Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
kızlar şu evlilik takvimimi nasıl yaptınız banada yapabilrmisiniz acaba?

valla biz domates ve biber kavurup yanında peynir vs yiyoz bu akşamda öyle yapcaz süper oluo hafif:):46:

evde makarnam var canım bide yoğurt çorbası yapcam :)

hımm bende börülce ekşilemesi yapayım olmadı .iş çıkışında koföre gitcem manikür pedikür yaptırcam.

koförden çıkıp parkta ikitur atıcam:8:

hımm bende börülce ekşilemesi yapayım olmadı .iş çıkışında koföre gitcem manikür pedikür yaptırcam.

koförden çıkıp parkta ikitur atıcam:8:

hayatım botunca hiç manikür pedikür yaptırmadım kuaförde sıkılıyorum saç kestirmeye gittiğimde sıra varsa hiç beklemiyorum daral geliyo bana ama mecbur kaşlarım için katlanıyorum :)

hayatım botunca hiç manikür pedikür yaptırmadım kuaförde sıkılıyorum saç kestirmeye gittiğimde sıra varsa hiç beklemiyorum daral geliyo bana ama mecbur kaşlarım için katlanıyorum :)

Benimde ayaktırnalrımda batma oluyor mecburen yaptırıyorum gitmişken manikürüde yaptıryorum :34:

ben kaşlarımı bile aldırmıyorum ayda yılda bir saç kesimi yada fön için gidiyorum:) :9::9::9:

bende kaşlarımı cok sık aldırmam seneden 2-3 defa anca.

en iyisini yapıyosun canım :)

simit yiyorum 3 parça :)

benim saçlar kıvırcık az uzasınlar çok kötü duruyolar 2 yada 3 ayda bir uçlarından aldırıyorum mecbur

simit susamlarını ayır yerken olmadı ondan simitten daha zararlı.

benim saçlarda kıvırcık ama düzleştirmekten formu bozuldu artık.

Bişey sorucam şimdi ben 7 aydır adet olmuyodumya buda kilo alımına neden olmuş olabilirmi yani kilo verme sürecim hızlanır mı acaba?

İlk başladığımda öyle güzel kilo veriyodum ki bi metabolizma yavaşladı vermede yavaşladı

İlk başladığımda öyle güzel kilo veriyodum ki bi metabolizma yavaşladı vermede yavaşladı

metabolizman direnç gösteriyordur canımö oluyo geçen sene dukan diyeti yaptım o zamanda olmuştu bende hızlı verince vücut savunmaya geçiiyor

Bişey sorucam şimdi ben 7 aydır adet olmuyodumya buda kilo alımına neden olmuş olabilirmi yani kilo verme sürecim hızlanır mı acaba?

Bizim tartılma günü cuma günümü arkadaşlar

evet canım cuma günü özel mesaj atıcaksınız bana herkes mesaj attıktan sınra tabloyu güncellicem.

bende 2 aydır adet olmuyordum vücut ödem yapıyor inşallah daha kolay adet olucaz artık.

metabolizman direnç gösteriyordur canımö oluyo geçen sene dukan diyeti yaptım o zamanda olmuştu bende hızlı verince vücut savunmaya geçiiyor

yapmışsın canım çizelgeyi.

evet şok diyetlerde vücut bir zaman sonra direnc gösteriyor.

kızlar ben cıkıyorum eşimden fırsat olursa akşam girerim.

çok çok öpüldünüz.

güzel yağ yakmalar:9::9::9:

Back
X