- Konu Sahibi vazgecilmez
-
şimdi senin anlatııkların kadarıyla ben direk bu adam evli diyorum:44:
Görmüş olduğun kimlikte yazan adı -soyadı..
Yazıyorsa TC kimlik nosunu bir yere not etseydin ve doğru polise gitseydin kuzu.
Polise gittiğinde ne diyeceğim mevzusu çıkıyor değil mi ? Bence yalan söylemene gerek yok. Kandırılıyor olabilirim şüphesiyle sizden bu şahıs hakkında bilgi almaya geldim diyebilirsin.
Adı - soyadı doğum tarihini veya bir şekilde bulabiliyorsan tc nosunu yada adamın kullandığı numarayı ver polise..
Kısacası elindeki bilgilerin hepsini polislere bildir.Adamın evli olup olmadığını anlarsın.En kestirme ve garanti yol bu.
Bu işin sonunda üzülen sen olmazsın inşallah.
bu şekilde birşey öğrenemz ..kişilerin bilgileri özeldir ve herkese paylaşılmaz .. bunu polis yapmaz .. anca dava açarsa bu öğrenilebilir ..yani öyle bunla ilgili araştırın deyip polise gidemezsiniz .... bilgi vermzler .. anca dava açılması gerek savcıya suç duyurusunda bulunmak .. ama ortada suçta yok ..o yüzden bu şekilde öğrenemz ..
İstiyorsa açsın o zaman.
Kızlar bu gün tArtıştk biraz bu telefona cvp verrmeme mevzusunu. Senin için tmm konuşalım akşamlarıda Fakat babam bana fırça atarsa bende sana atarım dedi:) iyi tmm dedim akşam oldu özellikle geç aradım. Hemen aradı knuştuk. 10 dk geçmeden annesinin sesi geldi baban çağırıyor diye:) Sanırım bildiğni ana kuzusu:) Galiba ben ynılıyorum tabi yinede bırakmicam bu işin peşini:) Haberiniz olsn istedim:) iyigeceer arkadaşlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?