Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
Kizimi uyuttum anca gelebildim bende sabah bi çay içtim Canim pek bişey istemedi ama bugün bizim için çok özel evlilik yıldönümümuz tam 2 yil oldu bugün akşam dışarı cikicaz ama az yemeye calisicaam esime ne alsamm bilmiyorum :) gerci en güzel hediyeyi ben kizimla verdim eşime :) hepinize selamlar

Kizimi uyuttum anca gelebildim bende sabah bi çay içtim Canim pek bişey istemedi ama bugün bizim için çok özel evlilik yıldönümümuz tam 2 yil oldu bugün akşam dışarı cikicaz ama az yemeye calisicaam esime ne alsamm bilmiyorum :) gerci en güzel hediyeyi ben kizimla verdim eşime :) hepinize selamlar

ayyy canım benim Allah mutluluğunuzu daim etsin.nice güzel huzurlu senelere.

hadi bakalım kolay gelsin dün iş yeri hekimimizle görüştüm boyuma göre rahat bi hamilelik geçirmek istiyorsan 60 kilo ideal olanın dedi.yani şu an 76 olduğuma göre vermem gereken kilo sayısı 14 den 16 ya çıktı.amaninnnnnn

2kilo bişey değil ya.. sen 10 kilo ver, bak o hızla nasıl gaza geliyorsun:)))

Merhaba kızlar bugün tartı günü gerçi ben meraktan hergün çıktım tartiya ama superim gecen hafta 97.7 di bugün 96.4 geliyo cok acayip sevindim hopladim zipladim güzelce hafif bi kahvaltı yaptım şimdi Kizimi banyo yaptiricam hepinize başarılar diliyorum öpüyorum :)

Merhaba kızlar bugün tartı günü gerçi ben meraktan hergün çıktım tartiya ama superim gecen hafta 97.7 di bugün 96.4 geliyo cok acayip sevindim hopladim zipladim güzelce hafif bi kahvaltı yaptım şimdi Kizimi banyo yaptiricam hepinize başarılar diliyorum öpüyorum :)

bencede süpersin canım.ama ben unuttum tartılmayı.sabah tartılıp yazarım.ama bende değişiklik olmadı gibi.

Kiz alıştım gibi ama ya biseyi yemeden önce ilk düşündüğüm kalorisi ne nedir ne değildir verirsin senin az zaten kilon ben gibimisin sanki :)

97 kiloyum diyorum ben senin fotolarada baktım sende öyle gostermiyosun ki sanki balık etli gibi valla azıcık göbüs var sadece sende oda sporla giderr :)

97 kiloyum diyorum ben senin fotolarada baktım sende öyle gostermiyosun ki sanki balık etli gibi valla azıcık göbüs var sadece sende oda sporla giderr :)

günaydın canım.inşallah.bakalım.az yiyeyim tatlı yemeyeyim ile olmuyo.ben internetten bi liste buldum.ona uymak için uğraşacağım.bugün başladım.21 günlük .çalıştığım için tam uyamam .ama yarısını bile yapsam fark eder diye düşünüyürum.en azından kendimi mecbur hissederim....

çok derdim var çokkkk
eşim sağolsun son darbesini vurdu.sözde şakasına gülerek aaaa aşkım artık sandalyeye bile sığmıyorsun dedi..
ne iradesizim ya o kadar laf duyuyorum yinede zayıflayamıyorum. :( :(

Amaan onlarara bakacak oalursan benimkide neler söyler once kendilerine baksinlar bizimkinin bemden kalir yani yoktur şahsen sense motivasyonu nu bozma olacak inşallah uzme kendini

ne güzel bir gün değil mi
günaydınlar bayanlar
artık ne yesem yazıyorum.iş yerinden bi arkadaşım bunun çok etkili olduğunu söyledi.bakalım görcez......

günaydın herkese.....
bir haftadır sabahları nesfit yiyorum öğlenleri normal akşam yoğurt salata ızgara balık tavuk ....

Merhaba kızlar hava cok soguk kızım rana geceleri uyumuyo beni ve Babasini çok yoruyor ya diyete gelince su an Karnım çok ac ama ne yesem bilmiyorum birazdan bi kase yoğurtlu nesfit yicem ve çay akşam hiç bişe yemicem kendimi tutmam lazım :)

Back
X