• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir başlangıç

KahveCekirdegi7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
2.681
1.072
83
31
Merhabalar

Her ne kadar eski uzun ilişkimi hala unutamamış olsam da artık yeni bir sayfa açıp kafamı eski olaylar ve düşüncelerden temizlemek istiyorum. Var mı benim gibi uzun bir ilişkiden çıkıp sonrasında toparlanıp mutlu olan ve iyiliğe diğeri olmamış diyen. Uzun ilişkilerini severek noktalayıp bu süreci atlatıp yeni ve daha güzel başlangıçlar yapıp pişman olmayan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.

Kendinizi meşgul ederseniz eski olaylarda sürekli takılı kalmaz beyniniz.
Kimse vazgeçilmez değildir
Her yeni başlangıç tecrübedir
Olaylara birde böyle bakın

Merhabalar

Her ne kadar eski uzun ilişkimi hala unutamamış olsam da artık yeni bir sayfa açıp kafamı eski olaylar ve düşüncelerden temizlemek istiyorum. Var mı benim gibi uzun bir ilişkiden çıkıp sonrasında toparlanıp mutlu olan ve iyiliğe diğeri olmamış diyen. Uzun ilişkilerini severek noktalayıp bu süreci atlatıp yeni ve daha güzel başlangıçlar yapıp pişman olmayan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.
Tabi ki unutuluyor her sey gibi. Sonradan hayatına aldığın insana da pişman olabilirsin bunun garantisi yok ama diyosun ki onunla da farklı olmazdı devam edilseydi. Zaten iyi olsaydiniz bitmezdi.. Zaman gecsin daha mantıklı düşünmeye baslayacaksin

Tabi ki unutuluyor her sey gibi. Sonradan hayatına aldığın insana da pişman olabilirsin bunun garantisi yok ama diyosun ki onunla da farklı olmazdı devam edilseydi. Zaten iyi olsaydiniz bitmezdi.. Zaman gecsin daha mantıklı düşünmeye baslayacaksin
Umarım pişman olmam ama kimseye de bu kadar süre katlanamam heralde bi daha

Hiçbir zaman aynı anda, zamanda kalmıyoruz. Zaman geçiyor bir şekilde. Güç olan durumlar illa ki var, hayatımızın her noktasında olacaktır. Önemli olan bu durumla nasıl bir şekilde baş ettiğimiz. Bir zaman sonra şöyle bir baktığınız da gülümseyip geçeceksiniz belki de. Bir de böyle düşünün derim.

Sizi çok iyi anlıyorum unutmak hele ki seviyorken öyle zor ki... İnsan hiç unutamayacakmış gibi hissediyor ama zaman en iyi ilaçtır. Başka şeylere odaklanın mesela işiniz varsa işinize, varsa hobilerinize... Üzgün olduğunuzda uzun süre yalnız kalmayın dışarı çıkın arkadaşlarınızla buluşun iyi gelecektir. Ben de aynı durumdayım ve her geçen gün acım azalıyor kendimi daha iyi hissediyorum. Umarım siz de en kısa zamanda atlatır kendinize yeni bir düzen kurarsınız.

Sizi çok iyi anlıyorum unutmak hele ki seviyorken öyle zor ki... İnsan hiç unutamayacakmış gibi hissediyor ama zaman en iyi ilaçtır. Başka şeylere odaklanın mesela işiniz varsa işinize, varsa hobilerinize... Üzgün olduğunuzda uzun süre yalnız kalmayın dışarı çıkın arkadaşlarınızla buluşun iyi gelecektir. Ben de aynı durumdayım ve her geçen gün acım azalıyor kendimi daha iyi hissediyorum. Umarım siz de en kısa zamanda atlatır kendinize yeni bir düzen kurarsınız.
Siz neden ayrılmıştınız

2 senelik bi ilişkim vardı. 1,5 senesi çok kötüydü,anneside istemiyordu,yani bitirilmesi gereken ama bitirilemeyen bi ilişkiydi…Sonrasında o arkadaş kalıp aklı sıra beni yedekte tutmak istedi. Bende 2-3 ay salak gibi “Belki düzeliriz” umuduyla içim yana yana bekledim. Bir gün canıma tak etti bitirdim. Aldığı her şeyi attım, numarasını,fotoğraflarımızı,onu hatırlatan her şeyi sildim. Stalklamayacağıma dair yemin verdim. Çok zordu o süreç,çok acılıydı ama normal olanda öyle acılı sıkıntılı olmasıydı zaten. Hayallerime hedeflerime odaklandım. Kendime bir söz verdim “1 sene hayatına kimseyi almayacaksın iyileşeceksin,ruhunu ve kalbini tamir edeceksin”…Birkaç ay tamamen kendimle kaldım,hedeflediğim bir kursa yazıldım odak noktam değişince iyileşme ve unutma sürecim de hızlandı, “iyi ki bitti” kafasına girmeye başladım,sonrasında yavaş yavaş karşı cinsten birileriyle normal ama azıcık flörtöz tarzda görüşmeye başladım,ama asla ciddi ilişki düşüncem yoktu…Allahın işi ki ayrıldıktan tam 1 yıl sonra eşimle tanıştım,iyi ki bitmiş dedim…
Bu süreçte eve kapanmamak,stalklamamak çok önemli. İmkanlarınız çerçevesinde sosyalleşin,hobilerle uğraşın,spora yazılın,halk eğitimde bir sürü kurslar var onlara katılıp kendinizi geliştirin, hiç olmadı çıkıp yürüyüş yapın… Zaman zaten bu tarz acıların ilacı, siz bu tarz etkinliklere katılınca inanın süreç hızlanıyor üstelik çevreniz genişliyor,değişiyor başka insanlarla tanışıyorsunuz. Açtığınız yeni sayfa hayırlı olsun :)

Back
X