Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
BILMIYOMKI keyfım kaçıkk cok yogunumm o yuzden sanırımm bıde bı halsızlık hali var ....

canım ben aksam 9da ıctım sanırım en son .... 5 defa ıctım sanırım ya da 4 defe gun ıcınde

selam tatlım:))
bu ümit ablanın çorbasına bende başlamayı düşünüyorum yarın.. başka hiç birşey yemiyoz dimi ya kaçamak falan yok dimi:))
birde yağsız ayran bulamadım. yağsız yoğurttan ayran yapıp öyle yapacaktım çorbayı.. eşim yağsız yoğurtta bulamamış markette.. light yoğurttan yapsam olur mu ki acep??

umıt ablada bende normal yogurttan yaptık canım ...

kahvaltı var sadece
salat
domat
bılım peynr
1 dlm kpk ekmek

sonrasında ara oglen ara aksam hep bu corbadan ıcıon baska bısey yemıon kacamak yok ....

herzaman düzenli giremiyorum arkadaşlar ama yediklerime dikkat edip bol bol su içiyorum

sabah 1 dilim buğday ekmeğinin üzerine nutella sürüp yedim ve 2 kayısı

öğlen tavuk sote 2 kepçe 2 yemek kaşığı yoğurt ve çeyrek ekmek

şimdi çok acıktım ve 5 zeytin yedim ve 1 çay bardağı sade nescafe

pazartesiden itibaren sabahları poça yemeyi kestim ve şişkinliğim felan olmuyo bunu başardığımiçin çok mutluyum :)

Tebrik ederim bebeğim azmine hayranım Maşaallah diyorum nazar deeğmesin

Tebrik ederim bebeğim azmine hayranım Maşaallah diyorum nazar deeğmesin

sağol canım cıgerımm yoklugun bellı oluyor bacım yaaa ...

ay keyfım cok kacık sankım hıc veremıcem bugun kurabıye yedım 4-5 tane tuzlu 3-4 tane tatlı 5 tane sarma 5 catal kdr pasta baskada hcbsey yemedım :18::18::18:

BILMIYOMKI keyfım kaçıkk cok yogunumm o yuzden sanırımm bıde bı halsızlık hali var ....

canım ben aksam 9da ıctım sanırım en son .... 5 defa ıctım sanırım ya da 4 defe gun ıcınde

diyettendir cnm.
bende sabah kahvaltı yapamadım
öglen detoks corbası
akşamda detoks corbası içtim bu kadar.:)
ve 1 bardak limonata 1 bardak ice tea

İTİRAF.COM

itiraf ediyorum.. dün biraz kaçırdım
bugün daha fazla kaçırdım(((
kontrolümü kaybediyorum(((((((((
acil yardım ve destek bekliyorum(((((((((((((((

yok ya böyle olmıcak ben yarından itibaren ölüm rejimine gircem!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…