Yeni bir ben için 15 kilo vermek zorundayım!!!

Herseyguzelolacak38

Güven
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
3.975
10.197
498
Merhaba arkadaşlar ben Gülşen yaşım 27 kilom 71 boyum ise 158. Yani şuan gayet kiloluyum.7 at önce doğum yaptım. Doğum yaptığım sırada 60 lara kadar düşmüştüm fakat sonra lohusalık sendromuyla birlikte bunalıma girdim psikiyatrik tedavi gördüm hastanede yattım uzun bir süre.bu zaman içinde de gerek kullandığım ilaçlardan gerekse hareketlilikten 71 kiloya geldim ;(( daha önce yani doğumdan önce hep kilom sabitti 55 56 ydım şimdi de inşallah Ocak ayına kadar 15 kilo mu vermek istiyorum. Önümde tam 4 ayım var ve her ay ortalama 4 kilo vermem lazım.benim gibi olan ve birlikte zayıflamak isteyen arkadaşlara ihtiyacım var.birbirimizi destekleyelim.

Bugün ki yediklerim şöyle : sabah 1 yumurta biraz peynir domates salatalık 3 zeytin öğlen biraz kaçırdım çünkü kaynanamda oturma vardı 1 kasr kısır 1 börek 1 sütlaç akşam ise 1 domates 1 salatalık şimdi de bu yediklerimi eritmek için yarım saat koşu bandında yürüdükten sonra kendimi sıcak duşun altına atacağım.

Yarından itibaren karatay diyetine başlıyorum sabah 2 yumurtaya yapılmış Menemen yanında peynir yiyeceğim öğlen 1 kase yoğurt akşam ise 300 gram kadar yağsız tavuk yiyeceğim bana destek olan yok muuu

kilomuz da hedefimiz de süremiz de benzer. o yüzden dikkatimi çekti. yemeyi planladığın şeyler gayet iyi fakat ara öğün yemelisin. yoksa insan gerçekten bitap düşüyor. ne bileyim yağsız tuzsuz cacık olabilir, meyve olabilir. böyle şeyler. kendini bıktırma ve yorma. bunu bi yaşam tarzı olarak kabul et. umarım başarırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…