan sonra yemeyerek forma girebilirim öncesinde de normal yemekler yiyeceğim için bünyemi de sarsmam diye düşünüyorum hadi hayırlısı bir hafta sonra görcez sonuç veriyor mu vermiyor mu :KK68:
ben vereceğine inanıyorum gerçi bu ara iştah artmasının kilo artışının sebebi regl öncesinde olmam da olabilir sanırım :KK16: ay birazcık versem de gaza gelsem devamı gelecek de biraz vermeliyim :KK16:

eveet bugünün raporunu ekleyeyim;
sabah 1:30 gibi uyandım odada yiyecek bişi yoktu ben de makarneks ve yoğurt yedim
2 bardak portakal suyu içtim
akşam:kumru(biliyorum çok iç açıcı değil ama napim arkadaşlarlaydım:KK14:)
ara öğün: çizi yedim yarım paket bir de form bisküvi biraz :63:
şimdi de yoğurt-limon-pul biber üçlüsü yedim bakalım bugün bu kürde üçüncü günüm ama azaltmazsam işe yarayacağını sanmıyorum :KK61:
motive olmam lazım benim ya kendimi durdurmam lazım artıııık :KK20:

Back
X