yeni bir aşk başlayabilir ama ben korkuyorum..!!

emptychild

Keşkelerle geçen bir ömür
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
494
5
46
Diğer
.................................................................................

Son düzenleme:
Bunları düşünmen için önce sana açılması gerekmiyor mu,bence şimdi bunları düşünme,açılsın konuşsun öyle boşuna heveslenmiş olma..arkadaş mısınız ne sıklıkla görüyorsun onu,telefonu face i varmı sen de

kafan karısık anladıgım kadarıyla , zamana bırak bazı seylerı ve sana acılırsa hemen yuz verme once bı tanı bakalım

Zaten kendime bu yüzden kızıyorum. Dereyi görmeden paçayı sıvamak gibi bir şey yapıyorum. Hafta içi her sabah görüyorum. Çok kısa süreli bir görüşme en fazla on-on dk'lık görmeler.Bizim dükkanımız var yanında çay ocağı oraya çay içmeye geliyor.İlk başta pek ilgilenmedik birbirimizle.Ne o bana ne ben ona bakmazdık bile sonra ne olduysa bu bahanelerle dükkana gelmeye başladı.Sorular sormaya laf çarpmaya falan başladı ben pek cevap veremedim tabi bunlara böyle durumlarda dilim tutulur da biraz ne söyleyeceğim aklıma gelmez.Geçen gün de bir işini halletmemi rica ederek telefon numaramı istedi.Ben de verdim.İşle alakalı bir süre mesajlaştık.Teşekkür etti.Bir şeyler ısmarlamayı teklif etti.'Gerek olmadığını taş atıp kolumun yorulmadığını,gerçi yorulsam da yine yapardım.'dedim. Buna cevaben söyle bir şey demiş.'Yapardın değil mi benim için yorulsan da?' Ben de ona özgü bir şey olmadığını kim olsa aynı şeyi yapacağımı söyledim. Bu nedenle biraz kafam karışıyor.Facebook yok ama bir tek telefonu var.Ben mesaj atmıyorum o da iş mevzusundan sonraki gün yeni yıl kutlaması amaçlı bir mesaj atmış o kadar.

Adı diyelim ki emre olsun..senin telefonunda başka birine atacak gibi mesaj yaz..yıl başında ne yapıyorsunuz yaz...ona yolla..pardon yanlışlıkla sana attım,diğer emreye atacaktım,eğer aileni tanımıyorsa kuzenime filan atacaktım dersin..o da yok önemli değil derse,sahi sen ne yapıyorsun yılbaşında,nasıl geçecek filan,ben evde giriyorum her seneki gibi filan..ordan konu açılma ihtimali olabilir canım..sonra zaten yazmak istiyorsa ve çok çekingen biri değilse konu konuyu açar diyorum,denemekten ne çıkar..belki yeni yıl sana yeni bir birlktelik getiriyordur canım :))

Son düzenleme:

Dün geceden beri böyle bir şey yapmayı düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemedim.

Biraz da oluruna bırakmak istiyorum zaten ciddi bir ilgisi varsa yapacaktır bir şeyler çünkü telefonumu öyle gereksiz bir iş sebebiyle aldı ki bunu da yapacaktır.Baktım yapmıyor o zaman ben bir atmaya çalışırım buna da bir cevap gelmedi geri çekilirim artık.

aklında şüphe varsa karşındaki insan için
inan o ilişki doğru ilişki değildir
doğru insana karşı aklın ve yüreğin şüpheye düşmez!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…