Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
selam canlarim nasilsiniz
bende Sabah cay ve 1 dilim kakolu kek yedim dun esimin yas gunuydu islak kek yapmistim dayanamadim Sabah kahvalti niyetine yedim sucluyum galiba :5:

:8::8::8::8::8::8::8:

bende Sabah cay ve 1 dilim kakolu kek yedim dun esimin yas gunuydu islak kek yapmistim dayanamadim Sabah kahvalti niyetine yedim sucluyum galiba :5:

iyiyiz abla sen bize örnek olacaksın:20:

neyse gün içinde yiyeceklerinle dengelersin....

kızlar menülerinize baktım gayet güzel görünüyor ;)

bende menülerimi paylaşayım
sabah: 1 dilim kepekli ekmek, biraz tulum peyniri, yeşilçay

öğlen: kıymalı patates yemeği, 1 dilim ekmek, az yoğurt

dün akşam yemeğinde kızartma yedim oyüzden bugun göbüşüm davul gibi şişti, bugun akşamı hafif atlatıp telafi etmem lazım

Son düzenleme:

baktim kalori cetveline kek lere

2013-09-11 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] meyveli pankek 1 adet 75

[2] Üzümlü kek 1 dilim 200

[3] Kakaolu Kek 50 GRAM 181

ama yinede tatlilardan uzak duralim

:18:

Kızlar hepinizi yakalamışken bişey sorcam. Hep kahvaltılarda aynı şeyleri yiyorum, domates salatalık, peynir zeytin, yeşil biber vs
1.5 aydır hep aynı kahvaltı, sıkılmaya başladım ya. Yasak olmayan neler yiyebilirim daha başka? Diğer öğünlerde seçenek çok:
salata, çorba, yoğurt, sebze yemeği filan. Ama kahvaltıda değişik bişeyler bilmiyorum hiç. Bildiklerim ve eşime hazırladığım şeyler hep kalorili. Siz ne dersiniz?

Kızlar hepinizi yakalamışken bişey sorcam. Hep kahvaltılarda aynı şeyleri yiyorum, domates salatalık, peynir zeytin, yeşil biber vs
1.5 aydır hep aynı kahvaltı, sıkılmaya başladım ya. Yasak olmayan neler yiyebilirim daha başka? Diğer öğünlerde seçenek çok:
salata, çorba, yoğurt, sebze yemeği filan. Ama kahvaltıda değişik bişeyler bilmiyorum hiç. Bildiklerim ve eşime hazırladığım şeyler hep kalorili. Siz ne dersiniz?[/

1 kase k fleks veya omlet olabilir

salata, çorba, yoğurt, sebze yemeği filan. Ama kahvaltıda değişik bişeyler bilmiyorum hiç. Bildiklerim ve eşime hazırladığım şeyler hep kalorili. Siz ne dersiniz?[/

1 kase k fleks veya omlet olabilir

Sağol ablacım. Omleti yağsız veya 1 çay kaşığı sıvıyağ ile yaparsam olabilir. K fleks de yeterli gelmiyor ana öğünlerde emzirdiğim için

Dün gece kötü bir kapanışla bu sabah kötü bir açılış yaptım. O yüzden menü falan paylaşmıyorum. Ama yarın herşey bambaşka olacak :41:

salata, çorba, yoğurt, sebze yemeği filan. Ama kahvaltıda değişik bişeyler bilmiyorum hiç. Bildiklerim ve eşime hazırladığım şeyler hep kalorili. Siz ne dersiniz?

yağsız tavada yada az yağda omlet yapabilirsin.

yeşil biber ve çökeleği azyagda tavada kavurup yiyebilirsin.

meyva salatası yiyebilirsin.

çorba içersin.

yağsız tavada yada az yağda omlet yapabilirsin.

yeşil biber ve çökeleği azyagda tavada kavurup yiyebilirsin.

meyva salatası yiyebilirsin.

çorba içersin.

