Yeni bir başlangıç yapmak istiyorum...

side75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
92
0
45
Hayatımın son 3 yılı büyük sıkıntılar içinde geçti. Önce bir boşanma ardından beni daha da dibe çeken bir ilişki süreci yaşadım. Bu süre içerisinde çok kilo aldım, hayattan koptum ve kendimi çok fazla hayatın akışına bıraktım. Ailemle yaşıyorum ve babamla sürekli sorun yaşıyoruz. Yaşadıklarımdan dolayı beni suçlamadığı, laf söylemediği tek bir gün bile yok. Artık yeni bir başlangıç yapmak istiyorum hayatımda. Kilo vermek, kendime olan saygımı yeniden kazanmak hayatıma sahip çıkmak istiyorum. Bana neler önerirsiniz?

ise babanizin soylediklerini duymazdan gelerek baslayin..o hakkinizda sikayet ederken,haklisin baba..ama artik gecmisi degistiremem diyiverin..buyuk ihtimal onay almak,kendisinin ne kadar dogru dusundugunu kanitlamak icin surekli konusuyor..
kilo vermek icinse bol bol su icin,hayatiniza hareket katin,yuruyus fitness gibi..
diyet saglik kosesinde bulabileceginiz bi suru denenmis diyet onerileri,diyet gruplari var.onlara bir gozatin.

git güzelce kuaföre ilk saçlarından başla renk ,kesim vs..sonra güzel bir iş sonra spor sonra para sonra baba bak nasıl seviyor seni .

X