Haklısınız . Umarım hersey iyi olur .Bence önemli olan yanınızda nasıl olduğu,nasıl davrandığıdır. Mesajda da zaman geçtikçe yakınlaşırsınız bence.Hemen olmaz öyle sizi tanımasına izin verin,siz de onu tanıyın. :)
Evet 5 yıllık ilişkiden sonra yeni bir aşka yelken açtım sayılır . Arkadaş ortamında tanıştık iki defa görüştük hersey yolunda gibi . Biraz fazla konuskan ama iyi biri .hergün bana msj atıyor bu iyi birsey ama yanında olduğum gibi değil öz ve kısa cevaplar . Buda beni biraz tediirgin ediyor. Oyüzden saçmalamaktan korkuyorum nedense . Çünkü 5 yıldır bu tür şeyleri unutmuşum . Nasıl davranacagim ne diyeceğim bazen bilemiyorum. Mesela o bana msj atmadan ben atmiyorim hiç . Bu daha dogru gibi geliyor . Haksız mıyım . Of neden çok tedirginim bukadar elime yüzüme bulaştırmaktan neden çok korkuyorum bu kadar kızlar
Evet 5 yıllık ilişkiden sonra yeni bir aşka yelken açtım sayılır . Arkadaş ortamında tanıştık iki defa görüştük hersey yolunda gibi . Biraz fazla konuskan ama iyi biri .hergün bana msj atıyor bu iyi birsey ama yanında olduğum gibi değil öz ve kısa cevaplar . Buda beni biraz tediirgin ediyor. Oyüzden saçmalamaktan korkuyorum nedense . Çünkü 5 yıldır bu tür şeyleri unutmuşum . Nasıl davranacagim ne diyeceğim bazen bilemiyorum. Mesela o bana msj atmadan ben atmiyorim hiç . Bu daha dogru gibi geliyor . Haksız mıyım . Of neden çok tedirginim bukadar elime yüzüme bulaştırmaktan neden çok korkuyorum bu kadar kızlar
Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Eski ilişkini unutup buna odaklanmalısın. Aramak istiyorsan ara, mesaj atmak istiyorsan at. Bunlar seni küçük düşürmez ya da sen çok aşıkmışsın gibi göstermez. Ama benden sana tavsiye iletişiminizi mesajla sınırlı tutmayın. Kısa kısa da olsa en azından günde bir kaç kez telefonda konuşun buluşmadığınız zamanlarda.Evet 5 yıllık ilişkiden sonra yeni bir aşka yelken açtım sayılır . Arkadaş ortamında tanıştık iki defa görüştük hersey yolunda gibi . Biraz fazla konuskan ama iyi biri .hergün bana msj atıyor bu iyi birsey ama yanında olduğum gibi değil öz ve kısa cevaplar . Buda beni biraz tediirgin ediyor. Oyüzden saçmalamaktan korkuyorum nedense . Çünkü 5 yıldır bu tür şeyleri unutmuşum . Nasıl davranacagim ne diyeceğim bazen bilemiyorum. Mesela o bana msj atmadan ben atmiyorim hiç . Bu daha dogru gibi geliyor . Haksız mıyım . Of neden çok tedirginim bukadar elime yüzüme bulaştırmaktan neden çok korkuyorum bu kadar kızlar
Evet herkes öyle diyor :) ama msjlasmak yerine bende aramasıni isterdim . Arkadaşlar bence sende msj at kendini ilk başta alıştırmalisin diyor . Bende ne bilim hep onun atmasını bekliyorum.Çok konuşan insandan zarar gelmez. Belki de mesajlaşmayı çok sevmiyordur. Genelde erkeklerde var bu. Zaten yakınlaştıkça siz de anlarsınız. Hayırlısı diyorum. :)
Ben 27 o 30Yaslariniz kac canim?
Evet herkes öyle diyor :) ama msjlasmak yerine bende aramasıni isterdim . Arkadaşlar bence sende msj at kendini ilk başta alıştırmalisin diyor . Bende ne bilim hep onun atmasını bekliyorum.
4 ay oldu ayrılalı . Artık onunla ilgili bişey duyduğumda yada sevgilisiyle attığı mutluluk fotolarini içimde en ufacık bir acı bile olmuyor . Bitti benim için . Nasıl oldu anlamadım ama bitti. Bununlasa da olmayacak sanırım .Kendini tamamen hazir hissetmeden baslamamani tavsiye edebilirim. Huzurun ve yalnizligin tadini cikar.. bircok kisinin yaptigi hatayi yapma, bir yara yarabandiyla kapanirsa iyilesmez..
Karsindakinden emin ol kendinden emin ol, o zaman bu korkularindan eser kalmamis olacak.
Adam daha iki defa gorusmemize rağmen arkadaslarla görüştüğüm zaman kimmiş arkadasin erkek varmı gibi muhabbetlere girdi. Bende yani bilmesem kiskandigini Dusunecegim dedim oda saçma olur yazdı . Sonra bir dahada yazmadi. Neden böyle birşey yaptı anlamadımKendini kasma bu kadar.
Bu iş olacaksa , bu adam zaten seninle gerektiği şekilde ilgilenecektir.
Oluruna bırakıp, daha az düşünmek senin yararına olur.
Tamkinli yaklaşman doğal bir şey ama yapman gereken geçmişi geçmişte bırakmak ilk olarak.
Zamanla daha rahat olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?