- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #2.061
valla mı bende içtim bugüniçine sarımsak ve nanede koydum mükemmel
canım bu eskı bıldırımler sanırım ben bayram donusu gecen hafta salı gunu 81,6 gramdım .....
bugun sabah 78 geldım tartıda benıde kırmızılastır ıstersen
valla oyle bacımm bugun ıcmedım ama dogru durust bısyde yemedım keyfım yok hıc canım ıstemedı
kızlar cok midem kazındı 2 dilim peynir yarım çörek yedim 22.30 da
niye keyfin yok tatlım
kız günde kac kez içiyosun. cok doyurucu çünkü
BILMIYOMKI keyfım kaçıkk cok yogunumm o yuzden sanırımm bıde bı halsızlık hali var ....
canım ben aksam 9da ıctım sanırım en son .... 5 defa ıctım sanırım ya da 4 defe gun ıcınde
selam tatlım:))
bu ümit ablanın çorbasına bende başlamayı düşünüyorum yarın.. başka hiç birşey yemiyoz dimi ya kaçamak falan yok dimi:))
birde yağsız ayran bulamadım. yağsız yoğurttan ayran yapıp öyle yapacaktım çorbayı.. eşim yağsız yoğurtta bulamamış markette.. light yoğurttan yapsam olur mu ki acep??
umıt ablada bende normal yogurttan yaptık canım ...
kahvaltı var sadece
salat
domat
bılım peynr
1 dlm kpk ekmek
sonrasında ara oglen ara aksam hep bu corbadan ıcıon baska bısey yemıon kacamak yok ....
selam kızlar
corba sayesınde 600 gram verdım =)
kahvaltı
4 adet sarma :18::18:
4 çatal pasta:18::18::18::18::18:
cok abarttım bılıyorum corbama devam edıcem bugunde yarın dersanem var...
dersanede kahvaltım başak form bısk.yarım paketı
dersanede ögle yemegim corba ekmeksız
aksamda eve gelınce ya bı lokma yıyorum ya da yemıyorum
veeeeeeeeeeeeeeeee an ıtıbarıyle sabah tartıldımm 78 kıloyumm cok mutluyum 75e adım adımmm her adımdaa senınn adınn ben nasılkı unutmadımmm sende unutmaaa benıııııı unutamaaa benı
bu demek oluyor kı ramazanı cıkarırsak 1,5 ayda 9 kılo virdimm ayhhhhh mutluyummm nunuskooolarımm
Tebrik ederim bebeğim azmine hayranım Maşaallah diyorum nazar deeğmesin
sağol canım cıgerımmyoklugun bellı oluyor bacım yaaa ...
ay keyfım cok kacık sankım hıc veremıcem bugun kurabıye yedım 4-5 tane tuzlu 3-4 tane tatlı 5 tane sarma 5 catal kdr pasta baskada hcbsey yemedım :18::18::18:
Bacımm bende dürüm yedim galiii..
BILMIYOMKI keyfım kaçıkk cok yogunumm o yuzden sanırımm bıde bı halsızlık hali var ....
canım ben aksam 9da ıctım sanırım en son .... 5 defa ıctım sanırım ya da 4 defe gun ıcınde
olmaz mı canım
kızlar ben ıce tea ve limonata cok tüketiyorum. limonatayı sekersiz olandan içiorm sizce kg vermemi engellerler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?