yeni bir bebek

semihin annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
84
37
3
31
Slm arkadaslar bu siteye yeni uye oldum ama surekli takip ediyorum benim de sizlere bi sorum.olacak 2 defaya mahsus 3 aylik igneden yaptirdim tabi pisman olanlar arasina girdim ama is isten gecti enson igneyi mayis 2015 de yaptirmistim sonra tabi gelsin adet duzensizlikleri 5 ay adet gormedim ve.doktora gittm bana 10 gun kullanacagim bi ilac verdi adini suan hatirlamiyorum onu kullandiktan sonra yine olmadim sadece lekelenme gibi geldi tekrar doktoruma gittim hic bir sorun yok yumurtaliklarin.gayet guzel caliyor ve hormonlariminda gayet iyi oldugunu.soyledi bu kez de 3 aylik progestan kullan dedi bu surecte gebe kalabilecegimi de.soyledi ben suan 2.ci kutuyu bitireli 4 gun oldu hala adet olmadim gebelik belirtiside yok gecen ay test yaptim.bisey cikmadi yne.cikmaz die yapmak istemiyorum ilk kutu bittiginde 3. gun.aksam adet gormustm ama simdi 4.gun olmasina ragmen bisey yok leke bile yok sizce gebe kalma oranim nedir esim bana kiziyor nie yaptirdin.o igneyi die ama zevkleri yuzunden kendini hic feda etmedigi.icin.mecbur kaldim hem zaten 2 yasinda.bir oglum vardi mecburmusum.gibi yaptirdm oglum 3 ay sonra 3 yasina girecek artk kardes istiyoruz

İnsallah oyleyimdir kocam brdi simdi kaynanam cikti sizin cocugunuz olmuyo mu diye iyi ki 1 tane var iyi ki o da evlendikten 1 ay sonra hamile kaldim.adim kisira cikardi herhalde

İnsallah oyleyimdir kocam brdi simdi kaynanam cikti sizin cocugunuz olmuyo mu diye iyi ki 1 tane var iyi ki o da evlendikten 1 ay sonra hamile kaldim.adim kisira cikardi herhalde
Ya ne gerizekalı insanlar var, biri bana böyle muamele etse, istesem de niyetlenmem çocuk için.

Olmuyor, bitti, benden bu kadar, ne yapıcan demek lazım kocana da anasına da.

Çok özür diliyorum ama kayınvalideniz fazla geri kafalıymış, çocuğunuz zaten küçük isteseniz bir kaç sene sonra da yaparsınız. Ona neymiş ki.

Allah bagislasin bi tane evladiniz var zaten ve o da buyuk sayilmaz ne demek sizin cocugunuz olmuyor mu? hayret bisey yahu Allah hayirli zamanda hayirli ve saglikli evlat versin

Merhaba arkaslar bugun 9. Gun ve hala bisey yok az once de test yaptim negatif cikti doktorumu aradim yarinda.bekle olmzsa gel dedi kafam karisti ya gercekten.bebek yokmudur yoksa neden.ilaca ragmen regli olmadim.. :(

Back
X