- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
- 103
- Konu Sahibi Hyuga hinata
Saygın giyinmek derken daha dikkatli giyinmek ve yerine gore giyinmekten bahsediyorum. Ben guzel giyineyim herkes bana saygili olsun istiyorum demedim.Öncelikle kıyafetlerle saygın olunmadığını anlayarak kişisel olarak gelişime adım atabilirsiniz .
Saygın giyinmek nedir ya ? Karakter saygın olur bi bez parçası insana ne saygınlık katacak.
Burda ki herkes anladi ne demek istediğimi.
Bir ofiste çalışanı veyahut okulda öğretmeni, müdürü, müdür yardımcısıni düşünün.. spor giyim mi daha saygin, işine saygılı, ciddi durur yoksa klasik bir giyim mi?
Tabi ki herşey kiyafet değil. Ama insanlar ilk ona bakar daha sonra senin içine bakarlar. İkisi de tamamsa super, iliski devam eder. Ama ilk dış görünüş merak, ilgi uyandirir insanlarda.
Kimse bana demesin dış görünüşüne hic bir katkisi yok..
O daha farkina varmamistir sadece, kendi algılarının.

Çok fazla kıyafetim yok senin gibi o yüzden hepsini aynı anda tonla para yığıp almaktansa her dışarı çıkışımda birer, ikişer şey alıp dolaba atıyorum, hem öylesi daha mantıklı gibi. Bu arada yalnızlık konusunda birşey diyemeyeceğim, ben yalnız da çok keyif aldığım için canım sıkılınca kalkıp sinemaya bile tek gidiyorum, güzel oluyor.