- Konu Sahibi ruzgarozge
nereye gitti bu kızlar:) kimse yok
bende çıkcam birazdan ama benim evde internetim yok oyüzden yarın görüşebilirz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nereye gitti bu kızlar:) kimse yok
bizde var ama bu akşam kına gecesine gitcem akşamları iş güç zaten zaman kalmıyor yarın c.tesi bizde çalışıyoruz nerde çalışlıyosun canım
ben şimdi bir tabak makarna yedim ve yeşil çay içeceğim.Bu arada ramazan geliyor 3 gün sonra nasıl olacak kilo verme işi.Oruç tutacak olanlar ne yapmayı planlıyorsunuz..
stajer smmm muhasebe işleri anlıyacağın haa bide sigorta işleriylede uğraşıyom
sen nerde çalışıyorsun
ağlıyorum sürünüyorum yerden kazıyın beni
İftarda yemekten önce bol bol su ve ayran içmeyi düşünüyorum![]()
hamileliğim boyunca yattım aman düşük olmasın bi daha diye yat yat
doğumdan 1 ay sonra omurilik ameliyatı oldum 3 , 4 ayda öyle yattttttt
(tabi bu arada anneannemin meşhur espirisi çınlıyor kulaklarımda "yat balım yat kuzum kavun karpuz yata yata büyür)
lavabodan lavaboya kalktım o da özel tıbbi bir medikal tuvalet var
yata yata bu hale geldik
Allah başka dert vermesin ne diyeceksin herşey insanlar için
Merhaba
Kızlar diyetteyken kendinize pskolojik baskı yapmayın, o zaman sanki kilolar inadına gitmiyor gibi oluyor
Ben mart ayı boyunca hep yediklerime dikkat ettim bazen aç uyudum hırs yapmıştım hiç kilo veremedim.
Sonra diyeti falan bıraktım o zaman 67 kiloydum. Şu an normal yiyorum, tatlımı makarnamı yiyorum ama gece yemek yemeyi kestim ve dün tartıldım 63 olmuşumO kadar şaşırdım ki, kilo vericem diye diretince vücuda olmuyor gerçekten.
Bence hayatta iki önemli şey var çocuğun ve sağlığın yatmışsın iyi yapmışsın kilocuklar gider bi şekilde
yanii birde o var bende keşke doğumla alsaydım 1 yıllık evliyim bebiş düşünüyoz ama önce zayıflamam lazım![]()
Zayıfla canım destekçinim çünkü insan çok kilo alıyo hamileyken iyi güzel herkes üstüne düşüyo ye iç aman hamilesin şunuda ye bunuda ye bebek bir doğuyo ben ne olmuşum diyosun sonra sorun oluyo kilolar bilmez miyim
ben de çok hızlı yemek yerim hemen 10 dk da bitirirm yavaş yiyemiyorum napayım![]()
o yüzden de hızlı kilo alıyorum biliyorum hatamı ama yapcak bişey yok alışmışım artık.
kızlar mesaim bitti, evde int yok akşamları açamıyorum kendinize iyi bakın..![]()
canlar ben çıkıyorum cok öptüm iyi hafta sonları bol güneşli sağlıklı diyetler![]()
yeter ki migrenim tutmasın başka bi şey istemiyorum
çünkü ben çok aç kalayım hemen başım ağrır o da migrenimi tetikler daha fena olurum mide bulantısıyla bilmiyoruummmmmm