Sağol Özgecim olabilir bunlar da deniycem. Aslında netten yüzlerce kahvaltılık tarifi yazıyorum kaç aydır. Ama çoğu kalorili. Gerçekten çok güzel kahvaltılıklar var ama bana cıss. Pizzalar, poğaçalar, çeşitli kızartmalar, tost ekmeğinden yapılanlar vs. bunları yersem
tanker gibi olurum ve eşim beni eve sokmaz:56::56: :1::1::1:

kızlar bu akşam ki menüm fırında kızarmış tavuk ve pilav yanına bol salata.

eltimler yemeğe gelicek.

kızlar bugün yediklerim
sabah 2 yaş incir ve su
ara 2 erik
öğle, çorba az makarna yoğurt ve az kıymalı patlıcan yemeği
ara 2 kuru kayısı
akşam barbunya pilav cacık
ara 2 incir
bu arada 2 fincan yeşil çay

:2:
selam kizlar
ben bugun goz dr gittim sol gozumden ara ara gunde yas geliyor neyse gittim kanal tikali olabilir dedi gozume igne yapti bak bakalim genzine su gibi bise inecekmi dedi ana igneyi gorunce sasirdim bilsem hayatta gitmezdim iyiki gogola yazmamisin ama korktugum kadar olmadi bak igne kucuk merak etme acimiycak dedi evet igneyi yapti genizmde hissettim aa tamam kanal acikmis dedi yoksa ameliyat olucaktin dedi yakin gozlugu aldim 2.5 ve damla Verdi gunde 4 kere 1 damla yapiyoruz iste boyle benim gunum boyle gecti

cuma kendimi tartida 72 gormek istiyorum

2013-09-11 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Keten Tohumu 10 GRAM 41

[2] Dost Yoğurt 100 GRAM 79

[3] Eti Form Limon Lifli-Kepekli Bisküvi 1 paket 193

[4] Ekmek 1 DİLİM 65

[5] Marul Salata 1 PORSİYON 93

[6] Balık Tava 1 PORSİYON 370

[7] Simit 1 ADET 275

[8] Kakaolu Kek 50 GRAM 181

Toplam : 1297 kal.

selam kizlar
ben bugun goz dr gittim sol gozumden ara ara gunde yas geliyor neyse gittim kanal tikali olabilir dedi gozume igne yapti bak bakalim genzine su gibi bise inecekmi dedi ana igneyi gorunce sasirdim bilsem hayatta gitmezdim iyiki gogola yazmamisin ama korktugum kadar olmadi bak igne kucuk merak etme acimiycak dedi evet igneyi yapti genizmde hissettim aa tamam kanal acikmis dedi yoksa ameliyat olucaktin dedi yakin gozlugu aldim 2.5 ve damla Verdi gunde 4 kere 1 damla yapiyoruz iste boyle benim gunum boyle gecti

çok geçmiş olsun ablacım ameliyata gerek olmaması iyi olmuş.bundan sonra daha dikkat et artık .gözlüğü de çıkar ma tamam mı :)

selam kizlar

geçmiş olsun abla.
walla Allah beterinden korusun ama ameliyat lafını duymak istemiyorum. tüylerim diken diken oluyor.
cok sevindim senin için.

kızlar bugün yediklerim
sabah 2 yaş incir ve su
ara 2 erik
öğle, çorba az makarna yoğurt ve az kıymalı patlıcan yemeği
ara 2 kuru kayısı
akşam barbunya pilav cacık
ara 2 incir
bu arada 2 fincan yeşil çay

afiyet olsun şekerimde sanki şekerli şeyler çok yemişsin gibi :18:

O zaman şimdiden afiyet olsun canım. Bak pilavı fazla kaçırma ha!:20::20:

yok canım 1 yk arpacık pilavı yedim. :34:

günaydın kıslarr....

akşam kızarmış tavuk yedim yağsız tuzsuz.

ara öğün yapmadım 1 bardak çay içtim.

sabah kahvaltım 1 kase nesfit:51:

Back
X