Yeni bir aşk:)

vazgecilmez

.....
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
340
54
123
Diyarbakır
Mrhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyaım var. Ben bir aydır biisiyle görüşüyorum. Tam anlamıyla benim yıllardır beklediğim beyaz atlı prensim:) Fakat bi srunum var, Ben ilk görüşmede kimlik göstr dedim polis misin kmlikle mi beni tanıyacaksın dedi. Neyse kimliğiim yok üstümde, Sana ehliyet kartımı ve güvenlik krtımı gösterim dedi iyi tmm dedim, gösterdi fakat medeni durumu için bi yer ayrılmaıştıki. Sonraki görüşmelrde hep hafta içi görüştüğümüz için işte iş gereği kimliklerimiz içerde kalıyor dedi. Yani hala kimlik görmedim. Ama iş yerini evini kardeşini abisni Ablasını her şeyini anlatır. Sadece kimlike kalsa inancamda. Mesela Akşam eve gittkten snra mümkün değil ki benle konuşmaz. Çok nadr msj atar çok nadir.. Mesela bu akşamda aradm cvp vermedi aramadı. Meşgulum diye bi msj bile atmadı. Babamdan dolayı konuşamıyorum dedi, ne yapayım kızlarr ne diyim yarın konuştuğumuzda cdden bu duruma bi çözüm bulmasını sölicem ama nasl söyliyim kırmadn nasıl anlatıyım derdimi, lütfen kızlar cvplrınızı bekliyorum yatmicam burdayım:)

şimdi senin anlatııkların kadarıyla ben direk bu adam evli diyorum:44:

insan eve gidince neden hiç aramaz ve neden telefonunu açmaz?
kimliğini göstermemek için neden bahaneler sunar?
seni doldurmak istemiyorum ama bence bunların cevabını almadan bu ilişkiye bel bağlama canım

Görmüş olduğun kimlikte yazan adı -soyadı..
Yazıyorsa TC kimlik nosunu bir yere not etseydin ve doğru polise gitseydin kuzu.

Polise gittiğinde ne diyeceğim mevzusu çıkıyor değil mi ? Bence yalan söylemene gerek yok. Kandırılıyor olabilirim şüphesiyle sizden bu şahıs hakkında bilgi almaya geldim diyebilirsin.

Adı - soyadı doğum tarihini veya bir şekilde bulabiliyorsan tc nosunu yada adamın kullandığı numarayı ver polise..

Kısacası elindeki bilgilerin hepsini polislere bildir.Adamın evli olup olmadığını anlarsın.En kestirme ve garanti yol bu.
Bu işin sonunda üzülen sen olmazsın inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yrumlarınız için teşekküürlr. Polis işi mantıklı geldi bana adını soyadını doğum yılını bbasının adını biliyorum Başka bi şekilde grçeğe ulaşamazsm polise gidecem. Sağolun kızlar..

sen bu adamla nette falan mı tanıştın hiçbirşey bilmiyorsun hakkında ..... evli gibi geldi banada .. akşamları telefonunu açmamasının nedeni budur ..insan babasından çekinir mi ne saçma .... her her eakşam mı işi var ... zaten netten tanıştıysan evli olması normal ..orda kız avlamak için dolanıyorlar .. dürüst insan çok az ....bence arkana bile bakmadan kaç valla eşi duyarsa yakana yapışır ailene rezil olursun

bu şekilde birşey öğrenemz ..kişilerin bilgileri özeldir ve herkese paylaşılmaz .. bunu polis yapmaz .. anca dava açarsa bu öğrenilebilir ..yani öyle bunla ilgili araştırın deyip polise gidemezsiniz .... bilgi vermzler .. anca dava açılması gerek savcıya suç duyurusunda bulunmak .. ama ortada suçta yok ..o yüzden bu şekilde öğrenemz ..

koca adam babası var diemi telefon açamıyo evleri tek oda diildir sanırımm ://
evli sanırım bu adamm

İstiyorsa açsın o zaman.

Görüştüğünüz zaman wc vs giderse yanında olduğunu söylediği ehliyet gibi bir şeyi al
Tc, ana baba adı, kütük ve cilt noları kaydet bir yere telefonuna hafızana artık nereye olursa
Netten bu bilgiler olursa elinde medeni halini rahatlıkla öğrenirsin.

Kızlar bu gün tArtıştk biraz bu telefona cvp verrmeme mevzusunu. Senin için tmm konuşalım akşamlarıda Fakat babam bana fırça atarsa bende sana atarım dedi:) iyi tmm dedim akşam oldu özellikle geç aradım. Hemen aradı knuştuk. 10 dk geçmeden annesinin sesi geldi baban çağırıyor diye:) Sanırım bildiğni ana kuzusu:) Galiba ben ynılıyorum tabi yinede bırakmicam bu işin peşini:) Haberiniz olsn istedim:) iyigeceer arkadaşlar:)

Evli olmasından iyidir.

Canım konunu okudum bendede direk evli kanısı oluştu ama son yazıdığını okuduktan sonra bencede evli değil:) ama sen yinede dikkat et hayatta herşey olabiliyor sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…