Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
Günaydın kızlar nasil gidiyor?

Isyerindeki modem kendi kendini reset lemis. Bugun tt gelip bakacaklar. Cok zor durumda kaldık.

Dun aksam yemegim
1yk taze fasulye
1corba k domates çorbası
1 el ayasi kdr tavuk firinda yagsiz.

Dun aksam cok yedim nbutun gun cok acikmisim dogru duzgun beslenemeyince.

Simdi sabah kahvaltimi yapıyorum
1 domates
1 salatalik

Sonra cay icicem.

Günaydın herkese,iyi gidiyor özgecim.Kaç gündür yaptığım abartma krizlerini azaltmaya başladım bugün sahurda 345 kalori aldım düne nazaran daha az inşallah giderek azalacak.akşam iftarda aldıklarımıda azalttım ama istediğim kadar değil kalori takibine devam...

Günaydın kızlar nasil gidiyor?

Isyerindeki modem kendi kendini reset lemis. Bugun tt gelip bakacaklar. Cok zor durumda kaldık.

Dun aksam yemegim
1yk taze fasulye
1corba k domates çorbası
1 el ayasi kdr tavuk firinda yagsiz.

Dun aksam cok yedim nbutun gun cok acikmisim dogru duzgun beslenemeyince.

Simdi sabah kahvaltimi yapıyorum
1 domates
1 salatalik

Sonra cay icicem.
Günaydın canım iyi gidiyor şükür,umarım iş yeri probleminiz düzelir bir an önce bu arada menülerinde güzel düşük kalorili :nazar::nazar:

Telefona kalorimetreyi indircem ama hepsi ingiliizce ve turk yemekleri yok dogru duzgun.
Hulya cim kalori takibiyle daha iyi kg veriyorsunuz.
Isyeri cok stresli offf

günaydın kızlar dün yazma fırsatım olmadı yogunluktan dolayı yeşil çayımı yudumluyorum şimdi

kızlar merhaba ben menu paylasımı yapamıyorum oruc tuttugum ıcın onume ne gelse ekmek yemeden tabıkıde yıyorum ki mıdem oyle kuculmus ki artık bulanıyor yedıgımde bırde 17 saatlık açlık durumu olunca suyla dolduruyorum resmen ama dünnnnnnnnnnnn

canım makarna salatası cekmıstı yaptım 1 tabak yedım ama yemek tabagının kucugu oluryaa o tarz tabakta sonra 5-6 tane dolma yedım bırde koca bardak fanta buz gıbıydı :1::1: sonra su koca ıkı bardakda su ıctım lıkır lıkırr 1 saat sonra fılan GÜL TATLISI yapmıss komsu teyzem o getırdı ondan yedım 3 tane :18::18: yatmadanda 1 bardak yarım yaglı sut ıctım ve uyudum sahurdada ıkı dılım patateslı tepsı boregı enfes olmuştu:26::26: ....

gelelım asıl konuya ben gunde 3 saat yuruyusle kısa surede guzel sonuclar aldım kılo bakımından kesınlıkle onerırım vakıt ve yer durumunuz musaıtse tabı kı ve bölgesel zayıflama ıcınde artı bırkac hareket bır bakmıssınız 1 ay sonra feat olmussunuzzz :16::16:

kızlar merhaba ben menu paylasımı yapamıyorum oruc tuttugum ıcın onume ne gelse ekmek yemeden tabıkıde yıyorum ki mıdem oyle kuculmus ki artık bulanıyor yedıgımde bırde 17 saatlık açlık durumu olunca suyla dolduruyorum resmen ama dünnnnnnnnnnnn

canım makarna salatası cekmıstı yaptım 1 tabak yedım ama yemek tabagının kucugu oluryaa o tarz tabakta sonra 5-6 tane dolma yedım bırde koca bardak fanta buz gıbıydı :1::1: sonra su koca ıkı bardakda su ıctım lıkır lıkırr 1 saat sonra fılan GÜL TATLISI yapmıss komsu teyzem o getırdı ondan yedım 3 tane :18::18: yatmadanda 1 bardak yarım yaglı sut ıctım ve uyudum sahurdada ıkı dılım patateslı tepsı boregı enfes olmuştu:26::26: ....

oh ziyafeti çekmişsin ramazanda dikkat etmek güç canım

gelelım asıl konuya ben gunde 3 saat yuruyusle kısa surede guzel sonuclar aldım kılo bakımından kesınlıkle onerırım vakıt ve yer durumunuz musaıtse tabı kı ve bölgesel zayıflama ıcınde artı bırkac hareket bır bakmıssınız 1 ay sonra feat olmussunuzzz :16::16:

dışarda yürümeye vakit bulmayanlar da bnm gibi leslie sensonla evde yürüyebilir arkadaşlar

çok güzel bir link vermek istiyorum
3 Mile Slim & Sleek Walk - Walk Away The Pounds - YouTube

bu kardiyo ağırlıklı yürüyüşü yaparsanız çok kısa sürede vücudunuz şekle giriyor

ben bir gün bunu ertesi gün ebru şallı ile pilates yapıyorum

herkese tavsiye ederim böyle bir terleme yok kızlar

hemen menü paylaşımı da yapayım;

sabah: 1 simit, 1 dilim peynir, şekersiz çay

öğle: 1 porsiyon yeşil mercimek yemeği, yoğurt, karpuz, yeşil çay

bu saate kadar 1 litre su içtim

akşamda taze fasulya yemeği, yoğurt ve 1 dilim kepekli ekmek var menüde

kilo vermek isteyen herkese mutlaka spor tavsiye ederim başka türlü kilo vermek çok zor

ama spor yaparsanız yediklerinize çok dikkat edemeseniz de vücudunuzdaki ödem gidiyor forma giriyorsunuz

hemen menü paylaşımı da yapayım;

sabah: 1 simit, 1 dilim peynir, şekersiz çay

öğle: 1 porsiyon yeşil mercimek yemeği, yoğurt, karpuz, yeşil çay

bu saate kadar 1 litre su içtim

akşamda taze fasulya yemeği, yoğurt ve 1 dilim kepekli ekmek var menüde

kilo vermek isteyen herkese mutlaka spor tavsiye ederim başka türlü kilo vermek çok zor

ama spor yaparsanız yediklerinize çok dikkat edemeseniz de vücudunuzdaki ödem gidiyor forma giriyorsunuz

afiyet olsun canım.

kesinlikle spor cok önemli bende jillian yapıyorum ve de yürüyüş.

Back
X