- 3 Şubat 2016
- 84
- 37
- 3
- 32
- Konu Sahibi semihin annesi
Slm arkadaslar bu siteye yeni uye oldum ama surekli takip ediyorum benim de sizlere bi sorum.olacak 2 defaya mahsus 3 aylik igneden yaptirdim tabi pisman olanlar arasina girdim ama is isten gecti enson igneyi mayis 2015 de yaptirmistim sonra tabi gelsin adet duzensizlikleri 5 ay adet gormedim ve.doktora gittm bana 10 gun kullanacagim bi ilac verdi adini suan hatirlamiyorum onu kullandiktan sonra yine olmadim sadece lekelenme gibi geldi tekrar doktoruma gittim hic bir sorun yok yumurtaliklarin.gayet guzel caliyor ve hormonlariminda gayet iyi oldugunu.soyledi bu kez de 3 aylik progestan kullan dedi bu surecte gebe kalabilecegimi de.soyledi ben suan 2.ci kutuyu bitireli 4 gun oldu hala adet olmadim gebelik belirtiside yok gecen ay test yaptim.bisey cikmadi yne.cikmaz die yapmak istemiyorum ilk kutu bittiginde 3. gun.aksam adet gormustm ama simdi 4.gun olmasina ragmen bisey yok leke bile yok sizce gebe kalma oranim nedir esim bana kiziyor nie yaptirdin.o igneyi die ama zevkleri yuzunden kendini hic feda etmedigi.icin.mecbur kaldim hem zaten 2 yasinda.bir oglum vardi mecburmusum.gibi yaptirdm oglum 3 ay sonra 3 yasina girecek artk kardes istiyoruz