- 10 Ağustos 2011
- 1.812
- 84
- 118
- Konu Sahibi ruzgarozge
- #1.581
akşam ki menun az gibi görünsede biraz kalorisi yüksek sankı ... onun yerıne bı kase corba ıceydınya bacım sen bılırsın gene tabı ...
ama genel olarak güzel gıdıyorsun sende ...
ben sebzeyı severım haşlamayı pek sevmem ama dayanıcam artık :2::2: yogurtla renklendırebılırım dıye dusunuyorum cok pozitifimm![]()
EVET CNM oyle oldu malsef

bu sabah krallar gibi kahvaltı yaptım.2 çay kaşıığı dolu dolu nutella yedim nasıl da özlemişimtereyağlı yumurta,bütün kahvaltılık çeşitlerinden yedim sanırım sınırı aştım ama
neyse artık diğer öğünleri hafif yerim artıkın
![]()
ohh yarasın valla baya güzel kahvaltı yapmısın..olan olmus artıkın sonrakı oğunlerine bak cnm..
Günaydın kızalar ben farenjit olmuşum dün dr. öyle söyledi.Arefe günü boynumda bir şişlik oluştu.Bende dün dr ye gittim ama aradaki o 5 gün hiç geçmedi çok korktum neysem kbb ci burnuma boğazıma kulaklarıma baktı şiş olan boynuma dokunmadı bile farenjit dedi antibiyotik gargara yazdı yolladı.Bu aralar diyet yapamicam kalorili ve sağlıklı şeyler yemem gerek inşallah geçer bu şişlik boynum kocaman oldu.Bu ara diyete ara vermeme gerek...
geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine sağlık cok onemlı diyet hep yaparsın sen smdı ıyı olmaya bak..
Günaydın herkeseee. Çoktan uyandım khvaltımı yaptım gerçi :) 1 salatalık 2 dlm piliç jambon maydonoz 1 kk beyaz peynir 1 dlm çavdar ekmeği. Bugün yine gideceğiz sahile. Dün sağ salim atlattım ama bakalım bugün ne yapacağım bana şans dileyin
afiyet olsun canım..