- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi ruzgarozge
sabah kan testinin sonucunu aldım çok şükür hamile değilim
yaşasın hey heyyyyy![]()
![]()
diyette nerde kalmıştık
hadi gözün aydın canım

yani arkadaşlar gerçekten
bu kilonun üstüne hamile kalmak istemiyorum
şimdi 80 kilo oluru 100 kilo olmadı 90
bide belimden rahatsızlığı olan bi insanım
haklısın canım bende bu yüzden kilo vermek istiyorum. sizinle burda konuşunca keyfim yerine geliyor ve hemen toparlanıyroum.
Akşama barışırsınız artık olur böyle evliliklerde tadı tuzu barışması güzel oluyo![]()
inşallah bakalım hiç aramadı bu saat oldu ya

arkadaşlar benim kilolarım bide eşimle aramda gerçekten sorun
kendileri son derece fit bi vücuda sahipler
adam rahatsız yaaaa bide normalde biraz despottur
hamileykende çocuğunu taşıyan çanta muamelesi yapıyor bana gıcık
benim ki fit falan değil keşke fit olsaydı bende daha hamile bile kalmadan bu kadar kilo almamış olurdum. ama hiç umru değil adamın .
Sen boşver diyetine bak kişmse kimseyi düşünmüyo benim kocam gözümün önünde ne versem yer hiç düşünmez bide üstüne hmmm çok güzel olmuş derbenimkide biraz odun galiba
![]()
yok ya zaten bu zamana kadar onların istediklerini yedimde noldu yavru panda oldum boyda yok :18: vericem kilolarımı çatlatıcam herkesi
valla benikide aynı herseferinde paşa beyimizin gönlünü ben yapacam (başta öyle alıştırdı tabi ondan)
ne diyeyim herşey gönlünce hayırlısıysa olsun
anladım tabide ben en azında kendi eşim için söylüyorum
1. adam hem hamile kal ama sonradan gayet fit zayıf ol istiyor
2. adam sen kadar çocukla evle ilgilenirsen ilgilen her zaman bakımlı güzel diye bekliyor
3. adam ben hem işte çalışayım hem evde hem çocukla ilgileneyim bi pazarı bile şöyle kendime ayıramayım
her akşam aynı şey hani benim yemeğim hani benim terliğim ben duştan çıkana kadar hazır olsun
bunların hepsi aynı odun