Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun 3 .deneme basladım ılk ıgnem bu aksam ınsalalh ıyı sonuclar alırım ve hepımız alırız bu sefer farklı bı ılacla basladık merional manene cok yorgun basladım bu surece umarım ıyı gecer
allah yardımcın olsun canım dualarım sizinle allah isteyen herkese sağlıklı çocuklar versin benimde 3.denememdi bu gün 12 günüm idrar testinde çok hafif ikinci çizgi gördüm.inşallah tutunmuşlardır.sakın umudunu kaybetme seni çok iyi anlıyorum 3 kez aynı şeyleri yaşadım dua et bol bol dua et bir gün hepimiz anne olacağız canım .tedavin hayırlı olsun güzel haberlerini alırız inşallah
3. denemeye temmuzda başlayacağım ama buradan bir arkadaşın başladığını okuyunca sanki kendim de başlamışım gibi heyecanlandım, Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz inşallah, başlamadan önce senden mutlu haberi almayı çok istedim, bu bana da moral olacak çünkü...iğnelerle beraber bebişine bir adım daha yaklaştığını düşün, inşallah bu kez olacak.. sağlıkla bebişini şubatta kucağına alacaksın inşallah.. doğru mu hesapladım bilmiyorum:) dedim ya heyecanlandım..
bize gelişmeleri yaz,kendine çok iyi bak ve hep pozitif düşün...pozitif olacak inşallah bu kez..